- 8 Mart 2019
- 6.923
- 32.574
- 548
- 39
Cnm ben hamile kaldıktan sonra hayatım daha zor oldu. Anlaşmazlıklar devam etti, üstüne hamileliğimde sıkıntılarım vardı. O kadar yıprandım ki, Allah kimseye yaşatmasın derim hep.sorunlar hıc bıtmıyor ama bır sure sorun olmuyor bıraz ıyılesmıs gıbı duruyor sonra ufacık bırsey tekrar alevlenmesıne yetıyor herseyın .. sonra guvensızlık olusmaya baslıyor hep sorun olacakmıs hıcbırsey duzelmeyecekmıs gıbı dusunmeye baslıyor ınsan bılemıyorum hersey cok zor . suan korunmuyorum ne yapabılırım yanı gıdıp test yaptırsam mesela dogum kontrol ılacı ıcmeye baslayabılırmıyım bu konusa bılgınız var mı ?
sız cocuk dogurdunuz sanırım sorunları cozebıldınız mı
2 yıldan sonra yavaş yavaş oturdu ama arada kırıp döktüklerimiz içimizde yara olarak bir yerlerde kaldı işte...
Bizde ilk zamanlar sorunların sadece üstünü örterdik, çözülmediği için en ufak olayda katlana katlana önümüze gelir, eski defterler ortalığa defalarca kez dökülürdü.
Bence öncelikle test yapın, sonra korunma konusunda kadın doğumdan ya da sağlık ocaklarıdan destek alırsınız. Size en uygun olanı onlar öneriyor, mesela bana aylık iğne önermişlerdi.
Lütfen evlilik oturmadan hamile kalmayın, çocuğum babasız büyüyecek, hepsi benim salaklığım diye ağladığım uykusuz geceleri bir bilseniz...çocuk mutlu ailelere mutluluk katıyor, sorunlu evlilikleri daha kötü yapıyor maalesef. Üstüne birde günahsızın hakkına girmiş oluyoruz.