Bosanmalimiyim bilmiyorum

Eşimi çok seviyorum yeni evlendik 3 aylik evliyiz eşimin 2 .esiyim benim ilkim o onun için herşeyi göze aldım ve evlendim ama evliliğimiz de surekli para yüzünden kavga ediyoruz benim evlenmeden önceki borclarimi laf ediyor kavga ediyoruz o annesi ve kizkardesknek bakıyor ben hiç laf etmedim ama benim anneme aldığım telefonu laf edip duruyor ondan habersiz borç yapmayacakmisim eşim doç Dr parasi var ama bana yardim ederken laf ediyor moralim bozuluyor dunde boşanmak istediğini beni sevmedjgini dile getirdi çok kotuyum ne yapmalıyım sadece onu çok seviyorum

boşanmak istediğini ve seni sevmediğini söylediyse bir saniye durma orada.. doç dr olmuş ama adam olamamış. uzatmanın manası yok. kocamı eve bağlayım felan diye hamile kalayım deme.

Çalışıyorsunuz ve 1000 lira borç için eşiniz başınızın etini mi yiyor?

İlk maaşınızla öderim, bu mu dert diyin. Sanki başka sorun var gibi, adam genel de geçimsiz galiba. Kaç yaşında? ilk eşinden niye boşanmış biliyor musunuz?

Bir de doç dr diyorsunuz. Hemen sizin yaşadığınız yerde iş mi buldu?

Biraz daginigim o duzenli eve bir kadın alalım dedi ben istemedim kendim yapacağım dedim o zaman düzgün yap dedi birde bunun için kavga ettik birde para yüzünden anneme aldigim telefonun taksitini odemedim diye off hep kavgada boşanma lafini ediyor korkutmaya calisiyor diye düşünüyordum ama en son ki kavgamiz baya şiddetli şekilde oldu kustu ve yatak ayırdı

Ne guzel teklif etmis iste yardimci bayani kabul etseydiniz.
Anneye alinan bir hediye atla deve degilya, hayir docent dr. A dokunmazdi.

Bu kadar kolay bosanalim dyebiliyorsa ondan bi nane olmaz, heleki 3. Ayda.

İlk maaşınızla öderim, bu mu dert diyin. Sanki başka sorun var gibi, adam genel de geçimsiz galiba. Kaç yaşında? ilk eşinden niye boşanmış biliyor musunuz?

Eş durumu yaptik ilk eşinden aldatma yuzundenbosanmis

Calisiyorum da kredi kartim çok geliyor biraz fazla harcamışim maasdan bana birşey kalmiyor

Sanırım bu adam genel olarak sıkıntılı boşanıp boşanmamak size kalmış ama ben boşardım açıkca söylemiş adam zaten.

Biraz daginigim o duzenli eve bir kadın alalım dedi ben istemedim kendim yapacağım dedim o zaman düzgün yap dedi birde bunun için kavga ettik birde para yüzünden anneme aldigim telefonun taksitini odemedim diye off hep kavgada boşanma lafini ediyor korkutmaya calisiyor diye düşünüyordum ama en son ki kavgamiz baya şiddetli şekilde oldu kustu ve yatak ayırdı
Tezat degilmi eve kadin alalim diyen yani ona verecegini hesaplamayan bir adam size niye hesapliyor 1000 tlden az bir borc demissiniz kadini haftalik alsaniz 600 (150 gunlugu istanbulda ) cokmu fazla harcama yaptinizda artik gozune batti olay oldu yada baska sorunlarinizmi var

İkide bir bosanmayi agza almak yatak ayirmak kusmek o yas o egitim erkegine tuhaf degilmi belki takildigi istemedigi baska seyler vardir baska birseyi sorun olarak goruyordur acik acik konusun ben ayrilicam diosada uzatmayin bir taraf sevmeyince olmaz yipranirsiniz
Hakkinizda hayirlisi

