• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mı ?

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
103
7 yıllık evliyim 5 yaşında oğlum var. 33 yaşında yım ve sanki yeni bir hayata başlamak için geç kalmışım gibi hissediyorum. oğlum bu durumdan etkilenirmi kötü annemi olurum kafamda onlarca soru var.
Boşanmak için sebeplerim var mutlu da değilim ne yapacağım

Babam kötü madde kullamiyordu ama evimizde huzur yoktu. Annem bu yüzden boşandı ve inanın ben daha rahat ve mutlu bir insan oldum. Evdeki o huzursuzluk, aralarındaki çekişme beni daha çok geriyordu hatta sinifta kaldım o senelerde. Yani sizin mutlu olmadığınız bir evde çocuğunuz da mutlu olmuyor

Bir arkadaşım vardı eşi uyuşturucu kullanıyordu kızın ta burasına geldi çocuğunuza aldı şimdi mis gibi kızına bakıp çalışıyor bıraktıklarında kızı 1 yaşında bile değil bir anne baba iyi örnek olmalı çocuklara olamıyorsa bitsin zaten

Bekar ken kullanıyordu bıraktı evlendık 7 yıldır temız olduguna emınım. işleri kötüleyince başladı isim vermım o sıgara gıbı olan ıle hap olandan kullanmaya basladı. ben yakaladım tavrımı koydum kızdım şuan ıcmedıgıne yemın edıyor
ama güvenım hıc yok. 7 yılda okadar çok fekadarlıklar yaptımkı buraya yazsam aptalmısın dersiniz. Şuan bıraktı dıyelım 5 sene sonra tekrar başlamayacagını nerden bılebılırım??
5 yaşında oğlumla uyurken evde pis bir kokuu düşünebılıyormusunuz???
Kavga huzursuzluk şiddet yada aldatma yok ama bu maddeler oldukdan sonra onlarda gelecektir teker teker.

çevremdekı arkadaşlarım oğlunu düşün babasız büyümesin gibi şeyler söylüyorlar..

Ben çalışıyorum şuan tek başıma evi geçindiriyorum o ise kötü giden işinden kazandığı para dan uyuşturucuya para ayırabiliyor sorun para mı dıyeceksınız inanın değil ama çok çok zoruma gitti..

Back