- 27 Haziran 2014
- 5.443
- 12.931
Eşimi çok seviyorum yeni evlendik 3 aylik evliyiz eşimin 2 .esiyim benim ilkim o onun için herşeyi göze aldım ve evlendim ama evliliğimiz de surekli para yüzünden kavga ediyoruz benim evlenmeden önceki borclarimi laf ediyor kavga ediyoruz o annesi ve kizkardesknek bakıyor ben hiç laf etmedim ama benim anneme aldığım telefonu laf edip duruyor ondan habersiz borç yapmayacakmisim eşim doç Dr parasi var ama bana yardim ederken laf ediyor moralim bozuluyor dunde boşanmak istediğini beni sevmedjgini dile getirdi çok kotuyum ne yapmalıyım sadece onu çok seviyorum
Biraz daginigim o duzenli eve bir kadın alalım dedi ben istemedim kendim yapacağım dedim o zaman düzgün yap dedi birde bunun için kavga ettik birde para yüzünden anneme aldigim telefonun taksitini odemedim diye off hep kavgada boşanma lafini ediyor korkutmaya calisiyor diye düşünüyordum ama en son ki kavgamiz baya şiddetli şekilde oldu kustu ve yatak ayırdı
Eş durumu yaptik ilk eşinden aldatma yuzundenbosanmisÇalışıyorsunuz ve 1000 lira borç için eşiniz başınızın etini mi yiyor?
İlk maaşınızla öderim, bu mu dert diyin. Sanki başka sorun var gibi, adam genel de geçimsiz galiba. Kaç yaşında? ilk eşinden niye boşanmış biliyor musunuz?
Bir de doç dr diyorsunuz. Hemen sizin yaşadığınız yerde iş mi buldu?
36 yasindaEş durumu yaptik ilk eşinden aldatma yuzundenbosanmis
Calisiyorum da kredi kartim çok geliyor biraz fazla harcamışim maasdan bana birşey kalmiyorÇalışıyorsunuz ve 1000 lira borç için eşiniz başınızın etini mi yiyor?
İlk maaşınızla öderim, bu mu dert diyin. Sanki başka sorun var gibi, adam genel de geçimsiz galiba. Kaç yaşında? ilk eşinden niye boşanmış biliyor musunuz?
Bir de doç dr diyorsunuz. Hemen sizin yaşadığınız yerde iş mi buldu?
Tezat degilmi eve kadin alalim diyen yani ona verecegini hesaplamayan bir adam size niye hesapliyor 1000 tlden az bir borc demissiniz kadini haftalik alsaniz 600 (150 gunlugu istanbulda ) cokmu fazla harcama yaptinizda artik gozune batti olay oldu yada baska sorunlarinizmi varBiraz daginigim o duzenli eve bir kadın alalım dedi ben istemedim kendim yapacağım dedim o zaman düzgün yap dedi birde bunun için kavga ettik birde para yüzünden anneme aldigim telefonun taksitini odemedim diye off hep kavgada boşanma lafini ediyor korkutmaya calisiyor diye düşünüyordum ama en son ki kavgamiz baya şiddetli şekilde oldu kustu ve yatak ayırdı
Eşiniz okumuş! !Eşimi çok seviyorum yeni evlendik 3 aylik evliyiz eşimin 2 .esiyim benim ilkim o onun için herşeyi göze aldım ve evlendim ama evliliğimiz de surekli para yüzünden kavga ediyoruz benim evlenmeden önceki borclarimi laf ediyor kavga ediyoruz o annesi ve kizkardesknek bakıyor ben hiç laf etmedim ama benim anneme aldığım telefonu laf edip duruyor ondan habersiz borç yapmayacakmisim eşim doç Dr parasi var ama bana yardim ederken laf ediyor moralim bozuluyor dunde boşanmak istediğini beni sevmedjgini dile getirdi çok kotuyum ne yapmalıyım sadece onu çok seviyorum
Benim için sevmek önemlidir. Bana seni sevmiyorum boşanmak istiyorum diyen bi insana ben seni seviyorum evli kalalım diye diretmezdim.Eşimi çok seviyorum yeni evlendik 3 aylik evliyiz eşimin 2 .esiyim benim ilkim o onun için herşeyi göze aldım ve evlendim ama evliliğimiz de surekli para yüzünden kavga ediyoruz benim evlenmeden önceki borclarimi laf ediyor kavga ediyoruz o annesi ve kizkardesknek bakıyor ben hiç laf etmedim ama benim anneme aldığım telefonu laf edip duruyor ondan habersiz borç yapmayacakmisim eşim doç Dr parasi var ama bana yardim ederken laf ediyor moralim bozuluyor dunde boşanmak istediğini beni sevmedjgini dile getirdi çok kotuyum ne yapmalıyım sadece onu çok seviyorum
yapış ve bırakma.