Boşanmalı mıyım bilemiyorum.

Merhaba. 2013 yılında sevdiğim kişi ile evlendim. Evlenmeden önce başlayan sıkıntılar evlendikten sonra daha da büyüdü. 2016 yılında eşim ve erkek kardeşim arasında bir kavga oldu. Eşim anneme sesini yükseltmişti ama asla kabul etmiyor. Kardeşimle birbirlerine su şişesi falan fırlattılar. Kavgayı da kayınvalidemin annemi arayıp beni şikayet etmesi alevlemişti. Annem eşime söylendi, ortalık kızıştı. Sonra ben de "Annene söyle, derdi varsa bana söylesin, annemi karıştırmasın" dedim. O olay öncesi eşimde hep bir sahibe-köle arayışı vardı ve ben hep telefonunda randevu yakalıyordum. Ama hiç gitmedi. O olaydan sonra da aramız iyice bozuldu. Ben çok dayak yedim annemin, kardeşimin yanında oldum diye. Kardeşimi öldüreceğini ve benim de ona destek olmam gerektiğini söyledi. Ben buna tepki gösterdikçe öldüresiye dayak yedim. İşe giderken morluklarım görünecek diye korkup ben utanıyordum. Cesaret edip boşannadım. Ölmekten de korktum. Çocuğum da vardı. Sonra istemeden 2 çocuğum daha oldu. Eşim 2. çocuktan sonra o kadar şiddetli dövmedi ama ara ara vuruyordu. Şimdi 3 çocuğum var. Yalnız kalmaktan, kendime zaman ayıramamaktan çok yoroldum. Eşim suyunu bile kendi almaz. Her şeyi benden ister. Bir şey deyince de ben senin elinden içmeyi seviyorum der. Yaptığım yemeği asla beğenmez. Çok ağır küfürler eder. O lise mezunu, ben lisans. Sürekli okuyanları aşağılayan cümleler kurar. Eve geldiği an yatar. Memur ve masa başı çalışıyor. Ona rağmen yorgunum der ve çocuklarla bile ilgilenmez. Haftada 1 gün yarım saat çocuklara bak, ben de yarım saat kendi kendime zaman geçiriyim diyorum ama onu da yapmıyor. Şu an 4 yıldır işsizim ve kafayı yemek üzereyim. Kendime zaman asla ayıramıyorum ve eşim de bana hiç zaman ayırmıyor. İlişkiye girmek onun için ilgi oluyor. Ya da bugün naptın demek. Okey oyunu indirdim ve onunla kafamı dağıtıyorum. Şu an eşimle o da sorun oldu. Eşimi asla aldatmadım. Öyle bir niyetim de olmadı. Ama oyuna çok kızıyor. Ben de kafamı dağıttığım için ondan gizli oynuyorum. 2 kez yakaladı beni. Oyunda bir kızla tanıştım. Benden birkaç yaş büyük ve aynı ildeyiz. Onunla bir samimiyetim var ve eşim onunla da görüşmemi istemiyor. Kızın telefonunu alıp kızla iletişime bile geçti. En son oyunu görmesin diye telefonu vermek istemediğimde çok şiddetli dayak yedim. Kafamı 2 yerden yardı. Halımdan kan lekesi çıkmadı daha. Ben boşanmak istiyorum ama çocuklarıma haksızlık ediyor muyum diye de korkuyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Kimseye anlatamıyorum. En azından burada tarafsız yorumlar alırım umudu ile geldim.
En büyük haksızlığı böyle adama çocuk dogurarak yapmışsınız.Bu çocuklara yazık değil mi? Kendinize acımıyor daha ilk zaman ne mal olduğu belli bu adamdan ayrılmamış ödül gibi çatır çatır sevişmiş,dünyanın yedinci harikası gibi nesli çoğalsın diye ha bire dogurmuşsunuz.Ne dayak biter ne hakaret adamın kıçına tekme atmamış,şimdi ne yapsam diye düşünüyorsunuz.

