Boşanmali miyim? Ne yapmalıyım

Kızlar eşimin ınstagramda bir kızla mesajını buldum.
Kız bunu engellemiş.
Tanışmışlar. Resim istemiş evliyim demis. Kızda bekar bir tanıdığınız varsa bana ayarlayın yazmış.
Yok çok guzelsiniz bekar olsaydım kendime ayarlardim sizi falan yazmış.

Yaşadığı şehri kızla aynı söylemiş.
Yok yanınıza gelebilirim musaitseniz demis.

Birinin numarasını yollamış herhalde ama numara yok.
Bir de demis ki beni boş birakmazsiniz konuşursunuz demi demis.
Kızda evet demis.

Bu nasıl bir şey ya.
Her erkek böyle mi

Taaa 19 temmuzdan beri konuşmuşlar.
Insan utanır. Evliyken daha böyle neleri saklıyordu acaba allah bilir...
İhanetin olduğu şerde evlilik olmaz diye düşünenlerdenim,nerde kaldı sonsuz bağlılık?..eşinizin ilgisi sizin üzerinizde olmadığı gibi başka alanlara kaymış,herşeyi bir değerlendirin.. hala eşinizin peşindesiniz bu şekilde kaybedersiniz başka şeylerle ilgilenin kızınıza yoğunlaşın derim..bu evlilikte sorunlar matruşka gibi kaldırdıkça altından başka başka şeyler çıkıyor,kaç cephede savaşacaksınız bilmem.. evlilikte sorunların evlilik kararı alırken yaşandığını düşünenlerdenim.. balık baştan kokuyor da fark etmek için en az iki kurban gerekiyor.. sevgiler..

İhanetin olduğu şerde evlilik olmaz diye düşünenlerdenim,nerde kaldı sonsuz bağlılık?..eşinizin ilgisi sizin üzerinizde olmadığı gibi başka alanlara kaymış,herşeyi bir değerlendirin.. hala eşinizin peşindesiniz bu şekilde kaybedersiniz başka şeylerle ilgilenin kızınıza yoğunlaşın derim..bu evlilikte sorunlar matruşka gibi kaldırdıkça altından başka başka şeyler çıkıyor,kaç cephede savaşacaksınız bilmem.. evlilikte sorunların evlilik kararı alırken yaşandığını düşünenlerdenim.. balık baştan kokuyor da fark etmek için en az iki kurban gerekiyor.. sevgiler..
Benim çocuğum yok

Evlilik peşinde değilim.
Istemiyorum artık.

Benim çocuğum yok

Evlilik peşinde değilim.
Istemiyorum artık.
Daha fazla nasil asagilanacaksin ? Adam hakaret etmis,itip kakmis,annesinin hizmetcisi yapmis, seni bir kadin olarak gormemis veee aldatmissss daha ne yapabilir ki?
Sen kimsenin hizmetcisi degilsin kendine azicik saygin varsa kendine yeni bir yol cizersin.
Elalemi bosver o elalem sen dayak yerken seni kurtaricak mi hayir herkes kendi isine baksin.

Daha fazla nasil asagilanacaksin ? Adam hakaret etmis,itip kakmis,annesinin hizmetcisi yapmis, seni bir kadin olarak gormemis veee aldatmissss daha ne yapabilir ki?
Sen kimsenin hizmetcisi degilsin kendine azicik saygin varsa kendine yeni bir yol cizersin.
Elalemi bosver o elalem sen dayak yerken seni kurtaricak mi hayir herkes kendi isine baksin.

Istemiyorum ama nasıl bir yol izlicem.

Şimdi beklemeye devam mi edeyim

Yoksa babam lar onlarla konussun mu.
1 sene öncesi boşanma olmuyor.

Kızlar her böyle iyi düşündüğümde bişey oluyor

Eşim. KontoKontör karşılığı soyunan biriyle ınstagramda konuştu. Bende okudum gözümün önünde oldu bunlar.
Gece konuşmak için sozlestiler.
Para bile gönderirmis dedigini yaparsa.

Bende ekran goruntusu aldım offffffffff

Gerçek kiz numara bile verdi..
Sonra kız istemiyorum beni meşgul etme dedi.
Kocam olacak pislik te
Senden çok var ınstagramda isteme

Yavrucum yazmış
Siz gerçek misiniz? Sorurlarınız gerçekse üç aydır çeşitli nederlerle başlık açıyorsunuz sürekli sorunlar var çare arıyorsunuz,bir şey değiştiği yok siz burda o başka kadınlarla internette..

Siz gerçek misiniz? Sorurlarınız gerçekse üç aydır çeşitli nederlerle başlık açıyorsunuz sürekli sorunlar var çare arıyorsunuz,bir şey değiştiği yok siz burda o başka kadınlarla internette..

Çeşitli nedenlerle değil evliliğim dolayısıyla açıyorum

Uyuşmayan tutmayan birşey yok cunku gerçeğim malesef ki.

Boşanmak bana öyle zor geliyor ki.

