- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dediğim gibi dayanamadım yazdım mesaj terapi işini
nasıl bakıyorsunuz böyle bişi düşünüyorum dedim
ben artık bişiye bakmıyorum dümdüz nötrüm istemiyorum hiçbişi falan dedi
bende dedim çözüm yoluna gitme gibi bi düşüncen yoksa boşanmaktan başka çare kalmıyor geriye..
istediğini yapabilirsin dedi..
klasik..
dediğim gibi dayanamadım yazdım mesaj terapi işini
bende dedim çözüm yoluna gitme gibi bi düşüncen yoksa boşanmaktan başka çare kalmıyor geriye..
klasik..
yeri değil ama eşin ne burcu ve sen?hep aynı şeyi yapıyoruz.. netlik olmayan şeylerden nefret ediyorum..
gerçekten iyice cılkı çıktı sıkıldım
ahh pati.. nasıl yoruldum 3 senedir ben biliyorum..
o da eminim öyledir..
sıkıldım artık diyor.. birbirimizi çok yıprattık.. gerekli veya gereksiz..
ama terapiye hayır demek neyin kafası ya
adam bunda bile inat ediyor saçmalığa bak
eşim aslan ben teraziyeri değil ama eşin ne burcu ve sen?
terabi birbiriniz seviyoruz ama siyen çiftler için ideal
belkide sakın bı an yakalayıp onu sevdiğini ve bu yolu denemek istediğini söyleyebilirsin.mesajla yada hemen kavga anında olmaz bacım
ama konu sahibi eşinin iş hayatında bu yılbaşı yemeklerinin olduğunu daha sevgili oldukları dönemden beri biliyor. yani bir anda ortaya çıkan birşey değil.bu bahsettıgınız seyı ben yasasam , esımın ıs yemegıne gıtmesınden cok benım fıkrımı almamasına bana sormamasına kızardım degersız hıssederdım yanı .
kı benım esımde bır cok konuda kafasına gore ıs yapar
Çok fevrisin arkadaşım. Hemen boşanma kartını oynamışsın.dediğim gibi dayanamadım yazdım mesaj terapi işini
klasik..
çözüm yoluna gitme gibi bi düşüncen yoksa boşanmaktan başka çare kalmıyor geriye
Bu cümleyi sen yazdın değil mi, tam anlayamadım da... Bu mesaj kime gelse, en aşığına dahi, muhtemelen sen bilirsin vs yazar.
Üzüldüm, boşanmayı istemiyordun oysa.
Keşke hemen peşine boşanma lafını etmeseydin. Muhtamelen verdiği cevaba kafan attı çok tez canlısın. Ne olacaksa hemen olsun bitsin gibi davranıyorsun. Ama bazı şeyler aceleye gelmez. Evet sinir bozucu bir durum. Eşin çokta mantıklı bir adam değil belli ki verdiği cevaplardan. Fakat kesin kararın değilse boşanalım demek yanlış oluyor işte. O da biliyor boşanmayacağınızı o yüzden bu rahatlığı bence.
Onu siz değil eşiniz düşünsün biraz da.yapmıycam bu aksam , hadı 3-5 gun daha yapmadım dıyelım boyle de gıtmez kı sonunda ne olacak
aslan ve terazi aslında uyumlanabilir. ama aslan egoludur çok. o kesin. haritalarınızı bilmiyorum ama aslan hakimse eşinizin haritasında ego gerçekten ciddi anlamda tavandır.eşim aslan ben terazi
Çok fevrisin arkadaşım. Hemen boşanma kartını oynamışsın.
Boşver onu diyorum, sen git terapiye bence. Bir yardım al, bir kendin durulmayı, herşeyi gündem yapmamayı dene...ondan sonra bak bi o da değişecek miç Sen daha ılımlı, daha huzurlu bir insana dönüşürsen o da istediğin kıvama gelir bence...yok hala %60 sana batmaya devam ederse, ondan sonra boşanma yoluna girersin.
Ağzına sağlık arkadaşım. Burada bir çok kadın aynı şeyi dillendiriyor..."ama benim fikrimi alması lazımdııı"..ama konu sahibi eşinin iş hayatında bu yılbaşı yemeklerinin olduğunu daha sevgili oldukları dönemden beri biliyor. yani bir anda ortaya çıkan birşey değil.
o zamanda eşli gidilmiyor diye sorun yaşamışlar.
ve bence eşsiz de gidilecesekse o yemeğe gidilmeli. çünkü iş hayatında çalışmak kadar bu gibi organizasyonlarda varlığını göstermek de önemlidir.
evlendiği sene hem de gitmemesi demek direkt karısından izin alamadı algısı yaratır.