Bakın, öyle bir psikolojiye soktu ki beni, onun gibi ben de hep kendimi suçlar oldum. Hep acabalarım oluştu artık kafamda. Toparlayabilir miydim diye düşünmek bile çok yorucu.
Güzel kardeşim bak burda haksız olan kadına haksızsın diyoruz ama dayak yiyen hatta defalarca dayak yiyen hiç bir kadına hak etmişsin ya da haksızsın demedik öyle bir şey olamaz çünkü. Allah aşkına çocuklarına acı ya. Gerçekten böyle bir ortamda mı büyüsünler?

Kan pıhtılaşması var ve doğum kontrol yöntemleri bana yasak. Eşimin korunması gerekiyordu. 2. onun yüzünden oldu. 3. Çocukta da ölüm ya da felç riskini bile göze alarak doğum kontrol hapı kullandım ve ona rağmen oldu. Bu yüzden 30 yaşımda tüplerimi bağlattım ben de
Esin korunmuyorsa birlikte olmayacaktin veya spiral kullanacaktin. Doğum yapmaya izin verip spirale izin vermeyen bir pıhtılaşma hastalığı bilmiyorum ben ayrıca. Bilen varsa anlatsın.

Bile isteye bu adama 3 çocuk dogurmuşsun, hala dayak yiyorsun ve tek derdin okey oynamak? Bence OK , sen boşanma.

her türlü toparlarsın önce seni cehennemin dibine çeken, kendini bi şey sanan heriften kurtul yoksa çocukların da yakında dayak yiyecek öylece izlersin gibi izlenim aldım senden
Çocuklarıma vurmasına asla izin vermiyorum. Ama o da bana dönüyor tabi

Ben 4 yaşında babamı kaybettim. 2 ve 4 yaşında iki kız çocuğu ile bir başına kaldı annem. Çok zor bir çocukluğum oldu. Zorla şerefsizin biri ile evlendirildi. İğrenç bir üvey babam vardı.. annem sürekli dayak yerdi. Üvey babam çok iğrenç bir adamdı ve kimse bize inanmadı. Evllendikten sonra da gidecek, sığınacak yerinin olmaması şartları çok zorluyor işte.
bak annen de dayak yiyen bir kadınmış, öyle olmasa asla bu hayata devam etmezdin sen bunları görerek büyüdüğün için normal gelmiş evet gidecek yerin olmaması kötü ama sığınma evleri var çocukların seni böyle görüyor ilerde aynı sana benzeyecekler dayak atan seviyor sanacaklar

o kadar olay olmus tutup bi cocuk daha yapmissiniz sahane hayatiniza.
Sizin gibi kadınlardan korkulur, koca uğruna ailenizin başını yakacaksiniz.
Ne bosanir sizin gibiler ne de durumun vahametini anlar, o yuzden tum yazdiklariniz boş gozumde.

Esin korunmuyorsa birlikte olmayacaktin veya spiral kullanacaktin. Doğum yapmaya izin verip spirale izin vermeyen bir pıhtılaşma hastalığı bilmiyorum ben ayrıca. Bilen varsa anlatsın.
Spiral taktırdım. Yoğun kanama sebebi aşırı kansızlık oldu ve 3 yıl sınra doktor çıkarmak gerektiğini söyledi

olay öncesi eşimde hep bir sahibe-köle arayışı vardı ve ben hep telefonunda randevu yakalıyordum.
Adam sapık
Kardeşimi öldüreceğini ve benim de ona destek olmam gerektiğini söyledi.
Adam ruh hastası
Kafamı 2 yerden yardı. Halımdan kan lekesi çıkmadı daha.
Adam katil ruhlu bir cani

Ama siz böyle bir babadan ayrılınca çocuklarınıza haksızlık edeceğinizi düşünüyorsunuz. Kan lekesini çocuklara ketçap diye mi anlattınız

Yok. Annem destek olurum diyor ama üvey babam var. Sapığın teki. Çocuklarımı emanet edemem
İşe geri dönsen çocukları kreşe filan bıraksan . Maşın ev tutmaya filan yeter mi ? Boşanırsan nafaka de alırsın .

