Canım.. üzüldüm açıkcası bu konuna..
Bazı arkadaşlar madem anlayamıyordunuz neden evlendiniz vs demiş ama, ben buna katılmıyorum. Hiç kimsenin evliliği 4-4lük değil.. sadece insanlar -mış gibi yaşamaya alışmış.. yani herkes olduğu gibi değil olmak istediği gibi davranıyor.
Ben durumunda boşanacak bir şey göremedim açık ve net.. ayrıca zıt kutuplar birbirini çeker diye bir söz var ki bu sözün doğruluğuna hep inanmışımdır. Boşanmak düşündüğün kadar kolay da değil.. Boşandım 10 aylık evliliğimi bitirdim ki benim ki çok mühim bir mesele idi.. boşandık, sonra tekrar evlendim vs.. ama boşanırken ya da buna karar verirken terapiyi gerek dahi görmedim. Ama sizin ki böyle bir şey değil illaki her zaman haklı veya haksız değilsin ya da eşin.. ama aynı hayatı paylaşıyorsunuz aynı Evi aynı yastığı paylaşıyorsunuz haklılık veya haksızlık bu kadar önemli mi ?
Benim için değil mesela .. mutsuz değilsin asLında ya da birbirinizi sevmiyor değilsiniz sadece inatlaşma var eşinin eksilerinden çok artılarını değerlendir hep alttan almasını bekleme emin ol düzene girecek ve 1 yıl daha çok kısa bir süre kendinize biraz zaman verin.. boşanma kararı almadan önce terapi teklif et 3. Bir göz görsün dinlesin sizi. Alttan almaya çalış susmayı bil, diğer türlü emin ol hayat geçmez. Kendi mutluluğunu kendin yarat. Yılbaşında program mı yaptılar tamam yapsınlar; sende arkadaşlarınla eğlen ? Ailen ile vakit geçir ? Sana sormadı mı ? Bırak sormasın ama sen yaptığın her işte aldığın her karar da ona danış fikir al.. bir süre sonra emin ol o da hatasını anlayacak ve değişecek en azından değişmeye çalışacaktır.
Boşanmak için çok erken.. üstelik hiç bir evlilik sevgi olmadan olmaz. 2 insan birbirini seviyor ki evlenmiştir aksini iddia edenin aklından şüphe ederim görücü usulü vs olmadıktan sonra.
Evet zor evet her şey biz kadınlar a bakıyor ama yuvanı ayakta tutman biraz da senin elinde şimdi sen boşanmışsın bunu sen mi söylüyorsun diyebilirsin
ama benim ki İnan cok farklı bir mevzu idi.. böyle bir sorunum oLsaydı boşanmayı aklımın ucundan geçirmezdim. Şiddet yok, aldatma yok, yalan yok .. sadece 2 inatçı insan ? :) biraz düşün ❤