Bosanmalimiyim bilmiyorum

Hemsire12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
24
12
32
Eşimi çok seviyorum yeni evlendik 3 aylik evliyiz eşimin 2 .esiyim benim ilkim o onun için herşeyi göze aldım ve evlendim ama evliliğimiz de surekli para yüzünden kavga ediyoruz benim evlenmeden önceki borclarimi laf ediyor kavga ediyoruz o annesi ve kizkardesknek bakıyor ben hiç laf etmedim ama benim anneme aldığım telefonu laf edip duruyor ondan habersiz borç yapmayacakmisim eşim doç Dr parasi var ama bana yardim ederken laf ediyor moralim bozuluyor dunde boşanmak istediğini beni sevmedjgini dile getirdi çok kotuyum ne yapmalıyım sadece onu çok seviyorum

Bu kısımdan sonra yapacak bir şey yok. Siz ne kadar sevsenizde tek taraflı sevgiyle o iş yürümez.[/QUO
Bu kısımdan sonra yapacak bir şey yok. Siz ne kadar sevsenizde tek taraflı sevgiyle o iş yürümez.
Ben uzuleyim diye yalan soyledibeni çok seviyor herşeyi göze aldı vebenim yaşadığım sehre yerlesri

Ben uzuleyim diye yalan soyledibeni çok seviyor herşeyi göze aldı vebenim yaşadığım sehre yerlesri

Yahu buna inanıyor musunuz gerçekten ? Karısını üzmeye çalışan adam karısını gerçekten seviyor mudur sizce ? Hadi ders alsın ya da anlasın diye kısmi empati yaptırılacak şeyler olabilir de, üzmek için seni sevmiyorum boşanalım denilir mi? Belki şehirden mutsuz belki sizden bilemeyeceğim ama sizde kesinlikle sağlıklı psikolojide değilsiniz.

Zaten sizi degil parayi seviyor adam belli. Bosanalim bile demis daha ne desin.

Boşanmak isteyen evrakı getirir,imzalatır de bence eşine. Getirirse de imzala zaten ne yapacaksın ki kafaya koyduysa? Kafada bitirdiyse çekişmeli açar yine sonu mahkeme :KK43: evliliklerin bitmesini hiç sevmem ancak tek taraflı da yürütülmüyor bu da bir gerçek.

Şu şarkıyı bi dinleyin (lütfen geçiştirmeyin :) )
Eskiden taşa tapanlar, şimdi de paraya tapmışlar işte; gözünü açmak istiyorsanız; önce siz "Sevginizden" kör olan gözünüzü açmalısınız. Ekonomik şiddet, en nefret ettiğim; insan karısından para sakınır mı iyi kazanıyorken?
Gerçekten çok sevip mi evlendiniz, yoksa doktordur, mesleği iyi, parası vardır diye mi evlendiniz?
Seviyorsanız ve karşı taraf boşanmak istediğini söylüyorsa; son bir kez ciddi ciddi oturun konuşun huyunu; "Parayı, gerçekten benden çok mu sevdin bitanem?" deyin.. Biraz göz yaşı sosu da fena gitmez. Hala kendisi boşanmakta ısrarcıysa, kararınızı verin ve kendinize "Seviyorum" adı altında eziyet etmeyin.

Sevilecek başka çok insan var.

Konunun etiketi "aşk evliliği" , I don't think so :KK53:
Boşanmış bir erkekle evlenirken 394723984 kez düşünmek gerek (hatta evlenmemek). Çok seviyorum, çok aşığım'la bu işe soyunarak kumar oynuyorsunuz. Oturun sakince konuşmayı deneyin bakalım ilk etapta.

Sana hakaret edene kadar psikolojik şiddetin devamında fiziksel şiddet uygulayana kadar bırakma.
Hatta boşanma davası açsa bile inanma mahkemeye kadar gidebilirsiniz hiç kafana takma hepsi seni üzmek için yaptığı küçük oyunlar. Esasında seni çok seviyor. :işsiz:

Cicim aylarinda, para muhabbeti donmeye basladiysa ilerde hangi boyutlara gelur dusundurucu.

Baska probleminiz varmi, sirf bu yuzden 3 aylik es neden sizi bosamak istedi anlamadim.
Biraz daginigim o duzenli eve bir kadın alalım dedi ben istemedim kendim yapacağım dedim o zaman düzgün yap dedi birde bunun için kavga ettik birde para yüzünden anneme aldigim telefonun taksitini odemedim diye off hep kavgada boşanma lafini ediyor korkutmaya calisiyor diye düşünüyordum ama en son ki kavgamiz baya şiddetli şekilde oldu kustu ve yatak ayırdı

X