çok şiddetli dayak yedim. Kafamı 2 yerden yardı. Halımdan kan lekesi çıkmadı daha. Ben boşanmak istiyorum ama çocuklarıma haksızlık ediyor muyum diye de korkuyorum.

sahiden böyle bir adamdan boşanmayı çocuklarınıza haksızlık olarak mı düşünüyorsunuz?
yoksa boşanmaya cesaretiniz yok da çocuklarınızı bahane mi ediyorsunuz?
merak etmeyin babalarının annelerinin kafasını yardığını görmek zorunda kalmayınca çocuklarınız haksızlığa uğramaz.
ya da halıya her baktıklarında annelerinin kan lekesini görmediklerinde de haksızlığa uğramış olmazlar.

Peki doğumlarda nasıl kontrol ediyorlar kanamayı?

kanama değil, pıhtılaşma sorunu var. Yani kanım fazla pıhtılaşıyor. Bunun için de hamileliği öğrendiğim andan doğum sonrası 1 ay dolana kadar iğne ve hap kullanıyorum.

biri döver biri susar ya gerçek misiniz siz?
Ne diye ürüyorsunuz kardesim bu leş hayatlariniza siz?
cok mu lazim uremeniz?
Kendiniz gibi psikopat cocuklar cikaracaksiniz ortaya
Cocuklar o evde sizlerle kafayi yer ya
ondan sonra da sokak ortasinda tanimadigi cocugu neden bicakliyor diye kahroluyoruz burda
Sizler gibi ebeveynler yüzünden

Çocuklara haksızlık mı? Sen kafayı mı yedin? Ben küçükken babam annemi sürekli dövüp kafasını yarsa büyüdüğümde babamın ağzına tükürürdüm. Başlarım öyle babanın yedi ceddine. Çocuklarını düşünüp şu hayattan kurtulman gerekiyor evet zor olacak ama oldurmak zorundasın. İki gün sonra öldürse seni o çocukların hali ne olacak? Bak seni bile geçtim çocuklara bu kötülüğü yapamazsın. Aşırı sinirlendim, mesleğin var mı?

biri döver biri susar ya gerçek misiniz siz?
Ne diye ürüyorsunuz kardesim bu leş hayatlariniza siz?
cok mu lazim uremeniz?
Kendiniz gibi psikopat cocuklar cikaracaksiniz ortaya
Cocuklar o evde sizlerle kafayi yer ya
ondan sonra da sokak ortasinda tanimadigi cocugu neden bicakliyor diye kahroluyoruz burda
Sizler gibi ebeveynler yüzünden
Çocuklarıma belli etmem ben. Onların yanında neşeli olurum. Benim anneliğimi sorgulayamazsınız. Öğretmenleri bile görüyor onlara nasıl annelik yaptığımı. Gayet sevgi dolu ve merhametli çocuklarım var benim.

Çocuklarıma belli etmem ben. Onların yanında neşeli olurum. Benim anneliğimi sorgulayamazsınız. Öğretmenleri bile görüyor onlara nasıl annelik yaptığımı. Gayet sevgi dolu ve merhametli çocuklarım var benim.
benim gozumde anneliginiz bes para etmez.
Cocuklara yasattiklariniza bakin katlandiklarinizla!
cidden yazıklar olsun ya
keske ana babalarini secebilse insanlar
CCocuklariniz yaninizdan bile gecmezdi, puh!

Çocuklara haksızlık mı? Sen kafayı mı yedin? Ben küçükken babam annemi sürekli dövüp kafasını yarsa büyüdüğümde babamın ağzına tükürürdüm. Başlarım öyle babanın yedi ceddine. Çocuklarını düşünüp şu hayattan kurtulman gerekiyor evet zor olacak ama oldurmak zorundasın. İki gün sonra öldürse seni o çocukların hali ne olacak? Bak seni bile geçtim çocuklara bu kötülüğü yapamazsın. Aşırı sinirlendim, mesleğin var mı?
Evet. Var. Şu an çalışmıyorum ama iş başvurularında bulundum. Tek beklediğim bir yerden kabul edilmekti. Çünkü ben gidiyorum diye çekip gidebileceğim bir baba evim yok benim

X