- Konu Sahibi mervebirkadin
Buradaki bazı yorumlarda sizin onunla iletişim kurmamanızı eleştirenler var buna hiç kaltılmıyorum. Eşiniz sizi bu hale yavaş yavaş sokmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanı çıldırtır böyle mesaj.. adamın sizi iknaya niyeti bile yok dönüşte hallederim diye rahat30 kere atmaya karşılık " isim uzadı yarın geleceğim" diye cevap gerçekten sinir bozucu.
Ben olsam işinin niye uzadığını çok iyi biliyorum diye cavap yazardım.
Evet, baska anlam veremedigim icin suphe oluyor zaten. Son kez konusmaya da gerek yok gonder esyalarini diyen arkadaslar da oldu. Bu aksam da bu yorumlari degerlendirip olcup tartmaya calisacagim. Artik ne kadar saglik degerlendirebilirsem o da mechul...
Bu yorumunuzu aksam düşüneceğim. Rest cekmelerden dilim yandi cunku. Farkli tepkiler geliyor karsi taraftan. Yarin gelecekmis, oyle dedi yani de gelirse tabii. Geldiğinde soyle bana bilmeye hakkim var demek istiyordum. Bi faydasi olmaz mi sizce bunun, belki artik gizledigi ne varsa soyler. Sen de kurtul ben de yeto yani durumuna gelmemis midirBu nasıl bir sakinlik böyle, bu kadarı artık size zarar verir ilerde mutlaka çıkar sizden.
Adam her ne halt yiyorsa şu zaman olmuş en ufak bir dönüş yapmamış. Bırakın artık, sormanız gereken zamanda sormamışsınız bundan sonra bir anlamı yok.
Ben olsam tek bir mesaj atardım, eşyalarını iş yerine gönderiyorum, bir daha bu eve uğrama. Bundan sonra Avukatımla muhatap olursun.
10 sn içinde aramazsa ben de hiçbir şey bilmiyorum.
İnsanı çıldırtır böyle mesaj.. adamın sizi iknaya niyeti bile yok dönüşte hallederim diye rahat
Bu saatten sonra dinlesen onu ne kıymeti var artık.Eşyalarını topla onun ,bırak bir yere,falanca yerden al diye mesaj at.Evet alt metin buna cok benzer. Yorumunuzda haklisiniz. En basindan beri zaman ayirip okudugunuz icin tesekkurler. Normal davranamadim, hata yaptım. Ama bu kadarina maruz kalmayi hak ettim mi, bilemiyorum. Donunce ortalik bana gore yikildi, 2 aydir da altinda ben kaldım. Yani ortaligi yikmak herkese gore degisebilir. Benim ortaligim yikilmis gibi hissediyorum.
Ay siz cildirmayin ya derdime oetak olmussunuz tesekkur ederim. Hakkinizi helal edinAy hiç sormayın ben burda çıldırdım bu nasıl bı sakinlik konu sahibi bu adamdaki rahatlığa bak yaa
Aynen de bunları boşanma davasında aç
Kafayı yersin Allah korusun bu adam yuzunden
Korkarım bu adamla devam ederseniz akıl sağlığınızdan olacaksınız çübkü adam resmen nasıl istiyorsa öyle davranıyor size..Evet, baska anlam veremedigim icin suphe oluyor zaten. Son kez konusmaya da gerek yok gonder esyalarini diyen arkadaslar da oldu. Bu aksam da bu yorumlari degerlendirip olcup tartmaya calisacagim. Artik ne kadar saglik degerlendirebilirsem o da mechul...
Adamın mesajı çıldırtıyorÇıkarırsa çıldırsın mesajın amacı bu zaten.
Eve sokmamayi dusunecegim. Dedigim gibi, rest cekmek farkli tepkilere yol aciyor. İsler cirkinlesir mi, nerelerde gider gibi endiselerim de var.Bu adamı eve sokarsaniz sizin adamın gözünde zerrrreee değeriniz kalmaz. Kalmamış da...
En azından gururlu kadınmış desin zaman gelince.
Bilerek açmıyor ya ne kötü bie insan bu
Demek siz adam arasanız da acmadigindaj bu hale gelmissiniz biz de sizi sucladik bu konuda
Hangi isin uzadi diye sordum ama yanit yok.30 kere atmaya karşılık " isim uzadı yarın geleceğim" diye cevap gerçekten sinir bozucu.
Ben olsam işinin niye uzadığını çok iyi biliyorum diye cavap yazardım.
Bu yorumunuzu aksam düşüneceğim. Rest cekmelerden dilim yandi cunku. Farkli tepkiler geliyor karsi taraftan. Yarin gelecekmis, oyle dedi yani de gelirse tabii. Geldiğinde soyle bana bilmeye hakkim var demek istiyordum. Bi faydasi olmaz mi sizce bunun, belki artik gizledigi ne varsa soyler. Sen de kurtul ben de yeto yani durumuna gelmemis midir
kocan olduğuna emin misin,insan kocası aldatsa içime öyle bir his geldi demez,şunlar şunlar oldu öyle düşünüyorum der.siz bence ev arkadaşısınız
Yok bagirmadim. Bagiririm diye tehdit savurdum sadece. Kocam olduguna eminim, ama ne zaman kadar olacagina emin degilimbence kendinize çekidüzen verin. sınırlarınızı bilmiyorsunuz galiba sokakta bağırmak ne demek
Hangi isin uzadi diye sordum ama yanit yok.
Evet, ben de öyle düşünüyorum. Keske engeli kaldirip aramasaydim. Cok pisman oldum simdi. Kesin yarin gelince konusup daha cok pisman olurum ahahaAdam bir şeyleri kafasında bitirmiş,ondan bu rahatlık.
Nasil istiyorsa oyle davraniyor ve cani kotu davranmak istiyor. Ya da hic umurunda bile degil belki kotu davranma kasti bile yok...Korkarım bu adamla devam ederseniz akıl sağlığınızdan olacaksınız çübkü adam resmen nasıl istiyorsa öyle davranıyor size..
Tek diyeceğim tekmeyi basın ve size değer verenle sizi ciddiye alanla olun.
Bosanma davasinda kullanmayacagim hocbir seyi. Bi de adliyede mi rezillik yasayayim, kaldiramam artik. Ben sadece evlendikten sonra aldigimiz arabayi isteyecegim. Çünkü bu yaz gezmelerinibo arabayla yapmis. Geldiginden beri binmedim o arabaya. İcim almiyor. Satacagim. Ona da eski arabayi almasini soyleyecegim. Baska talebim yok.hukuken dezavantajlı pozisyona düşmemek için genelde asla itiraf etmezler. aldatmadığı için yeminler eden babam boşanmadan üç ay sonra şehrin en lük hotelinin düğün salonunda şatafatlı bir düğünle evlendi şüphelendiğim kadın ile.
bence kendileri teşrif edene kadar bu konuyu bir rafa kaldırın. kendinize güzel yemekler ve kahveler ısmarlayın. mental ve fiziksel olarak gücünüzü toplamanız lazım
Yok, artik yazmayacagim bir sey. Bir yere varmiyor ki... Kendimi sakinlestirmeye odaklanacagim...Neyse ben zaten çok uzun zamandır iyi biliyorum niye uzadığını diye mesaj attın. Bu nedir ya rahatlığa bak