- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
-
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
nerede yaşıyorsun?Kızlar biz neredeyse 7 aylık evliyiz. 20 yaşındayım. Eşim 26 yaşında. Görücü usulü kayinvalidemin aracılığıyla tanıştik evlendik.
Ben okuyorum diye yemeğimiz bir olsada evimiz ayrıydı. Eşim her gün 10 da 11 de gelir. Çay kahve vs diye zaman geçer öyle geçeriz
Ben budurumdan şikayetçi olsamda bir türlü kendi evimize gecemedik kayinvalidemin ve kayın babamin lafları yüzünden.
Bunu gecelim kocam bana ilgi göstermiyor. Her gün sabahtan kayinvalideme 20 dk yuruyup kayinvalidme gidiyorum. 12 de gidincd bile gorumcem laf ediyor. Görümcem zaten sürekli laf vurma derdinde. Abilerini kıskanıyor.
Kayinvalidem de sürekli onu yap bunu yap. Bizde böyle olur diye diye kızını oturtup beni çalıştırıyor. Eşim ise bunlara sessiz kalıyor. Onlar yapabilir sen yapamazsın diyor.
Bu pazar günü sabahtan kayinvalidemler ve urfadan gelen misafirler bize geldi. Kahvaltı yaptık. Snra hep beraber Denize gittik. Biz yüzmedik erkekler yüzdu. Akşam 10 da eve geldik. Annemlere gidelim dedi esim. Bende yorgunum gitmek istemiyorum dedim diye yapmadığı şey kalmadı. Itip kalkti. Ni daha seni ailenle gorusturen en adı or.spu çocuğu diyip çıktı. Gece bir buçukta geldi.
Hala bunun tavrını sürdürüyor bana. Dun kavga ettik. Eve 1 de döndük diye.
Yok bende sana karşı herşey bitti. Bundan sonra sana ızdırap olurum dedi.
Evli kalmak istemiyormuş. Onun sözünü dinlemeyen kadını napsinmis. Bu saatten sonra ondan hiçbirşey goremesmisim.
Açıkçası bıktım...
Bu saatten sonra ne yapacağım bilmiyorum..
Annemle Babam ayrı. Babannemle kalıyor babam, yeni karısı, yeni bebeği ve erkek kardeşim.
Oraya dönmek istemiyorum.
Ama böyle de kole hayatı yaşıyorum..
Onlar agzinağzına geleni söylüyor bana.
Yoruldum
.
Yani bizim durumumuz düzelmez mi.Gecmez ...
ya boşanacaktm yada baskin olacaktm. Kimseye ezdremem kendmi. Karar senin allah kolaylik versn
Nereye tasinacagim..nerede yaşıyorsun?
işe gir ve ev arkadaşı bul. taşın.
Duzeleydi 4 senede benim duzelirdi. Afedersn gittikce b.k oluyoYani bizim durumumuz düzelmez mi.
Illaki bilecekler.. .
Ben oyle bişey yapamam.
Ama bıktım bu durumdan...
Geçer mi sence.
şu an yaşadığın hayat kolay mı geliyor sana?Nereye tasinacagim..
Çok mu kolay bu şeyler.. .
Değilşu an yaşadığın hayat kolay mı geliyor sana?
o halde çocuk yapma ve hayatın için plan yap.
Kızlar biz neredeyse 7 aylık evliyiz. 20 yaşındayım. Eşim 26 yaşında. Görücü usulü kayinvalidemin aracılığıyla tanıştik evlendik.
Ben okuyorum diye yemeğimiz bir olsada evimiz ayrıydı. Eşim her gün 10 da 11 de gelir. Çay kahve vs diye zaman geçer öyle geçeriz
Ben budurumdan şikayetçi olsamda bir türlü kendi evimize gecemedik kayinvalidemin ve kayın babamin lafları yüzünden.
Bunu gecelim kocam bana ilgi göstermiyor. Her gün sabahtan kayinvalideme 20 dk yuruyup kayinvalidme gidiyorum. 12 de gidincd bile gorumcem laf ediyor. Görümcem zaten sürekli laf vurma derdinde. Abilerini kıskanıyor.
