Boşanmanın İlk Adımı Ne?

Ben de söyledim. Anne baba 70+, köyde yaşıyor. Bir işinden başka bir şehir, ikincisi kalplerine iner diyor.
inmez.

bu hikayeyi daha önce de anlatmıştım:
alkol sorunu olan bir eniştem vardı. kızı da çok aşık olduydu, baba evimden iyidir diye koşa koşa evlendi,
adam pisliğin tekiymiş.

kızı senelerce bunu babasına söylemedi. sustu.
eniştem asıl bunu öğrenince kalbine indi.
ne kadar kötü de olsa babaydı, ki eniştemin çcuklarına bir kötülüğü de yoktu, evet sorunluydu ama sorunu alkoldü yani.
adam" ben baba değil miydim bunca sene herkes nasıl bana bir şey yokmuş gibi oyun oynadı" diye yediremedi..gerçekten de kalbine indi küt diye gitti.

ailesine sorunları olduğunu söylesin
boşanacaksa evi eşyayı düşünmesin

yani kimse kusura kalmasın da
kimse üzülmeden, hiç sorun olmadan öyle 4 4lük boşanma mı var? illa biraz yıkılp dökülme oluyor. onu da artık göze alacak.

Ben de söyledim. Anne baba 70+, köyde yaşıyor. Bir işinden başka bir şehir, ikincisi kalplerine iner diyor.
Birseycik olmaz kızlarını kucağında bebek dövülmüş, aldatılmış vs ya da bir gün canına kastedilmis halde gormeyeceklerinin garantisi var mı o halde kimse ölmuyorsa kalpten şimdi de ölmezler arkadasiniz cesaretsiz bahane aramasın baba bu adam beni es olarak görmüyor işkence gibi olmuyor diye önden hazırlasın bir gün ölümü alırsınız elinden desin bakalım 80 yaşında bile olsa o baba aman kızım kalbime iner sakın boşanma diyecek mi eğer ki babaysa gerçekten

inmez.

bu hikayeyi daha önce de anlatmıştım:
alkol sorunu olan bir eniştem vardı. kızı da çok aşık olduydu, baba evimden iyidir diye koşa koşa evlendi,
adam pisliğin tekiymiş.

kızı senelerce bunu babasına söylemedi. sustu.
eniştem asıl bunu öğrenince kalbine indi.
ne kadar kötü de olsa babaydı, ki eniştemin çcuklarına bir kötülüğü de yoktu, evet sorunluydu ama sorunu alkoldü yani.
adam" ben baba değil miydim bunca sene herkes nasıl bana bir şey yokmuş gibi oyun oynadı" diye yediremedi..gerçekten de kalbine indi küt diye gitti.

ailesine sorunları olduğunu söylesin
boşanacaksa evi eşyayı düşünmesin

yani kimse kusura kalmasın da
kimse üzülmeden, hiç sorun olmadan öyle 4 4lük boşanma mı var? illa biraz yıkılp dökülme oluyor. onu da artık göze alacak.
Ay yok ya anam hastalanır , babamın yüreğine iner, ay koltuk takımım nolcak, çocuklar desen babasına nasıl düşkün oyyy ( çocuğun yüzüne bakmıyor herif oysa ), vallahi kuyruklu bahaneler. Gerçekten isteyenin gözü hiçbir şey görmüyor. Bir de kadınlar nasıl oluyor da bu adamların nafakayı, evi damı verip boşanmaya razı geleceklerini düşünüyorlar, ikna edebilecekleri fikri nerden geliyor, nasıl bir hayal dünyasıdır bu?

İstanbul. Bi avukat takıları al git demiş birisi kendine aitleri al birisi al ama almadım de. Kafa karışmış

Hepsini alsın.
Da asıl mesele bu adam çok tehlikeli ve sinsi.
Belli ki psikolojik sorunları olan birisi. İçinden bir canavar çıkabilir. O sebeple dişli bir avukat onu manipüle edip anlaşmaya yçrazı edip davayı hızlandırabilir.

Tüm altınlar arkadaşınıza ait boşanma aşamasında hiç bir hak iddia edemezler. Ayrıca madem boşanmak istiyor altınlarını kıyafetlerini alıp, eşi işe gidince terk edecek, arkadan mahkeme celbi gidecek eşe. Yani şu var annesi babası 70 yaşında mezarının başında evladına ağlamasındansa, biraz boşanınca ağlar.. Bir süre tehdit eder, sonra yalvarır,duygu sömürüsü yapar. Güzellikler yapar eve dönünce daha beterini yaşatır. Çocukta yok hiç beklemesin.. Ne için sabredecek ki. Sakın çocuk yapmasın. Adamın derdi çocuk yapıp kendine bağımlı duruma getirmek. Bu şartlarda yani çocuksuz boşanırsa bir süre sonra iletişim kesilir ama çocuk olursa ömür boyu bu adamla yüzyüze bakmak zorunda kalacak. Çocuk problemli bir evliliği düzeltmez aksine ×2 problem..

Bazı olaylarda herkesi aynı anda düşünemezsin. Ailem yaşlı kalbine iner, çocuğum küçük etkilenir gibi durumlar göz ardı edilerek, kendini ve geleceğini düşünerek hareket etmek lazım. Unutmayın ki bizim kaldırabildiğimiz şeyi büyük küçük herkes kaldırabilir.dediğinşz gibi narsist biri varsa karşısında, birilerine yaşadıklarını anlatmak çok zor, kimse anlamaz, yaşanılır bir şey ve çekilecek dert değil. Allah yardımcısı olsun.
Eşyalar boşanma sürecin de kapanın elinde kalıyor. Yani evi dımdızlak bıraksa, kaçırsa suç teşkil etmiyor. Kimse gelip tespitte bulunmuyor.

X