Boşanmalı mıyım yoksa devam mı

Bu yaşta ne gerek vardı bu saçmalıklara, rezilliklere.gitseydin okulunu okusaydın.ya da annenin ya ı da gezseydin, tozsaydın.

Karakterine sözüm yok derken kumarı, içkiyi, dayağı kastediyor konu sahibi.

Ailemle aynı şehirdeyim ailem destek vermeyecek adım gibi eminim ayaklarımın üstüne durmayı öğreneceğim kendime bir yok çizecegim

Babam şizofren hastası biz çok şeyler yaşadık ben evliliği kurtuluş bir kaçiş olarak gördüm ben rahat olsaydım asla o yaşta evlenmezdim
Şimdi ne yapılır diye düşünürsek, iş güç olmadan pek birşey yapamazsınız gibi.aile de hayırsız.önlisans bölümü falan okuyup atanmaya mı çalışsanız.hem de boş durmamış olursunuz.biraz sabretmeniz gerek tabii bebek biraz büyüyecek.adamı gözden çıkartıp, en az sürtüşmeyle idare etmeye çalışın bence.mücadele etmeyin, belli ki düzelecek biri değil.

Özel güvenliğe yazılacağım daha gencim hayla bir şeyler düzelte bilirim hatalar yaptım daha fazla kötüye gitmesini istemiyorum

Merhaba,
Maddi manevi kendinize bir zemin hazırlamadan bir karar vermeyin bence. Boşluğa düşmek insanı daha çok yıpratıyor.

Allah yardımcınız olsun. Aileniz arkanıza değilse hem çalışıp hem de çocuğa bakacak biri için ayrıca bütçe ayıracak durumda olabileceğinizi düşünmüyorum. Madem kendisi Almanya'da ne kadar sürede gelir veya sizin oraya temelli gitmeniz ne kadar sürer bilemiyorum. Ancak çok kısa vadede de gerçekleşmiyor bu tür olaylar .Bence hazır o Almanya'dayken biriktirebildiğiniz kadar para biriktirin. O sırada özel güvenlik veya tıbbi dökümantasyon ,tıbbi sekreterlik kurslarına giderek yapabileceğiniz işler için zemin hazırlayabilirsiniz hatta ön lisansan 2 yıllık sağlık bölümlerini okuyup sınava hazırlanabilirsiniz .Sınava hazırlanmak temeliniz yoksa biraz zorlayıcı olabilir ama bence öncelikli olarak para biriktirmeye bakın oldu ki siz de oraya gittiniz yani Almanya'ya orada süreç nasıl işliyor hiç bilemiyorum ancak belki kadınlara boşanma sonrasında belirli bir süre için kalacakları bir yer veya sosyal devlet mantığıyla ödeme yapılıyor olabilir. Bunları bilen varsa aydınlatırsa iyi olur gidip davayı orada da açabilirsiniz orada boşanabilirsiniz belki orada haklarınız(barınma, iş vs)daha fazla olabilir. Eğer oraya gidip orada bir hayat kurma düşünceniz varsa Almanca çalışmaya başlayabilirsiniz

Karakterine sözüm yok derken kumarı, içkiyi, dayağı kastediyor konu sahibi.
Bunlar karakter özelliği değil ki, kötü alışkanlık veya bağımlılık. Dürüstlük, hoşgörü, sabır vs.karakter özellikleridir.
Ailemle aynı şehirdeyim ailem destek vermeyecek adım gibi eminim ayaklarımın üstüne durmayı öğreneceğim kendime bir yok çizecegim
Allah yardımcın olsun, insallah başarılı olursun.

Ailen boşanmana niye karşı

Böyle berbat evliliklere yana yakıla çocuk yapıyorsunuz ya ben hayretler içinde kalıyorum.. neden ya neden? Sonra da ben bunu yaşadım yalnız doğurdum şöyle oldum böyle oldum. E olursunuz? Adam hiç bozmamışki kendini. Çocuk olunca bi anda sihirli değnek mi deyecekti.. Şimdi boşansanız bile çocuk sorumluluğu sizde olacak büyük ihtimalle adam bekar hayatına devam edecek. Yazık olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…