Kayinvalidem de sürekli onu yap bunu yap. Bizde böyle olur diye diye kızını oturtup beni çalıştırıyor. Eşim ise bunlara sessiz kalıyor. Onlar yapabilir sen yapamazsın diyor.
Bu pazar günü sabahtan kayinvalidemler ve urfadan gelen misafirler bize geldi. Kahvaltı yaptık. Snra hep beraber Denize gittik. Biz yüzmedik erkekler yüzdu. Akşam 10 da eve geldik. Annemlere gidelim dedi esim. Bende yorgunum gitmek istemiyorum dedim diye yapmadığı şey kalmadı. Itip kalkti. Ni daha seni ailenle gorusturen en adı or.spu çocuğu diyip çıktı. Gece bir buçukta geldi.
Evli kalmak istemiyormuş. Onun sözünü dinlemeyen kadını napsinmis. Bu saatten sonra ondan hiçbirşey goremesmisim.
Açıkçası bıktım...
Annemle Babam ayrı. Babannemle kalıyor babam, yeni karısı, yeni bebeği ve erkek kardeşim.
Yoruldum
.
Sensizliği ona tattıracaksın.. çekip gidebileceğin bir ailen varsa ber müddet ayrılık ve onun bin pişman olduğunu görmeden dönmek yok. Ve şartlarınla döneceksin.. bu evlilik ikiniz arasında yaşanacak,senin de ne istediğin sorulacak,dayatma yapılmayacak,ve daha ne sorununuz varsa.. gelmedi mi? Bitmesi hayırdır demeyi bileceksin.. bu psikolojk şiddette uzun vadede daha mutsuz olursun.yani ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.. Sevgiler..Kızlar biz neredeyse 7 aylık evliyiz. 20 yaşındayım. Eşim 26 yaşında. Görücü usulü kayinvalidemin aracılığıyla tanıştik evlendik.
Açıkçası bıktım...
Yoruldum
.
Sensizliği ona tattıracaksın.. çekip gidebileceğin bir ailen varsa ber müddet ayrılık ve onun bin pişman olduğunu görmeden dönmek yok. Ve şartlarınla döneceksin.. bu evlilik ikiniz arasında yaşanacak,senin de ne istediğin sorulacak,dayatma yapılmayacak,ve daha ne sorununuz varsa.. gelmedi mi? Bitmesi hayırdır demeyi bileceksin.. bu psikolojk şiddette uzun vadede daha mutsuz olursun.yani ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.. Sevgiler..
Onun hayatı sen değilsen,senin hayatın da o olmamalı. Enerjini başka yere odakla,eşin dıyında bir yere,güçlü ol ve kendi hayatını sahiplen. Bunu hanği taraf yapıyorsa kazanan o oluyor..Bakalım Canım.
Hayırlısı diyorum çünkü elimdelimden başka bişey gelmiyor
Suan son durumu okudun mu bilmiyorum ama ben zaten bir haftadır babamın evindeyim.
Ne aradı ne sordu.
Faturali hattimi faturasiza çevirmis.
Yeni hat aldı diye düşünüyorum kendime.
Iinstagram hesabı bende açık ama ben onu takip etmeyi bıraktım.
Ama o kızları takip etmeye başlamış.
inşallah bu sorunu aşarım...Onun hayatı sen değilsen,senin hayatın da o olmamalı. Enerjini başka yere odakla,eşin dıyında bir yere,güçlü ol ve kendi hayatını sahiplen. Bunu hanği taraf yapıyorsa kazanan o oluyor..
neden bilmiyorum ama eş odaklı yaşamak türk kadınına has,bunu kırmadan bu tip sorular sorunlar nesiller boyu devam edecek gibi görünüyor..
Sevğiler
Hangisi sizin durum hangisi onun anlamadıminşallah bu sorunu aşarım...
whatsapta ben durum paylastım diye onla ilgisiz oda paylaşmışş
Yok arayan ararım sorani sorarım seveni severim
Insanları tanıdıkça yalnızlığı daha çok seversiniz.
Bazı yolların donusu bazı yanlislarin özrü bazı insanlarin anlamı yoktur
Bana yapılanları ne unuttum ne yuttum
Terazi var tartı var herşeyin bir vakti var diye paylaşmış
Hangisi sizin durum hangisi onun anlamadım