boşanmak istediğini beni sevmedjgini dile getirdi
Calisiyorum 1000 TL bile degil o ailesine her ay 2000tlgonderiyor parası için evlendiğini düşünmüyorumSen çalışmıyor musun? Borç ne kadar? Eşinle parası var diye evlenmiş olmayasın
Bu kısımdan sonra yapacak bir şey yok. Siz ne kadar sevsenizde tek taraflı sevgiyle o iş yürümez.[/QUO
Ben uzuleyim diye yalan soyledibeni çok seviyor herşeyi göze aldı vebenim yaşadığım sehre yerlesriBu kısımdan sonra yapacak bir şey yok. Siz ne kadar sevsenizde tek taraflı sevgiyle o iş yürümez.
Çalışıyorum nereden anladınızZaten sevmediği o kadar belliki. Siz calismuyir musunuz ?
Ben uzuleyim diye yalan soyledibeni çok seviyor herşeyi göze aldı vebenim yaşadığım sehre yerlesri
Çalışıyorum nereden anladınız
yapış ve bırakma.
nereden anladınız derken?
eşinizin kendisi demiş sevmiyorum,boşanmak istiyorum diye
aklıma mukayyet ol Allah'ım bazen gördüğümden şüphe eder oldum kk da
Biraz daginigim o duzenli eve bir kadın alalım dedi ben istemedim kendim yapacağım dedim o zaman düzgün yap dedi birde bunun için kavga ettik birde para yüzünden anneme aldigim telefonun taksitini odemedim diye off hep kavgada boşanma lafini ediyor korkutmaya calisiyor diye düşünüyordum ama en son ki kavgamiz baya şiddetli şekilde oldu kustu ve yatak ayırdıCicim aylarinda, para muhabbeti donmeye basladiysa ilerde hangi boyutlara gelur dusundurucu.
Baska probleminiz varmi, sirf bu yuzden 3 aylik es neden sizi bosamak istedi anlamadim.