Ben soylediklerinize diyecek bir sey bulamadim. Cok ihtimal var evet. Sakin hareket edebilirim tabii elimden gelir sogukkanli bir insanimdir. Ama sakin kalmamaya karar verdim. Çünkü bana aylardır bu üzüntüleri yaşatabirlikteliğimize olan inancimi da kırdı. Aldatildigima yonelik icimde cok guclu bir suphe var. Artık konuştuğumuzda kabul etse de etmese de bu supheyle devam edemeyecegim. Bugün geleceğini söylemişti, konusacaktim. Ama
Aradi, ben mesgule attim. Mesaj atti sonra. Acsana, merak ediyorum falan diye. Neden acmadi, ne yapiyordu hicbir sey yazmadi. Mesajlarına görüldü yapip engelledim ben de.
Bende yorum yapmıştım ancak son güncellemeleri yeni okudum. Hep bu şekilde ilişkimiz demişsiniz anlattığınız şekildeki ilişkilerde malesef erkekler sevgiliyse mutlaka ayrılıyor evliyse evlilik ne yaparsan yap durumuna dönüyor( yanlış anlamadıysam eğer söylediğim iliski tarzı kadınların sessiz kaldıği, trip attığı suradan buradan vs ulaşsın arasın bana dediği....daha eleştirel yaklaştığı, işte hatalarını kapadım yardımcı oldum vs ilişkileri). Çünkü yaşlar küçük olduğunda süreç bir şekilde ilerliyor hatta erkek bu peşinden koşma durumunu seviyor gibi vs ama yaş ilerleyince malesef asla böyle olmuyor karşıdakinin de artık sabri tükeniyor ki erkekler asla kadınlar gibi düşünmüyor.
Bir ay hiç görüşmemek, telefon engellemeleri, karışmadımlar, dedigimi dinlemedi vs açıkçası benim asla tahamul edecegim seyler değil ki eşimde çok sabırlıdır ve oda asla etmez hatta tıpkı bu durumda olduğu gibi beni umursamaz.( telefon sifresi vermeme, sakladığı fişler vs çok ayrı konular). Yine bir sey yapmadım karışmadım demişsiniz konusmamak bence en ağır psikolojik şiddet, yani bir sekilse iletisim kurulmalı gerekirse yıkılsın ortalık( fiziksel bir zarar olmadığı sürece), hele gurur yani şu durumda gurur yapacak bir şey yok, açıklama yapmadı demişsiniz zaten yapacak bir fırsat vermemişsiniz ( tabi böyle durumlarda yoksa sizi istemeyen bir insan için ask sevgi vs diye gururu ayaklar altına almaktan bahsetmiyorum).
2- 3 aydır bu şekilde bi süreçten bahsediyorsunuz, açıkçası kendinize en buyuk zararı siz vermişsiniz muhtamalen buhranlı,geçen pasif agresik tavırlar, gururdan iletişim kurmaya çalışmama, kurma çok kurma...bu mutsuzluğun evliliğin farklı alanlarına vurduğu darbeler( cinsel hayat, karşı taraftan soğuma, kalbin katılaşması)...
Bide şu dikkatimi çekti ben çabaladım, ben yaptım, şöyle yap dedim vs eşiniz bile olsa öneri hakkınız var hele yapmadı engelledim kendi bilirler vs ne bileyim yaa bana yapılsa ben kabul edemem. Bide erkekler fikirlerine ihtiyaç duyulmayan, kendisine ihtiyaç duyulmayan yerlerde bir süre durabiliyorlar malesef baskınsınız demiyorum fazla yardımcı ve yöneticisiniz.
Yine annenizin boşan gel demesi felan hani ortada büyük bir şey olur tabi ki de sevgi biter felan yine tamam, annem sevmez mi yazmıştınız orayı tam hatırlayamadım bunlarda karşı taraf için üzücü bence....
Yani tabi bu yorumun tamamen yanlış varsayımlar içerebilir, sizi suçlama niyetinde de asla değilim sadece farklı bakış açısı sunmak istedim malesef bazen göremiyoruz. Ha bide çok netsiniz hissettim vs( yanlış hissetmiş olabilirsiniz) bu da ama hep iletişim eksikliğinden.
Çok uzun yazdım neden bende bilmiyorum:)
Bide böyle bekleyip kendinize eziyet etmeyin ne olursa olsun arayın konuşun sürekli iletişim halinde olun hele susmak konuşmamak vs akıl okumalar, bence şöyleler, hissettimler çözümü insanı rahatlatmayı bırakın hepten delirtir.