Dikine gitmeyi bırskıp az idare etmeyi öğrenmeniz lazım mesela bişey i yanlış mı anladı ha tamam hayatım sen öyle diyosan ben yanlış telaffuz etmişim diyin hep zıtlaşmayın ot tan boktan şeylerden de boşanmayı düşünmeyin terapiyi düşünün en olmadı serhat yabancı var ilişki uzmanı onun kitaplarını okuyun burda başka arkadaşlar da kitap önerisinde bulunabilir belkine düşünüyosunuz peki ? hem sizin için hem bizim için.. bi ömğr böyle mi geçecek.. çünkü ikimizde mutlu değiliz..
Çözüme yanaşmıyorsa tek yol o.dediğim gibi dayanamadım yazdım mesaj terapi işini
klasik..
aslan ve terazi aslında uyumlanabilir. ama aslan egoludur çok. o kesin. haritalarınızı bilmiyorum ama aslan hakimse eşinizin haritasında ego gerçekten ciddi anlamda tavandır.
yalnız aslan çok sahiplenir. kolay da vazgeçmez.
belki bir terapi alıp bakış açılarınızı geliştirmeye/değiştirmeye çalışmak iyi olur. ikiniz de şu an düşüncelerinizde sabitlenmişsiniz.
Çözüme yanaşmıyorsa tek yol o.
Ya da sadece siz değişeceksiniz.
Olur paşam, emret kocam modunda takılacaksınız. Belki kurtulur evlilik.
Selamlar,
İçim yine baya doldu taştı, bu sefer ki biraz farklı.. Uzun olabilir baştan uyarayım.. okursanız ve yorumlarsınız minnettar kalırım.. objektif bakış açılarına ihtiyacım var. linç etmeyin demiyorum hobi olarak yine edin, ama gerçekçi yorumlara ihtiyacım var.
Eşimle 3 senedir beraber 1 senedir de evliyiz. Kendimizi bildim bileli biz kavga ederiz. ota b.oka suya havaya herşeye kavga ederiz. bazen günlerce sürer.. sevgili dönemindeyken defalarca birbirimizi engelledik ayrıldık barıştık vs vs. 1 haftaya iyiysek 3 hafta kötüyüz öyle söyliyim..
nişan gecesi ayrılalım diyen insanlarız.. nikahtan 1 hafta önce nişan atacak olan insanlarız.. kına anında birbirimize giren insanlarız.. düğün gecesi kavga eden insanlarız.. artık rutine bağladık..
sebepler değişik.. kimine göre ben haklıyım kimine göre eşim haklı.. ama kendimi açımızdan baktığımızda hep kendimizi haklı görüyoruz. bu yüzden kavgalar bitmiyor. ama ilk adımı atan hep eşim oluyor. sevgiliyken hep ben gittim ona 2 sene ben ayakta tuttum bizi.
sonra bana bi salma geldi yoruldum çünkü. o günden beri de eşim ayakta tutuyor bizi..
ben eşim için çok fazla fedakarlık yaptığımı düşünüyorum.. yapmam dediğim onca şeyi yaptım onun için..
ama o benim için neler yaptı dediğimde genelde ufak tefek şeyler..
çok fazla da aileci.. ailesiyle kötü olsam beni siler mesela eminim buna..
eski konularımı okuduysanız bilirsiniz bayılma mevzusu misafirlik mevzusu falan orda yapısını az çok tahmin edersiniz..
yani bana sorsanız hangi konuda iyisiniz uyumlusunuz ? hiç bi konuda derim sanırım
bile bile lades dedik galiba.. evlenince düzeliriz dedik bilemiyorum
ikimizde dominant burnunun dikine giden insanlarız..
belki benim takıldığım şeyler çok saçma küçük şeyler bilmiyorum..
kavga çıkaran taraf hep benmişim gibi gözüküyorum. ama 3 senedir durduk yere kavga çıkarıyor olamam heralde ? asla kabul etmiyor hatalarıı
asla ya bu kız niye böyle düşünüyor demiyor
çevresinden örnekler veriyorum mesela bi olay oluyor. abisi kuzenleri falan benim gibi tepki veriyor eşim daha farklı tepki veriyor.
ya bunca insan aynı şeyi düşünürken sen farklı düşünüyosan sorun kimde ?
herkese karşı aşırı hassas, ailesine akrabasına arkadaşına vs. ama bana karşı asla bi hassasiyet göremiyorum
sanki hep kötüler oldum iyisi hiç mi yok bu adamın diyosanız %60 kötü %40 iyi derim
yeterince açık oldu mu bilmiyorum velhasıl kelam durumlar böyle bizde.. bunlar boşanmak için yeterli sebepler mi..
sanki ömür boyu anlaşamıcaz gibi hissediyorum.. çünkü benim a dediğimi b diye anlıyor.. ya da öyle anlamak işine geliyor..
ya da bi terapi falan mı denemeli bilemiyorum..
aslında daha çok detay vardır ama şuan kafamda toparlayabildiklerim bunlar..
sorularınız olursa belki daha net anlaşılır..
ne dersiniz ?