Eşimi çok seviyorum yeni evlendik 3 aylik evliyiz eşimin 2 .esiyim benim ilkim o onun için herşeyi göze aldım ve evlendim ama evliliğimiz de surekli para yüzünden kavga ediyoruz benim evlenmeden önceki borclarimi laf ediyor kavga ediyoruz o annesi ve kizkardesknek bakıyor ben hiç laf etmedim ama benim anneme aldığım telefonu laf edip duruyor ondan habersiz borç yapmayacakmisim eşim doç Dr parasi var ama bana yardim ederken laf ediyor moralim bozuluyor dunde boşanmak istediğini beni sevmedjgini dile getirdi çok kotuyum ne yapmalıyım sadece onu çok seviyorum
Eşiniz okumuş! !
Ama ADAM olamamış ne yazik ki..

Bir sure çocuk yapmayin böyle giderse 3.yide alir gibi

Nerden tutsan elinde kalıyor.1000 tl bile olmayan borca maaşınız yetmiyor??? Eve kadın alalım demiş kendim yapacam demişsin ama yapmıyorsun sanırım??? Annene hediye almışsın güya ama faturayı eşe postalamışsın ??? Eş kişisi 36 yaşında ve doç ??? Benim de akademisyen arkadaşlarım var,yaş itibari ile şuan yardımcı doç olurdu en fazla...
Bir de bir doktor ayda 2000 ailesine yollamış çok mu??? Eksik anlatıyorsun bence

Ilk zamanlar maddi konular biraz göze batiyor , eger tek tarafli yuklu harcama yapilirsa , Sonradan rayina oturur.
Bende ilk dönemde esimden 2 kat fazla maas aliyordum .. ister istemez dikkat edelim diyordum ama para konusu hic sorun olmadi ..
Benim de esiminde önceden ödedigimiz kredimiz vardi ben esime nisanliyken miktarini bile söylememistim sonucta ben öduyorum diye...
ikimizde dikkatli harciyoruz , baska sorunlarda mi var bukadar patlak verdi , bir erkek kolay kolay yatak ayirmaz , oturun esinizle konusun sizde dikkat edin harcamalariniza zaten calisiyormussunuz ,
Yardimci alma konusu fena fikir degil en azindan utuleriniz yapilmis olur siz cok zaman bulamiyorsaniz ..
Eger hala israr ederse sevmiyorum diye ozaman tek tarafli iliski zaten yurumez .

Cicim aylarında böyle konuşan birinin hala sizi sevdiğine şüphesiz inanmayın bence. Sizi seven kişi bütçeyi çok sarsacak harcama olmadığı sürece paranın lafını dahi etmez. Boşanalım demesi blöftür büyük ihtimalle. Ondan ayrılamazmış izlenimi vermeyin kesinlikle. Yardımcı tutma teklifini niye kabul etmediniz. Gerçi o teklifi cidden yardımcı almak için değil de sizin işleri doğru düzgün yapamadığınızı yüzünüze vurmak (onun düşüncesiyle yazıyorum) eksik hissettirmek için yapmış gibi geldi. Çünkü eşinin annesine bir telefon hediyesini çok gören insanın yardımcıya her ay 600 tl civarı vermeyi isteyeceğini sanmıyorum.

Benim için sevmek önemlidir. Bana seni sevmiyorum boşanmak istiyorum diyen bi insana ben seni seviyorum evli kalalım diye diretmezdim.

Siz ne iş yapıyorsunuz ?Kusura bakmasın siz de çalışıyorsunuz ve o ailesine 2000 gönderirken sizin bir telefon almanız battıysa o boşamadan siz boşayın zaten

Eşinizin üslubu çok kötü bence. İnsan bu kadar kaba bir dil kullanır mı ya . İlla ki evlilik oturana kadar anlaşmazlıklar olabilir de her şeyin bir adabı var. Kendisini düzeltmesi için onu bir sarsmalısınız bence. Madem dediğiniz gibi sizi çok seviyor o zaman dilini de törpüler.

X