Hahahha ALLAH korusunSok olmakta haklisin Kuzumbende cok korkuyorum bu ne dusunsene karsinda biyikli bir hanzo Off Allah’im guvenimi sarsiyorlar
Hamile nasıl oluyorsunuz (eski mesaj)Arkadaşlar şuan 10 haftalık hamileyim, ümitsiz arkadaşlara ümit olsun diye paylaşmak istedim. Cenabı Mevlam inşallah herkesin muradını verir...
Ne yapacak "mütedeyyin" bir hanım bulup tekrar evlenecek. Eh bu da kavun değil ki koklayıp anlayabilesin. O da istediği gibi çıkmazsa, bir iki çocuk da ondan yapar. Sonra onu da boşar.Boşanınca ne yapacaksınız? hayallerinizdeki Robotla mı evlenmeyi düşünüyorsunuz? Düğmeyi açar kaparım tamamdır..
Gerçekten mutsuzsanız boşanın. Kimse mutsuz olduğu bir hayatı yaşamak zorunda değil.
Bir kadın, sizin yazdıklarınızın aynısını yazsaydı aynı şeyi yazardım.
Her şeyi karısının yerine yapmış ya Kk' yı da onun yerine bulup üye olmuş.Hamile nasıl oluyorsunuz (eski mesaj)
Thread 'Beyaz Saten Gelinlik 42 beden' Beyaz Saten Gelinlik 42 bedenHamile nasıl oluyorsunuz (eski mesaj)
Hamile kalan gelinlikte giyer satar daThread 'Beyaz Saten Gelinlik 42 beden' Beyaz Saten Gelinlik 42 beden
Gelinlik satışı bile yPmış
Gerçekten bu kadar zamandır kadın sitesinde mi takılıyosunuz bi de hamilelik günlüğü falan yapmışsınız. Sonra da eşinizi suçluyosunuz sabaha kadar nette takılıyo diye. Sizce hanginiz daha anormal? Ayrıca bi şey hissetmediğiniz bi kadınla neden evlendiniz? Bi de edebi şeyler yazıyodum falan demişsiniz. Niye kandırdınız kadını? Bi şey hissetmediğiniz halde böyle şeyler yazmak falan… Siz resmen "ben bulmuşken bununla evleneyim de nasılsa hamur gibi yoğurur istediğim kıvama getiririm" düşüncesiyle evlenmişsiniz. Kusura bakmayın ama bu düşünce bana hep çok sinsice ve sağlıksız gelmiştir. Herkesin kendi karakteri, yaşam tarzı var. Öyle kitap vereyim okusun, internetti kötüleyim vazgeçsin, ben diyim o yapsınla olmaz bu işler. Baştan hatalısınız. Üstelik evlenmeden önce de gayet belliymiş birbirimize karakter olarak benzemediğiniz. Bi de sizi dinlemek lazım eşinizden. Bu sitede bu kadar zamandır hamilelik günlüğüne varana kadar oluşturmanız bile bunun kanıtı.