Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

30 kere aramak saçmalık birkaç aramışsındir tamam. Asıl aktif davranışı gelince sergilemelisin. Hemen telefonunu istemeli yine vermezse boşanma protokolünü önüne koymalısın

Siz şaka gibisiniz cidden ya. Benden pes. İyi geceler

Siz şaka gibisiniz cidden ya. Benden pes. İyi geceler
Neden oyle soylediniz ve dusundunuz anlayamadim. Ne var bunda şakalik? Baskasini seviyorsa benimle ayni evde kalmaya nasil tahammul edebildigi garip bence. Eger beni sevmiyorsa, bir baskasi varsa hayatinda onu buraya baglayan tek sey evlilik bagi. Resmi nikah yani. Bosanir gidersin, dalavereye ne gerek var? İyi geceler

Sizin tepkinize çok güldüm hakkınızı helal edin.

Ama burada eşiniz verdiği tepkiler tamamen aldatan birinin tepkileri. Baksanıza okadar sinirlisiniz bişey olmasa al bak der kendini haklı çıkarmak için ve sizide mahcup ederdi demek ki bişeyler karıştırmış tatilde.

Bu arada konuyu salı günü açmışsınız son durum nedir?

Sonuçta evli ve her şeyi göğüsleyen bir eşi var. Neden bu kapıyı kapatsın ki? Hangi kadın onu borçlu ve evlenmek istemediği halde kabul ederdi? Ayrica istediği zaman 1 aylık tatile gidebiliyor, tatilde iken rahatı bozulmuyor, görev için başka şehre gidiyor süslenip ne aramaya ne de arandığında açmaya tenezzül ediyor. Insanlar suriye görevlerinde bile o çatışma arasında esini dostunu aramaya vakit bulabildi. Özetle bu ilişkiyi eşinizin sürdürmesi için onlarca mantıklı sebep var.

Ahah gulun tabii. Ne biliyim telefonu verir herhalde diye savurdugum bir tehditti o. Tabii ki yapmayacaktim. Kendimi rezil ve insanlari rahatsiz etmk istemediğim için. Aldatan insan nasil tepki verir bilmiyorum acicasi... Yani telefonunu hala vermemesini, silmeye kiyamadigi seyler olduguna bagladim.
Konudaki gelismeler: carsamba donecegini soylemisti dönmedi. Bugun sordugumda hasta oldugum icin isim sarki yarin gelecegim dedi.

Tabii ki aramaya vakit bulabilirdi ya. Aramadi iste, ugrasmak istemedi, sesimi duymak istemedi, yanindakini huzursuz etmek istemdi vsvs bir suru sebep olabilir. Ama işte baskasi varsa ve beni artik aldatabildigine gore seviyordur, niye yanimda kalsin? Belki de kalmayacak. Yarin ben bir diyemeden ayrilmak istedigini baskasini sevdigini soyleyecek. Bilmiyorum ki. Olabilir ama ihtimal var yani.

Ablacım sen bu insana neden ingiliz kraliçesi gibi davranıyorsum. O öyle yapardı böyle yapardı diye, ilişkide kadin olan sensin senin nazinin çekilmesi gerekiyor.

Benim bi tanıdığım var eşini seri halde aldatıyor yani öyle böyle değil ama kadından boşanmıyor çünkü kurulu bir düzeni var. Kadin çalışıyor akari kokarı yok. Ama birlikte olduğu kadınlar öyle mi sürekli bir istek halindeler maddi olarak. Ayrıca erkekler için yasin bir önemi yok 45 yaşında dahi 20 yaşındaki kızla olabilirim diye düşünüyor. Onlar için rahatları önemli ve senin yanında gayet rahat. Bu devirde senin gibi bir kadın bulması zor. Sen adeta annesi rolünde gibisin evlilik kurumunu sen hazır hale getirmişsin bir şekilde ağlayıp zırlayınca aman psikolojisi bozulmasın diye alttan almışsın vs.

Ha yarın senden ayrılmak istediğini söylerse de sana en büyük iyiliği yapmış olur ama zannetmiyorum. Yapışmış iyice kesin bi ağlama seansı ile meseleyi kapatır

Ay bide karşidaki kadınamı üzülüyosun
Pesss vallaha
Canım kendini düşün kendini elin metresini namusuzunu diil.
Boşan kurtul ya bak dişarda ne erkekler var sen niye aylarca bu beş para etmez namusuzu bekliyosun

Niye bıraksın bacım seniiii niyeeee
Ne ariyon ne rahatsız ediyon adam aylarca tatile gidiyo ohhhhh geri dönünce kurulu düzeni var istediğinde günlerce telefona bakmiyo ortadan kayboluyo niyeeee bıraksın seni nerden bulcak senin gibi saf bı kadını??

