Bosanmalimiyim bilmiyorum

Anlaşamıyoruz boşanalım farklı seni sevmiyorum boşanalım farklı seyler bence sevmiyorum seni demesi üzmek için olamaz

Yanlız şarkı güzelmiş haa

Sizde konuşmayın tek kelime etmeden gidin yatak odasına kapınızı kilitleyin uyuyun

Bir daha boşanalım dersen davayı açarım haberin olsun de ve bunu da yap.

Ben problemi anladım gibi.
Kusura bakma ama ben eşini haklı buldum. Resmen bekarken yaptığın borçları eşine yüklemeye çalışıyorsun. Annene telefon aldın ama ödemedin, eşin ödesin istedin. Kendi ailesine para gönderiyorsa benim aileme de biseyler yapsın diye düşündün. Bence hiç hoş bir düsünce değil.Adamın gözünün parada olduğunu da zannetmiyorum. Mesele tavrın. Ödeyemeceğin borcun altına neden girdin? Maaşından sana birşey kaayacak kadar ne borcu yaptın. Eşinle bu konuda konuşmuş muydun? Hiç nişanlı kalmadınız mı? O aşamada borçlardan haberi yok muydu. Kırılma ama resmen adamda para var diye borçlarını üstüne yıkmaya çalışmışsın. Adam da irite olmuş haliyle. Bence hiç hoş durmuyor yaptığın. Tamam eşindir öder, yardım eder ama siz maaşınız bireysellestırıp onun maaşını ortak kullanmak istemeniz doğru değil. Çalışmasanız tamam ama çalışıp kendi borçlarını ödeyememek bir de eşe yüklenmek..
Önyargı diyeceksin ama bence sen bu adamla statüsü ve parası icin evlenmişsin. Adam da bunu 3. Ayda farketmiş!

Borçlar ne içindi? Ve evlilik önce yapilan borçları esiniz evlenirken biliyormuydu? Şimdi esiniz mi borcunuzu ödüyor?

Saka mi kendisi doc. Dr ama senin aldigin 4000 liraya mi muhtac. Cok ilginc. O senin paranin kac kati maas aliyordur. Iki binin ic binin aranizda lafi bile olmamasi lazim. Bence bu adamdan kosarak uzaklas. Doktor olmis olabilir ama koca olamaz gibi.

3 yıllık sevgilim di sonra evlendik bende düşünüyorum acaba parasi için mi evleniyorum diye ama anlattiginizin çoğu doğru sevmiyorum ailesini ve yardım etmesini istemiyorum ama ona çok bağlıyım ayrılsam kimseyi sevemem gibime geliyor

Çok üzüldüm ((( maalesef aranizda bazi şeyler bitmis

Parası için veya değil.. Orası senin bileceğin birşey ama eşinin gözünde parası için evlenmiş kadın imajın var maalesef.

Konuda kafama yatmayan ve eşinizi biraz haklı çıkaran durumlar var.

Sizin kendinize ait bir maaşınız varsa 1000 liralık telefonun toplam borcunu bırak taksitini ödeyebilirsiniz rahatça. Ödeyemedim eşim kızdı demişsiniz demekki maaşınızdan telefon ödeyecek kadar bir tutar bile kalmamış geriye. Adam ailesine para gönderiyor ama sizden istemiyor kendi maaşıyla hem evi geçindirip hem ailesine verebilecek maddi durumu varsa verebilir, sonuçta sizin harcamalarınızdan kısmıyor. Ama siz hem kendi borçlarınızı ödeyemiyor hem de üstüne eşinizin ödemesini bekliyorsunuz. Burda tek kendi açınızdan durumu yazmışsınız ama belki de eşiniz sizin tutumsuz ve savurgan para harcamalarınızdan bezmiş olabilir yada sevgiliyken de sürekli ona para harcattıysanız aklında param için benle düşüncesi oluşmuş olabilir.
Eşiniz cimri yada dediğiniz kadar maddiyata düşkün olsa eve temizlikçi tutma fikriyle size gelmezdi.

Şöyle adamları,hala ne yapsam?, Beni sevmiyor mu? Nasıl duzeltebilirim gibi kafalarda olan kadınlar dilerim hiç bırakmaz boşanmaz yapışır da başka kadınların canı yanmaz. Yapış bacım özür dile ,maaş kartını da ver . bi süre idare eder sonra o da yetmez ,az kazanıyorsun der muhtemelen, e o zaman da ek iş filan bakarsın, bulunur bi yol . Mazallah mevlam kocasızlık vermesin yeter ki.

Bence şöyle bir durum var burda 3 yıl birlikteyseniz adam sizinle beraberken evlimiydi sizin içinmi eşinden boşandı ve bulunduğu yerde sıkıntı oldu bu durum sizin yanınıza gelmek zorunda kaldı Ve sorun para degıl sizin adama yatırım gibi bakıp biran önce sizi ekonomik olarak şımartmasnı istediniz 2000 de eş ve çocuga ödenen nafaka olabılırmı bilmiyorum bende böyle bir his oluştu

Ben atanamamış binlerce ögretmenden biriyim. Çalışmıyorum . Iş yok çünkü . Eşim gözümün ucu ile baktigim şeyi birakmaz alir. 1 kere ima ya da bakış görmedim. Arabayı alırım istediğim yere giderim. Yakıtı düşünmem bile.

Sevmek budur hanimefendi. Siz yanlış anlamişsıniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…