- 21 Haziran 2022
- 752
- 1.081
- 43
- 31
- Konu Sahibi mervebirkadin
Buna katılmıyorum. Tatil meselesi, fisler, telefon sarmalindan sonra öneri hakkindan fazlasi olmaliydi. En azindan fis meselesinde telefon oneri degildi. Ben hatali davranmis olabilirim, cok iyi yaptim demiyorum tabii ki... Ama durup dururken yapmadim. Telefonda kilitlendi. Uzerine ne soylenebilir bilmiyorum ki.Bide şu dikkatimi çekti ben çabaladım, ben yaptım, şöyle yap dedim vs eşiniz bile olsa öneri hakkınız var hele yapmadı engelledim kendi bilirler vs ne bileyim yaa bana yapılsa ben kabul edemem. Bide erkekler fikirlerine ihtiyaç duyulmayan, kendisine ihtiyaç duyulmayan yerlerde bir süre durabiliyorlar malesef baskınsınız demiyorum fazla yardımcı ve yöneticisiniz
Esimin bundan haberi yok kesinlikle. Annem sevmez dedim evet, sevmiyor pek. Herkes gelinini damadini cok sevmek zorunda da degil diye dusunuyorum ama bilemedim de sizce sevmeli mi? Saygisizlik olmasin yetmez mi?Yine annenizin boşan gel demesi felan hani ortada büyük bir şey olur tabi ki de sevgi biter felan yine tamam, annem sevmez mi yazmıştınız orayı tam hatırlayamadım bunlarda karşı taraf için üzücü bence
Tesekkur ederim yorumunuz icin cok guzel yazmissiniz hatali davranislarim oldunu biliyorum. Benim fark edemediklerimi de yazmissiniz hatta. Dusunucem bunlari da. İletisim eksikligi cok buyuk bir sorun oldu bu süreçte. Ama oyle dugmelerime basildi ki iletisim kurmaktansa oturup aglamayi tercih ettim. Oyle bir kirgin ruh hali yani..Yani tabi bu yorumun tamamen yanlış varsayımlar içerebilir, sizi suçlama niyetinde de asla değilim sadece farklı bakış açısı sunmak istedim malesef bazen göremiyoruz. Ha bide çok netsiniz hissettim vs( yanlış hissetmiş olabilirsiniz) bu da ama hep iletişim eksikliğinden.
Konusmaya zor da olsa karar vermistim, bugun hep kendimi motive ettim ama gelmedi. Gene karsilasmaktan korkup kacmadan burada kalmayi basarbilirsem konuşacağım. İstedigim cevaplari alamadigim icin de korkuyorum biraz. Tesekkurler bu saatte ayirdiginiz vaktinize ve fikirlerinizeÇok uzun yazdım neden bende bilmiyorum:)
Bide böyle bekleyip kendinize eziyet etmeyin ne olursa olsun arayın konuşun sürekli iletişim halinde olun hele susmak konuşmamak vs akıl okumalar, bence şöyleler, hissettimler çözümü insanı rahatlatmayı bırakın hepten delirtir.