Hangi aldatan erkek karısını boşuyo bı etrafına bak yüzde 99 u boşanmazzz
Ay anlamıyorum trolmusun bizim sabrimizimi ölçüyosun anlamadım ben yaa

Haaala dönmesini ve sana açıklama yapmasını bekliyosun iyimisin senn
Açıklama yapsa nolcak olan oldu yapacağını çoktan yaptı ve yapıyor haklarını al akıl sağlığını kaybetmeden yoluna bak erkek bol
Seni seven birini bulursun emin ol.

Benim yanimda rahat olmadigini dusunuyordum, evde surekli huzursuzluk kavga gurultu. Of aglama seansi istemiyorum ya sacmaliyorsun, ben hastaydim, is vardi, kafanda kuruyorsun gibi seyleri saatlerce dinlemek de istemiyorum. Kisa ve oz olur insallah. Adam ingiliz kraliceymis gibi mi davraniyorum ona karsi tam anlayamadim. Yoksa benim tavirlarim bir kralice edasinda mi ahaha

Ay bide karşidaki kadınamı üzülüyosun
Pesss vallaha
Canım kendini düşün kendini elin metresini namusuzunu diil.
Boşan kurtul ya bak dişarda ne erkekler var sen niye aylarca bu beş para etmez namusuzu bekliyosun
Eger varsa oyle bir sey, o da kandiriliyor diye. Ay cok kotu valla mevzuda olan 3 kisiye de kotuluk. Hayirlisi olsun artik disardaki erkeklerden de iyiler vardir elbet. Allah iyilerle karsilastirsin herkesi. Eden bulur elbet.

Ahaha yok keske trol olsa. Fake bir seye bu kadar zaman harcanir mi gunlerdir burdayim. Gecem gunduzume karıştı. Bir cikar yol ararken, her yorumu okudum, dusundum, cevap vermeye calistim elimden geldigince. Aldatip da bosanmayanlar belalarini bulur insallah. Pislikler. Ne geciyorsa ellerine. İnsan utanir ya

Evliyken bir aydan uzun süre konuşmamak nasıl oluyor ki? Bana çok tuhaf geldi ilişki biçiminiz. Bitmişsiniz de okeye dönüyor gibi bir haliniz var.
Okeyle kim bitecek bakalim. Aklima aldatilacagim gelmedi ki. Kavga ettik, küstük, benim istedigimi yapmadi, ne hali varsa gorsun gibi dusunceler geziyordu o zaman ortalikta. Sonra mesele malum işte. 1 ay konusmamak evliligi bitirmez bence yani; yalan, dolan, suphe bitirebilir. Herkesin yaklasimi farkli olabilir, kimi 1 gun konusmadan duramaz ozler, kimi 1 hafta, kimi 1 ay. O zaman gosterdigim tavrimin normal olmadigini bircok kisi ifade etti. Ben de bunu dusundum ve yorumlara hak verdim. Sinirliydim ama haksizdim hata yaptim dedim zaten. Sonrasi mesele. 1 aydan uzun sure konusulmadigi icin bitmis de okeye donuluyor diyorsaniz katilmiyorum, tum surece bunu dediysesiniz aynen.

hayir sen, adam/eşin kadınmış gibi davranıyorsun. Yani evliliğin başından beri o şekilde gelişmiş. Sen evliliğe ikna ediyorsun sen borcunu ödüyorsun, sen arıyorsun o açmıyor, o tatile gidiyor sen çalışıyorsun ve merak edilmiyorsun. Bunlarla kadinin uğraşmaması gerekiyor aç gözünü biraz ya kraliçe edasında sanıyorsun kendini

Aciklamadan ziyade bilmek istiyorum. Aciklama yapmaz zaten, hastaydim dedi. Yok cok hazirlanmadim sana oyle gelmis, hastaydim ondan donemedim gibi seyler diyebilir. Aciklama diye soyleyebilecegi seyleri kestirmek kolay. Ben bilmek istiyorum. Hakkim degil mi? Soylemese de soracagim. Guzlece anlat bana diyecegim. Belki bu gidisinden baska dusuncelerle doner o da. Belki o ayrilmak isteyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…