Çocukları yok, onu da ekleyeyim eşine göre her şey öyle iyi ki bebek istiyormuşHer evliliğin dinamiği çok farklıdır elbette.
Bu durumda şunu şöyle yapsın demek doğru gelmiyor bana.
Mesela ben ilk evliligimde şiddet ve madde bağımlılığı yüzünden ayrıldım.
Hemen çocuğumu alıp annemin ya ona geldim ama çok sancılı bir surecti.
Kardeşim de evliliğini alkol kullanımı ve siddet yüzünden bitirdi.
şiddet gördüğü an anneme geldi,boşanma davası açtı ve çabuk ilerledi süreç.
Ben açıkçası kadının evinden ayrılmasını istemiyorum.
Çocukla beraber düzeni bozulmasa daha iyi olur ama karşı taraf da çok önemli.
Evden uzaklaşmaz,kavga çıkartır rahatsız eder bilemiyorum.
Arkadaşınız darp raporu alsaydı işi çok kolay olurdu.
Şahsi fikrim bu evliliği çok uzatması,kendinden şüphe eden adamla, şiddet gösteren adamla yaşamasın.
O zaman hiç beklemesinÇocukları yok, onu da ekleyeyim eşine göre her şey öyle iyi ki bebek istiyormuş
Ben de söyledim. Anne baba 70+, köyde yaşıyor. Bir işinden başka bir şehir, ikincisi kalplerine iner diyor.O zaman hiç beklemesin
Ailesinin yanına gitsin sonra kendi hayatını kurar.
Çalışır,kendi düzeni olur hiç korkmasın.
O halde yasamaktansa neden çeksin,daha kötü ne olabilir.
Sakin çocuk yapmasın korunsun.
O zaman sığınma evi şıkkını düşünsün.Ben de söyledim. Anne baba 70+, köyde yaşıyor. Bir işinden başka bir şehir, ikincisi kalplerine iner diyor.
Çok sağolun. Hepsini okuyoruz.. Deneyiminiz için de çok üzüldüm, musmutlu olun.O zaman sığınma evi şıkkını düşünsün.
1-2 ay kendini toparlar,devletten aldığı destekle evini düzenini kurar.
İş ayarlanır ve hayatını idame ettirir.
Hemen çalışıp birikim yapsa da olur hayat şartları nasılsa harekete geçmesi en iyisi.
Tabii genelde önce tehtid ediyorlar,bende de tehtid olmuştu.Çok sağolun. Hepsini okuyoruz.. Deneyiminiz için de çok üzüldüm, musmutlu olun.Bir şey soracağım ama isterseniz cevaplamayın. Eşimiz tehdit savurup kedi gibi oldu mu? Ya da sonradan rahatsız etme, yalvarma, sövme gibi gel gitler bulaşır mı yani nasıl kabullenir kısmını düşünüyoruz da.
Birşeycikler olmaz.insanlar sizin sandığınız kadar pamuk kalpli değil ki olmasın da zaten.hem öyle olacak olsa bile bile isteye şiddete katlanılır mı ?Ben de söyledim. Anne baba 70+, köyde yaşıyor. Bir işinden başka bir şehir, ikincisi kalplerine iner diyor.
Arkadaşın Mavera galiba. Yav alsın takılarını çıksın gitsin işte, herif o eşyaları gtüne mi sokuyo napıyosa yapsın.Kızlar merhaba,
Ben burda çok fikir alıp yardım gördüm.
Şimdi sizden komşum, arkadaşım için yardım istiyorum. Telefonunda giriş bilgisi falan kalır diye çekiniyor.
Benim hikayemi biliyor ve 4 yıldır evli.
Narsistik davranışlar, şiddet, öfke, hakaret, her şey yaşanmış.
Bir süredir şiddet yok diyor. Tabii ki bu lütuf değil.
Eşine boşanmak istiyorum dediğinde çok büyük kavga ve suçlama yaşadı. Sonra duygusal manipülasyon.
Evi terkedip gitse eşyalarını ne yapacak?
Ailesi yakın bir ilde, kendisi burada çalışıyor ama kiralar en az 10.000 maaşı yetmez.
Aile çok yaşlı, söylemek istemiyor ama zarar görmekten korkuyor.
Doğru boşanma adımları ne? Siz nasıl konuştunuz? Nereden başladınız?
Benimki emsal olmuyor maalesef.
Burda sular bir süredir durgun. Kocası dövdüğümde terketmedin, bağırdığımda terketmedin, bugün neden, başkası mı var modunda.
Çocukları yok. Eşine göre öyle normal ki aabah bağırıp akşam yok saymak, bebek yapalım diyormuş.
Doğru ilk hareket ne?
Bir de ben evde düğün ve birikim takıları varmış. Evi terketsem nereye giderim? Takıları alıp gitsem eşyalarımı parçalar diyor.
Her şeyi alamam onu da evden atamam modunda.
Çok teşekkürler,
Kızları dayak yerken hiç yüreklerine inmiyor bu ehtiyarların nedense. Bişey olmaz.Ben de söyledim. Anne baba 70+, köyde yaşıyor. Bir işinden başka bir şehir, ikincisi kalplerine iner diyor.
Bana da öyle geliyor da bi şey olur, sen söyledin olur diye çok diretemedimKızları dayak yerken hiç yüreklerine inmiyor bu ehtiyarların nedense. Bişey olmaz.
O kim tanımıyorum ama bu bahsettğim arkadaşım platformu bilmiyordu ben söyleyene kadar. Belki benzer hikayedir Katip. Onunki ne oldu biliyor musun?Arkadaşın Mavera galiba. Yav alsın takılarını çıksın gitsin işte, herif o eşyaları gtüne mi sokuyo napıyosa yapsın.
İstanbul. Bi avukat takıları al git demiş birisi kendine aitleri al birisi al ama almadım de. Kafa karışmışİyi bir avukat bulsun.
Bu adam ne anlaşmalıya gelir ne de çekişmeliye. Hangi şehirde yaşıyor?
Hepsini alsın.İstanbul. Bi avukat takıları al git demiş birisi kendine aitleri al birisi al ama almadım de. Kafa karışmış
Bu kadının bence kendini kandırdığı yetmiyor seni de kandırmaya çalışıyor. Evdeki 3-5 eşyayı bahane eden biri boşanmaz Çilek. O adamı zaten güzellikle boşanmaya ikna etmenin bir yolu yok, iyi biliyor. Her şeyi kurtaramaz iyi biliyor.Bana da öyle geliyor da bi şey olur, sen söyledin olur diye çok diretemedim
Ne zaman çıkmaza giriyor, çamaşır makinesine sarılıyor geçiyorO kim tanımıyorum ama bu bahsettğim arkadaşım platformu bilmiyordu ben söyleyene kadar. Belki benzer hikayedir Katip. Onunki ne oldu biliyor musun?