• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Bu yaz başlayan bir ilişki olabilir belki diye düşünüyorum. Bu yaz 1 ayda gezildi tozuldu. 2 ay sonra yeniden bulusuldu. Aklima bu geliyor
Bir ay iletişim kurmadığın kocan geldi, ağladı sızladı ve siz 2 ay karı koca hayatına devam mı ettiniz,kendini aklamadığı, telefonu göstermediği halde.

Burada okuduklarımdan sonra ağlayan hiç bir erkeğe inanmıyorum artık. Başları sıkışınca ağlayarak manipüle ediyorlar.

Adam kaç gündür gezip gelecek ağlayacak..fiş göstermemesi tel açmaması kendi müsait olunca araması olayı netleştirmek için yeterli
Sizi sömürüyor kira derdi yok ortak paranızla geziyor en kötüsü bu
Bunların üstüne bu olay..c.tesiden beri bugün Perşembe ne kadar engelesenizde size ulaşmanın yolunu bulmaliydi işyerinden vs ama ailesi bile size soruyor
Evet, boyle kopuyor zaten. Ben de hataliyim tabii ki sutten cikmis ak kaşık degilim. Pesinden koşmadım. Bu ifade de ne kadar bilemiyorum. Bazi yorumlarda arayip sormalisiniz bu peşinden kosmak degil evlisiniz siz denildi. Supheyle gurur budalasina dönmüş de olabilirim. Tam anlamlandiramadigim icin desteklerinizi istedim. Aldatildigimi düşündüğüm için pek aramak icimden de gelmedi, yalan yok. Dun gece burda bazi arkadaslarla yorumlastik, sag olsun hepsi 🙏 ara artik donecegim diyip neden donmemis onu sor dediler. Aradim gene acmadi. Saat sabah 9a geliyor, hâlâ aramadi.

Konuyu en başından konu sahibinin hiç bir mesajını atlamadan ayrıntılara da özellikle dikkat ederek değerlendirdim, değerlendirmeye çalıştım daha doğrusu. Hep belirttim kendimce varsayımlar yaptığımı...
Konu da cok uzun gercekten hakkinizi helal edin 🙏
ben açıkçası düşüncelerini düzeltip duygularının esaretinden çıkıp mantıklı hareket edebilmesi için kendimce bir bakış açısı sundum belki doğru belki yanlış bilemiyorum. Ama bilinçli bir yanlış yönlendirme yapmak için çaba gösterdim açıkçası:)
Sizin kadar olumlu yorum yapan kimse olmadi zaten 😂 ama keşke bilincli yanlis yonlendirdim demeseydiniz. Sizin dediklerinizi dusunup degerlendirmeye caba serf ediyordum ben çünkü. Yani yakip yikmak cok kolay acaba icinde bulundugum seyleri gercekten mi anlamlandiramiyorum diye bir acaba ettim.

Ben tam sakin kalın da demiyorum :))Yani fiziksel bir zarara sebebiyet vermeden iletişim kurun kurunda nasıl kurarsanız kurun. Arabanız varmış mesela kimsenin sizi duymayacağı bi yerde( sonradan takılıp utanacaksanız komşularınızdan yine rahatsızlık vermemek için diye yazdim siz çesitlendirin) ister bağırın ister ağlayın şeffaf samimi gurursuz düsüncelerinizi aktarabilirsiniz yani o iletisimi kurunda nasıl kurarsanız kurun:)
Fiziksel siddet iceren tartismalar ne baba evimde ne de kendi evimde hiç olmadı. Oyle bir endişem yok. Allahim yasatmasin insallah. Bagiracak mecalim de yok... İletisim kurmayi deneyecegim elimden geleni yapacagim.

Bir ay iletişim kurmadığın kocan geldi, ağladı sızladı ve siz 2 ay karı koca hayatına devam mı ettiniz,kendini aklamadığı, telefonu göstermediği halde.

Burada okuduklarımdan sonra ağlayan hiç bir erkeğe inanmıyorum artık. Başları sıkışınca ağlayarak manipüle ediyorlar.
Hayir, ara sayfalarda konusuldu bu durum: kavga gurultu gene iletisimsizlikle zindan gibi gecen 2 aydi. Kari koca yiyip icip yatip kalkmadik. Bizim evimizde yemek bile pismiyor artık. Pisse de beraber yenmiyor.

Etkisinde hareket ettifim duygularim da kasvetlendikce kasvetlenip karanliginda beni boguyor artık.

