Evden kovma meselesini konuştuk zaten küstük bir gün önce çok kötü kavga etmiştik farklı sebepten hakaret küfür bile etmiştim. Bana karşı zaten dolu olduğu için patlamış güya. Kredi falan çekemiyor zaten kredi notu düşük diye. Ama oldu da borç falan ederse zaten temkinliyim onunla birlikte borca ortak olmayacam. Bulunduğum şehirde ev kiraları çok yüksek ayrilirsam ayrı düzen kuramam. Şimdiki evimin bile kirası zaten yüksek ben de en azından kira yükü olmayacak diye düşündüm. Hem borçlarımı öderim toparlarim hem de birikim yaparım diye düşündüm. Belki ev sorumluluğu tamamen onun üzerinde olursa o da çeki düzen verir diye de düşündüm. Sadece faturaları ödeyecem o da çok bir şey tutmuyor zaten . Bir de kızımın okul masrafları o da ben de olacak . Biz geldiğimizden beridir bize karşı çok iyi davranıyor. Her gün para bırakıp gidiyor işe üstümde bulunsun diye ama güvenim yine yok oynamiyor diyemiyorum. Telefondan falan oynamıyor gidip bayiiden iddia kuponu alıp oynuyor ailesine de söyledim her şeyi hesap ekstresini abisine yolladım bak şu kadar iddiaya para göndermiş diye . Yarın bir gün aynı noktaya gelirsek bana demesinler neden söylemedin diye . Bir tanıdığım var o da bu şekilde kumarda çok ev parası yemişti ama şimdi çalışıyor lüks bir araba almış ev de alacaklarmış bu senede . Bilmiyorum belki o da sorumluluk alırsa düzelir . Zaten son çarem boşanmak en azından o noktaya gelmeden elimden gelen her şeyi yaptım derim