Ama yaşadığım hayatta zor...
Toplumda bir dul olarak yaşamak..
Herkesin lafı sözü..
Iste bu yuzden ezilen hep kadin oluyor bence dul falan oyle dusunme inan dullarin kismeti daha cok olur derler sen ayril bubadamdan bi bok olmaz tahsilin varsa bir işe gir babannenle yasa yeni tanigin insanlarada dul oldugunu soyleme yasin cok genc eminim daha iyi bir kismet cikaryarin birgun cocugun olursa daha zor olur

Iste bu yuzden ezilen hep kadin oluyor bence dul falan oyle dusunme inan dullarin kismeti daha cok olur derler sen ayril bubadamdan bi bok olmaz tahsilin varsa bir işe gir babannenle yasa yeni tanigin insanlarada dul oldugunu soyleme yasin cok genc eminim daha iyi bir kismet cikaryarin birgun cocugun olursa daha zor olur

Önlisans mezunuyum

Lisans tamamlama sınavına girdm onun sonuçlarını bekliyorum
.

Kızlar biz neredeyse 7 aylık evliyiz. 20 yaşındayım. Eşim 26 yaşında. Görücü usulü kayinvalidemin aracılığıyla tanıştik evlendik.

Ben okuyorum diye yemeğimiz bir olsada evimiz ayrıydı. Eşim her gün 10 da 11 de gelir. Çay kahve vs diye zaman geçer öyle geçeriz

Ben budurumdan şikayetçi olsamda bir türlü kendi evimize gecemedik kayinvalidemin ve kayın babamin lafları yüzünden.

Bunu gecelim kocam bana ilgi göstermiyor. Her gün sabahtan kayinvalideme 20 dk yuruyup kayinvalidme gidiyorum. 12 de gidincd bile gorumcem laf ediyor. Görümcem zaten sürekli laf vurma derdinde. Abilerini kıskanıyor.

Kayinvalidem de sürekli onu yap bunu yap. Bizde böyle olur diye diye kızını oturtup beni çalıştırıyor. Eşim ise bunlara sessiz kalıyor. Onlar yapabilir sen yapamazsın diyor.

Bu pazar günü sabahtan kayinvalidemler ve urfadan gelen misafirler bize geldi. Kahvaltı yaptık. Snra hep beraber Denize gittik. Biz yüzmedik erkekler yüzdu. Akşam 10 da eve geldik. Annemlere gidelim dedi esim. Bende yorgunum gitmek istemiyorum dedim diye yapmadığı şey kalmadı. Itip kalkti. Ni daha seni ailenle gorusturen en adı or.spu çocuğu diyip çıktı. Gece bir buçukta geldi.

Hala bunun tavrını sürdürüyor bana. Dun kavga ettik. Eve 1 de döndük diye.
Yok bende sana karşı herşey bitti. Bundan sonra sana ızdırap olurum dedi.

Evli kalmak istemiyormuş. Onun sözünü dinlemeyen kadını napsinmis. Bu saatten sonra ondan hiçbirşey goremesmisim.

Açıkçası bıktım...

Bu saatten sonra ne yapacağım bilmiyorum..

Annemle Babam ayrı. Babannemle kalıyor babam, yeni karısı, yeni bebeği ve erkek kardeşim.

Oraya dönmek istemiyorum.
Ama böyle de kole hayatı yaşıyorum..

Onlar agzinağzına geleni söylüyor bana.

Yoruldum

.
Daha hayatın çok başından ise girebilir kendi ayakların üstünde durabilirsin ilerde karşına çok iyi insanlar çıkabilir ama eziyet çekmek istiyorum dersen sen bilirsin hakında hayırlısı olsun canim

Önlisans mezunuyum

Lisans tamamlama sınavına girdm onun sonuçlarını bekliyorum
.
Canim eniştem de boyleydi dedemler teyzemin arkasinda durdular , birkac ay ayri yasadilar bosanmanin esigine geldiler ,bir de o şiddet görüyormuş saklamış velhasıl eniştemin burnu sürttü şu an harika bir evlilikleri var. Yuva kurmakta yıkmakta kolay değil , enine boyuna iyice düşün, katlanmak zorunda degilsin daha cok küçüksün hayatının en güzel zamanlarını bu kadar baskıyla, sıkıntıyla geçirmek zorunda değilsin özellikle çocuğun olmadan ailenle bu durumu paylaş Rabbim yardımcın olsun.

Canim eniştem de boyleydi dedemler teyzemin arkasinda durdular , birkac ay ayri yasadilar bosanmanin esigine geldiler ,bir de o şiddet görüyormuş saklamış velhasıl eniştemin burnu sürttü şu an harika bir evlilikleri var. Yuva kurmakta yıkmakta kolay değil , enine boyuna iyice düşün, katlanmak zorunda degilsin daha cok küçüksün hayatının en güzel zamanlarını bu kadar baskıyla, sıkıntıyla geçirmek zorunda değilsin özellikle çocuğun olmadan ailenle bu durumu paylaş Rabbim yardımcın olsun.

Ailemin evine bıraktı beni zaten.
Benim onlara karşı artık umudum yok.

Iki haftadır baba evindeyim ne aradı ne sordu

Ve yaptiklari da cabasi

X