Sizlere anlatabildigim icin mutluyum gercekten, beni anlayan ve fikirlerini belirten herkese sonsuz tesekkurler 🙏

Tamam, deneyecegim. En azindan sakin kalmaya, aglamali bagirmali tartismalara girmemeye çalışacağım. Oturup uzulmektense dusunmeye çalışacağım.
Ben tam sakin kalın da demiyorum :))Yani fiziksel bir zarara sebebiyet vermeden iletişim kurun kurunda nasıl kurarsanız kurun. Arabanız varmış mesela kimsenin sizi duymayacağı bi yerde( sonradan takılıp utanacaksanız komşularınızdan yine rahatsızlık vermemek için diye yazdim siz çesitlendirin) ister bağırın ister ağlayın ffaf samimi gurursuz düsüncelerinizi aktarabilirsiniz yani o iletisimi kurunda nasıl kurarsanız kurun:)
Yemeden icmeden uyumadan kk'daki üzücü hikayeme gelen yorumlari takip ettiğim icin böyle düşünmüş olabilir misiniz 🤦🏻‍♀️

Annem de benim uzuldugumu, eskisi gibi olmasigimi, hayatimin yolunda gitmedigini hissediyor. O yuzden boşan o zaman dedi diye dudunuyorum. Sonrasinda konuyu tekrar konusmadik. Yaslilar zaten uzulsunler istemiyorum, hasta ve ameliyat gecirdi.

Bu surecte birbirimize en cok zarar veren insanlar olduk. Onu bilmiyorum da bana cok verdigi kesin. Sağlıklı atlatabilecegimize dair pek umudum yok. Cok sey atlattik bu zaman kadar ama boyle hissetmemiştim hic.
Evet yazdıklarınızdan tabi ama burada çok daha üzücü, çaresiz( maddi imkanı olmayan, aile desteği olmayan, karşıda iletişim kuracağı bir insan olmayan(alkol, uyuşturucu kullanan vs) hamile, çocuğu olan) hani sizin ki ayrı özel bir hal onu belirtmek istedim:)
Genelde net bir durum vardır ne yapacaklarını sorarlar iletişim yollarını denemiş olurlar vs hani sizde net bir şey yok mesela şu şekilde aldatıyor şüphe, uzun süreli bir iliski yıkılırım şüphe yani olmadan acısını yaşıyorsunuz. Mesela böyle bir durum mu var öncelik bunu bilmek olmalı yani ilk varılacak hedef bu daha sonra tabiki de üzülün.
Hayatınız nasıl olur bilemem şu halinizden çıksanız ilk etapta yeter bence:)
Aile içinde genel olarak herkes evladının iyiliğini ister:)

Bence durumu acıklayan uzun bir msj atın. Bundan sonra avukatım senle iletişime gececek diyin eşyalarını ailesine gönderin ve aradan çekilin. Beklemek olanın olmasından daha kötü kendinizeişkence etmeyin. Aleni aldatılıyorsunuz. Burda ben gerildim beklerken neden bekliyorsunuz? Ne demek saatlerce telefonunuza dönüş yapmamak kimin koynunda?

Sizin kadar olumlu yorum yapan kimse olmadi zaten 😂 ama keşke bilincli yanlis yonlendirdim demeseydiniz. Sizin dediklerinizi dusunup degerlendirmeye caba serf ediyordum ben çünkü. Yani yakip yikmak cok kolay acaba icinde bulundugum seyleri gercekten mi anlamlandiramiyorum diye bir acaba ettim.
Orası yanlış olmuş düzeltemedim bilmediğimden :)) bilinçli bir yanlış yapmam diyecektim. Yani yanlis yönlendirmiş olabileceğim şeklinde bi yorum olunca acaba ben yanlis bir sey yaptim mı diye düsündüm. Bilincli bir yanlis yapmam ozellikle her detayi dikkatle inceledim diyecektim:))

ama burada çok daha üzücü, çaresiz( maddi imkanı olmayan, aile desteği olmayan, karşıda iletişim kuracağı bir insan olmayan(alkol, uyuşturucu kullanan vs) hamile, çocuğu olan) hani sizin ki ayrı özel bir hal onu belirtmek istedim:)
Anladim. Çok şükür 🙏 allah durumu zor olan herkese yardim eder insallah 🙏bizi birbirimize baglayan sey evlilik ve gönül bağı. O da kopmak uzere.
Mesela böyle bir durum mu var öncelik bunu bilmek olmalı yani ilk varılacak hedef bu daha sonra tabiki de üzülün.
Haklisiniz, boyle bir mesele var mi ogrenemedigim icin bu supheler. Nasil ogrenirim, gene soracagim. Soylerse soyler ya da allah karsima cikarir. Cunku her dakika takip edilemez ki bir insan napiyor nerde kimle diye...

Ay evet gerçekten ben çok fazla yorum yaptım:)) daha yapmayayım. Dediğim gibi gerçek düşüncelerimle yazdım bunlar tamamen bana ait bakış açıları. Kendinizi en iyi siz bilirsiniz. Umarım her nasıl olursa olsun sureci atlatıp çok mutlu olursunuz:)

Bence durumu acıklayan uzun bir msj atın. Bundan sonra avukatım senle iletişime gececek diyin eşyalarını ailesine gönderin ve aradan çekilin. Beklemek olanın olmasından daha kötü kendinizeişkence etmeyin. Aleni aldatılıyorsunuz. Burda ben gerildim beklerken neden bekliyorsunuz? Ne demek saatlerce telefonunuza dönüş yapmamak kimin koynunda?
Yok, ben esyalarini zaten topladim. Esyalar toplandi da durumunun toplanabilecegini sanmiyorum. Ama son kez soracagim, konusacagim, bilmek hakkim diyecegim. Gene gostermezse ne oldugunu, aldatmadiysa bile, inadindan sinirimden artik neden bu sekilde davraniyorsa davransin, bana yasattiklarindan dolayi kendi yoluma gidecegim.

