yapış ve bırakma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapış ve bırakma.
Nickindn tahmin ettim ee kendi borclarin icin niye yardim aliyosun ?Çalışıyorum nereden anladınız
Anlaşamıyoruz boşanalım farklı seni sevmiyorum boşanalım farklı seyler bence sevmiyorum seni demesi üzmek için olamazEşimi çok seviyorum yeni evlendik 3 aylik evliyiz eşimin 2 .esiyim benim ilkim o onun için herşeyi göze aldım ve evlendim ama evliliğimiz de surekli para yüzünden kavga ediyoruz benim evlenmeden önceki borclarimi laf ediyor kavga ediyoruz o annesi ve kizkardesknek bakıyor ben hiç laf etmedim ama benim anneme aldığım telefonu laf edip duruyor ondan habersiz borç yapmayacakmisim eşim doç Dr parasi var ama bana yardim ederken laf ediyor moralim bozuluyor dunde boşanmak istediğini beni sevmedjgini dile getirdi çok kotuyum ne yapmalıyım sadece onu çok seviyorum
Şu şarkıyı bi dinleyin (lütfen geçiştirmeyin :) )
Eskiden taşa tapanlar, şimdi de paraya tapmışlar işte; gözünü açmak istiyorsanız; önce siz "Sevginizden" kör olan gözünüzü açmalısınız. Ekonomik şiddet, en nefret ettiğim; insan karısından para sakınır mı iyi kazanıyorken?
Gerçekten çok sevip mi evlendiniz, yoksa doktordur, mesleği iyi, parası vardır diye mi evlendiniz?
Seviyorsanız ve karşı taraf boşanmak istediğini söylüyorsa; son bir kez ciddi ciddi oturun konuşun huyunu; "Parayı, gerçekten benden çok mu sevdin bitanem?" deyin.. Biraz göz yaşı sosu da fena gitmez. Hala kendisi boşanmakta ısrarcıysa, kararınızı verin ve kendinize "Seviyorum" adı altında eziyet etmeyin.
Sevilecek başka çok insan var.
Biraz daginigim o duzenli eve bir kadın alalım dedi ben istemedim kendim yapacağım dedim o zaman düzgün yap dedi birde bunun için kavga ettik birde para yüzünden anneme aldigim telefonun taksitini odemedim diye off hep kavgada boşanma lafini ediyor korkutmaya calisiyor diye düşünüyordum ama en son ki kavgamiz baya şiddetli şekilde oldu kustu ve yatak ayırdı
Saka mi kendisi doc. Dr ama senin aldigin 4000 liraya mi muhtac. Cok ilginc. O senin paranin kac kati maas aliyordur. Iki binin ic binin aranizda lafi bile olmamasi lazim. Bence bu adamdan kosarak uzaklas. Doktor olmis olabilir ama koca olamaz gibi.Eşimi çok seviyorum yeni evlendik 3 aylik evliyiz eşimin 2 .esiyim benim ilkim o onun için herşeyi göze aldım ve evlendim ama evliliğimiz de surekli para yüzünden kavga ediyoruz benim evlenmeden önceki borclarimi laf ediyor kavga ediyoruz o annesi ve kizkardesknek bakıyor ben hiç laf etmedim ama benim anneme aldığım telefonu laf edip duruyor ondan habersiz borç yapmayacakmisim eşim doç Dr parasi var ama bana yardim ederken laf ediyor moralim bozuluyor dunde boşanmak istediğini beni sevmedjgini dile getirdi çok kotuyum ne yapmalıyım sadece onu çok seviyorum
3 yıllık sevgilim di sonra evlendik bende düşünüyorum acaba parasi için mi evleniyorum diye ama anlattiginizin çoğu doğru sevmiyorum ailesini ve yardım etmesini istemiyorum ama ona çok bağlıyım ayrılsam kimseyi sevemem gibime geliyorBen problemi anladım gibi.
Kusura bakma ama ben eşini haklı buldum. Resmen bekarken yaptığın borçları eşine yüklemeye çalışıyorsun. Annene telefon aldın ama ödemedin, eşin ödesin istedin. Kendi ailesine para gönderiyorsa benim aileme de biseyler yapsın diye düşündün. Bence hiç hoş bir düsünce değil.Adamın gözünün parada olduğunu da zannetmiyorum. Mesele tavrın. Ödeyemeceğin borcun altına neden girdin? Maaşından sana birşey kaayacak kadar ne borcu yaptın. Eşinle bu konuda konuşmuş muydun? Hiç nişanlı kalmadınız mı? O aşamada borçlardan haberi yok muydu. Kırılma ama resmen adamda para var diye borçlarını üstüne yıkmaya çalışmışsın. Adam da irite olmuş haliyle. Bence hiç hoş durmuyor yaptığın. Tamam eşindir öder, yardım eder ama siz maaşınız bireysellestırıp onun maaşını ortak kullanmak istemeniz doğru değil. Çalışmasanız tamam ama çalışıp kendi borçlarını ödeyememek bir de eşe yüklenmek..
Önyargı diyeceksin ama bence sen bu adamla statüsü ve parası icin evlenmişsin. Adam da bunu 3. Ayda farketmiş!
Çok üzüldüm ((( maalesef aranizda bazi şeyler bitmisEşimi çok seviyorum yeni evlendik 3 aylik evliyiz eşimin 2 .esiyim benim ilkim o onun için herşeyi göze aldım ve evlendim ama evliliğimiz de surekli para yüzünden kavga ediyoruz benim evlenmeden önceki borclarimi laf ediyor kavga ediyoruz o annesi ve kizkardesknek bakıyor ben hiç laf etmedim ama benim anneme aldığım telefonu laf edip duruyor ondan habersiz borç yapmayacakmisim eşim doç Dr parasi var ama bana yardim ederken laf ediyor moralim bozuluyor dunde boşanmak istediğini beni sevmedjgini dile getirdi çok kotuyum ne yapmalıyım sadece onu çok seviyorum
Eş durumundan yrd. Doç senin yaşadığın şehire mi atandı  he gülüm heEş durumu yaptik ilk eşinden aldatma yuzundenbosanmis
Parası için veya değil.. Orası senin bileceğin birşey ama eşinin gözünde parası için evlenmiş kadın imajın var maalesef.3 yıllık sevgilim di sonra evlendik bende düşünüyorum acaba parasi için mi evleniyorum diye ama anlattiginizin çoğu doğru sevmiyorum ailesini ve yardım etmesini istemiyorum ama ona çok bağlıyım ayrılsam kimseyi sevemem gibime geliyor
Kimse anlamayacak diye çok korktum. Ne oldu kk nin cin hatunlarına diyordum tam ki siz geldinizEş durumundan yrd. Doç senin yaşadığın şehire mi atandı  he gülüm he