Ben henüz evli değilim ama 3 yıldır birlikte yaşıyorum sevgilimle bunun ilk 2 yılı çok fena geçti aşırı kavga gürültü oldu aramızda en son ben evi terkedip 3 ay ne aradım ne sordum yalvar yakar barıştık artık çok dikkat ediyor bizde sorun sevgilimdeydi ani patlamaları vardı tedavi oluyo napıyo bilmiyorum ama pamuk gibi oldu adam bi eşinizin de gözünü korkutmak lazım kaybetme korkusu olmayınca semeri boşanmış gibi pervasız oluyor bu erkeklerSelamlar,
İçim yine baya doldu taştı, bu sefer ki biraz farklı.. Uzun olabilir baştan uyarayım.. okursanız ve yorumlarsınız minnettar kalırım.. objektif bakış açılarına ihtiyacım var. linç etmeyin demiyorum hobi olarak yine edin, ama gerçekçi yorumlara ihtiyacım var.
Eşimle 3 senedir beraber 1 senedir de evliyiz. Kendimizi bildim bileli biz kavga ederiz. ota b.oka suya havaya herşeye kavga ederiz. bazen günlerce sürer.. sevgili dönemindeyken defalarca birbirimizi engelledik ayrıldık barıştık vs vs. 1 haftaya iyiysek 3 hafta kötüyüz öyle söyliyim..
nişan gecesi ayrılalım diyen insanlarız.. nikahtan 1 hafta önce nişan atacak olan insanlarız.. kına anında birbirimize giren insanlarız.. düğün gecesi kavga eden insanlarız.. artık rutine bağladık..
sebepler değişik.. kimine göre ben haklıyım kimine göre eşim haklı.. ama kendimi açımızdan baktığımızda hep kendimizi haklı görüyoruz. bu yüzden kavgalar bitmiyor. ama ilk adımı atan hep eşim oluyor. sevgiliyken hep ben gittim ona 2 sene ben ayakta tuttum bizi.
sonra bana bi salma geldi yoruldum çünkü. o günden beri de eşim ayakta tutuyor bizi..
ben eşim için çok fazla fedakarlık yaptığımı düşünüyorum.. yapmam dediğim onca şeyi yaptım onun için..
ama o benim için neler yaptı dediğimde genelde ufak tefek şeyler..
çok fazla da aileci.. ailesiyle kötü olsam beni siler mesela eminim buna..
eski konularımı okuduysanız bilirsiniz bayılma mevzusu misafirlik mevzusu falan orda yapısını az çok tahmin edersiniz..
yani bana sorsanız hangi konuda iyisiniz uyumlusunuz ? hiç bi konuda derim sanırım
bile bile lades dedik galiba.. evlenince düzeliriz dedik bilemiyorum
ikimizde dominant burnunun dikine giden insanlarız..
belki benim takıldığım şeyler çok saçma küçük şeyler bilmiyorum..
kavga çıkaran taraf hep benmişim gibi gözüküyorum. ama 3 senedir durduk yere kavga çıkarıyor olamam heralde ? asla kabul etmiyor hatalarıı
asla ya bu kız niye böyle düşünüyor demiyor
çevresinden örnekler veriyorum mesela bi olay oluyor. abisi kuzenleri falan benim gibi tepki veriyor eşim daha farklı tepki veriyor.
ya bunca insan aynı şeyi düşünürken sen farklı düşünüyosan sorun kimde ?
herkese karşı aşırı hassas, ailesine akrabasına arkadaşına vs. ama bana karşı asla bi hassasiyet göremiyorum
sanki hep kötüler oldum iyisi hiç mi yok bu adamın diyosanız %60 kötü %40 iyi derim
yeterince açık oldu mu bilmiyorum velhasıl kelam durumlar böyle bizde.. bunlar boşanmak için yeterli sebepler mi..
sanki ömür boyu anlaşamıcaz gibi hissediyorum.. çünkü benim a dediğimi b diye anlıyor.. ya da öyle anlamak işine geliyor..
ya da bi terapi falan mı denemeli bilemiyorum..
aslında daha çok detay vardır ama şuan kafamda toparlayabildiklerim bunlar..
sorularınız olursa belki daha net anlaşılır..
ne dersiniz ?