Evet, boyle kopuyor zaten. Ben de hataliyim tabii ki sutten cikmis ak kaşık degilim. Pesinden koşmadım. Bu ifade de ne kadar bilemiyorum. Bazi yorumlarda arayip sormalisiniz bu peşinden kosmak degil evlisiniz siz denildi. Supheyle gurur budalasina dönmüş de olabilirim. Tam anlamlandiramadigim icin desteklerinizi istedim. Aldatildigimi düşündüğüm için pek aramak icimden de gelmedi, yalan yok. Dun gece burda bazi arkadaslarla yorumlastik, sag olsun hepsi 🙏 ara artik donecegim diyip neden donmemis onu sor dediler. Aradim gene acmadi. Saat sabah 9a geliyor, hâlâ aramadi.

Ama siz hala evlisiniz ve aranizda bosanma karari alinmamis. Birbirinizin nerede oldugunu bilmek, aksam eve gelip gelmeyeceginizi (hatta gec geleceginizi) haber vermek evlilik ici yukumlulugunuz, gurur yapmak ile bir alakasi yok ki. Hem gerekirse ustunede duseceksiniz esiniz size karsi olan yukumlulugunu yerine getirmiyor ve sizin gurur yaparak onunla iletisim kurmamanjz uzgunum ama isine geliyor ve suistimal ediyor.

Ama siz hala evlisiniz ve aranizda bosanma karari alinmamis. Birbirinizin nerede oldugunu bilmek, aksam eve gelip gelmeyeceginizi (hatta gec geleceginizi) haber vermek evlilik ici yukumlulugunuz, gurur yapmak ile bir alakasi yok ki. Hem gerekirse ustunede duseceksiniz esiniz size karsi olan yukumlulugunu yerine getirmiyor ve sizin gurur yaparak onunla iletisim kurmamanjz uzgunum ama isine geliyor ve suistimal ediyor.
Evet haklısınız, rahat rahat geziyor. Dir dir edeni de yok...

Yok, ben esyalarini zaten topladim. Esyalar toplandi da durumunun toplanabilecegini sanmiyorum. Ama son kez soracagim, konusacagim, bilmek hakkim diyecegim. Gene gostermezse ne oldugunu, aldatmadiysa bile, inadindan sinirimden artik neden bu sekilde davraniyorsa davransin, bana yasattiklarindan dolayi kendi yoluma gidecegim.
Ortak banka hesabınızda paranız varsa çekin banka şifrelerinizi değiştirin altınlarınız varsa garantiye alın ne kadar sevsenizde insanlar değişiyor kendiniiz garantiye alın

Ortak banka hesabınızda paranız varsa çekin banka şifrelerinizi değiştirin altınlarınız varsa garantiye alın ne kadar sevsenizde insanlar değişiyor kendiniiz garantiye alın
Teşekkürler 🙏 ortak hesabimiz yok ayri ayri yapıyoruz birikim. Benim ona borsa gumus vb hesaplara bi ara verdigim toplu para vardi. Bir sey olur da geri vermezse ahirette alirim..

Esimin bundan haberi yok kesinlikle. Annem sevmez dedim evet, sevmiyor pek. Herkes gelinini damadini cok sevmek zorunda da degil diye dusunuyorum ama bilemedim de sizce sevmeli mi? Saygisizlik olmasin yetmez mi?

bugün annenizi arayıp eşinizi neden sevmediğini sormanızda yarar var. üzülecek diye bundan imtina etmeyin. zira yıllar içerisinde günden güne çocuğunun gözünün önünde eridiğini görmesi çok daha acı bir tablo anneniz için.
annenizin fark ettiği ve sizin fark edemediğiniz şey nedir? onu sevmemesine sebep olan şey nedir? annenizin ve diğer kadın arkadaşlarınızın iç güdülerine güvenin.
çevrenizde varsa kadın arkadaşınız, onlara da danışın. yakın bir arkadaşım, benim söylediğim tek cümle ile psikolojik şiddete maruz kaldığını fark etti. içinde iken göremezsiniz. karşıdan sizi izleyen tabloyu daha net görür.

Benim bile sinir katsayilarim yükseldi
Aksam herkes ara sor diyince bana da mantikli gelmişti. Donecegini soylemeseydi aramazdim. Simdi donmeyecince merak ettim, ne biliyim baska bir sıkıntı da olabilir mi diye. Ama bir sikintidan dolayi donmedigini değil kisasa kisas bir tavırla ya da rahatsiz edilmemek için donmedigini dusunuyorum.

Back