Üzülmüyorsanız yorum yapmayın, niye bu kadar acımasızsınız, evet hatalı ama ne yaşadığını birçok insan tahmin etti burda. Siz edemiyorsunuz.
Bu insanlardan akıllı mantıklı kararlar nasıl bekliyorsunuz? Kurtulması gerektiğini biliyor nereye gitsin bu kadın. Sosyal bir devletmişiz gibi herkes sallıyor.
Var olan kurum kreşleri bile kapanıyor, kiralık evler ateş gibi. Herkes şanslı doğmuyor, herkesin işi de rast gitmiyor. Burda tabi ki eleştirilecek, akıl verilecek şeyler olacak ama sürekli dayak yiyen, gidecek yeri olmayan, deyim yerindeyse beyni pelte olan kadınlara bu şekilde mesajlar görüyorum acaip sinirleniyorum. Adliye, kolluk, sosyal yardım hangi birinde görevlisini, biliyorsunuz da sanki insanlar onca imkana rağmen bundan yararlanmıyorlar, eziyet içinde yaşamaktan hoşlanıyorlarmış gibi davranıyorsunuz.
Devlete verin diyenler oluyor, kurumlarda organize şekilde fuhuş yapmaya zorlanan gencecik kızlardan, erkeklerden kimse haberdar olmak istemiyor. Her çocuk mümkün olduğunca annesinin yanında kalmalı. Devlete burda görev düşüyor. Ben konu sahibinin en güzel şekilde adamdan kurtulmasını diliyorum sadece. Çaresizliği yaşamayan insanlar da bilmeli, tanımalı, zorbalık yapmamalı. Empati diyoruz biz ona.