Boşanmalı mıyım yoksa devam mı

Çok haklısınız bebek olmadan bir surî boşanma sebeplerim vardı sevdim ya sevince görmezden geldim şimdide diyor ben yapamam sensiz ağlıyor ama bende biti ailem karşı

Çok haklısınız zaten pazartesi günü gidip özel güvenlik kursuna kayıt olucam mesleğim olursa kimseye boyun eğmem
2024 lise kpss olacak onada başvuru yapın şansınızi deneyin derim,bir yandan da üniversite sınavına hazırlanın AÖF de olsa 2 yıllık okuyun.

Şuan bosansanizda elinizde maddi bir destek yok maddi destek olmadan yapamazsınız planlı ve programlı hareket edin bu süreçte de çocuk işine girmeyin.

Aramızda 5 yaş var şimdide yalvarıyor bitirme diyor ağlıyor şimdi ne diyorsam tamam diyor offf değişecem diyor ama ben istemiyorum artık kendisini

Kendinizi 10 sene sonra bu adamla hayal edebiliyor musunuz yada katlanabilir diye biliyorsanız devam edin, cevabınız hayırda boşanın.

Cumartesi özel güvenlik kursuyla konuşacağım bir an önce harekete geçmem lazım

Biraz uzun olmuş okuyamadım.Bende boşanma aşamasındayım.Uzgunum aldatma şiddet vs varmiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…