- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
Merhaba hanımlar. Size sık sık eşimin cimriliği ya da benim fazla! Harcamalarım üzerine fikir almak için yazdığım oldu. Bugün kuaföre gitmek için yola cıktık. Yolda giderken kaş tasarım merkezi gördüm ve ihtiyacım olduğu için inip bilgi ve fikir aldım. Normalde 800 ama kampanya varmış 400 civarı haftaya gel dediler. İnternet sitesini ziyaret ettim beğendim yaptıklarını. Araca binip eşime yaptıracağımı söyledim. Oda aratan inerken kesinlikle istemiyorum demişti yine onu devam ettirdi. Bende kaşlarımın cok kötü olduğunu ve yaz tatili öncesi yaptırmak istediğimi söyledim bana parasını duyunca bide senin kaşın için paramı vereceğim dedi. Ve sadece bu cümle beni bitirdi o an. Tatil dönüşü çalışacağım bprc ver öderim dedim. Oda o zaman kazanınca yaptır dedi bende acelesi var dedim. Birde evden cıkma dan önce bana şaka karısık sehveyle sürtük demişti. Bende dedimki hani sen bana evden cıkarken sürtük demiştin ya sen benim kaşıma para veremeyeceksen o zaman ben birilerinden alıyım hazır sende bana bunu dedin dedim. Orada hem o söylediği kelimenin beni ne kadar rahatsız ettiğini onun dilinden ona anlatmak istemiştim hemde senin kaşın için para vermem muhabbeti canımı cok sıktı. Bende babamı aradım bana para gönderir misin dedim ben tatil dönüşü calıscam sana öderim babacım dedim oda sacmalama dedi gönderirim dedi AmA durumu anladı. O an karar verdim boşanmaya ve dedim ki mahkemeler acıkmı ben neyim artık bitsin dedim oda biterse bitsin AA tamam dedi. Sürekli ben boşanmak isteyen ve bunu dile getiren taraf olduğum için yeter artık dedi. Sonra beni kuaföre götürdü bende inmedi istemiyorum hiçbirsey istemiyorum senin paranla dedim. Beni ikna etmeye çalıştı ama gururum cok kırıldı. Tüm gün aracta özür diledi affet beni dedi eşeklik yaptım tamam ne istiyorsan yap dedi gül aldı ama ben asla geri adım atmadım.