Biraz daginigim o duzenli eve bir kadın alalım dedi ben istemedim kendim yapacağım dedim o zaman düzgün yap dedi birde bunun için kavga ettik birde para yüzünden anneme aldigim telefonun taksitini odemedim diye off hep kavgada boşanma lafini ediyor korkutmaya calisiyor diye düşünüyordum ama en son ki kavgamiz baya şiddetli şekilde oldu kustu ve yatak ayırdı
?
Ee o zaman?
Boşayana kadar maaşımı kendime harcıyam
Diye düşünüyorsunuz
Sanıyor belki.
Resmen sırtından geçinmek bu
Ananın taksidini öde, kendine harca kartı
Evin tüm yükü kocada.
Bir anlayan elbet çıkar da hala uzun uzun cevap yazan hatunlar var yine bir ergen hayal dünyasını paylaştı bizimle emeği geçenlere teşekkürler
Kekliyor bacım canı sıkılmış işte aklına geleni yazdı ama tutmadı
Yazma stiliniz, anlatma şekliniz hepsi eksik hepsi.. Hiçbir şey oturmuyor yani. Eşinizle ilgili değil sizinle ilgili bir problem var, onunla yüzleşin bir an önce.
Ben problemi anladım gibi.
Kusura bakma ama ben eşini haklı buldum. Resmen bekarken yaptığın borçları eşine yüklemeye çalışıyorsun. Annene telefon aldın ama ödemedin, eşin ödesin istedin. Kendi ailesine para gönderiyorsa benim aileme de biseyler yapsın diye düşündün. Bence hiç hoş bir düsünce değil.Adamın gözünün parada olduğunu da zannetmiyorum. Mesele tavrın. Ödeyemeceğin borcun altına neden girdin? Maaşından sana birşey kaayacak kadar ne borcu yaptın. Eşinle bu konuda konuşmuş muydun? Hiç nişanlı kalmadınız mı? O aşamada borçlardan haberi yok muydu. Kırılma ama resmen adamda para var diye borçlarını üstüne yıkmaya çalışmışsın. Adam da irite olmuş haliyle. Bence hiç hoş durmuyor yaptığın. Tamam eşindir öder, yardım eder ama siz maaşınız bireysellestırıp onun maaşını ortak kullanmak istemeniz doğru değil. Çalışmasanız tamam ama çalışıp kendi borçlarını ödeyememek bir de eşe yüklenmek..
Önyargı diyeceksin ama bence sen bu adamla statüsü ve parası icin evlenmişsin. Adam da bunu 3. Ayda farketmiş!