çok üzüldüm nedir bu kadınların çektiği erkeklerden özellikle dayak meselesi henüz bekarım sana bifikir veremiyceğim söyleyeceğim tek şey allah yardımcın olsun.
Boşanmaktan korkuyorsun ama bu şekilde devam ederse kendine olan saygını yitireceksin... Allah yardımcın olsun Amin..
ahh canım Allah yar ve yardımcın olsun
yaşadıkların kabullenmesi kolay değil ama boşanmakta kolay değil her şeyden önce minicik bi yavu var arada
boşanmak biz büyükler için bile bu kadar zorken o yavrucak ne kadar etkilenecek
aile büyükleri falan araya girse enine boyuna herşey konuşulsa olmaz mı
sana vurmaktan büyük ihtimalle hiç bir zaman vazgeçmeyecek arkadaşım. ona göre düşün ve kararını ver. pişman olacağını da sanmam. adam resmen hakettin e getiriyor olayı.
bundan öncekinde hatalıydım dedi özür diledi ya kendini odaya kitliyor benim de hatalarım var sinirliyken çok üstüne gidiyorum dediğim şeyi yaptırana kadar ısrar ediyorum ama ne olursa olsun el kaldırmaya hiç hakkı yok
amin oğlum benim boynumu büküyor sürekli evde babasını arıyor görevli zile basınca çöpü almak için babası geldi sanıp yarım saat ağlıyor ama idiğer türlü kavga ortamında da etkileniyor ona bunu yapmaya ne hakkımız var benim ailem artık boşanmamı istiyor her seferinde bu kararı verip uygulamaya geçemediğim için de artık bana güvenleri kalmadı eşimin annesi zaten boşanmamızı ister yuvanız yıkılsın istemiyorum diyor arkasından böyle devam ederse boşanın gibi laflar ediyor
şuan yazdığın cümle o kadar çok şey anlatıyor ki... şiddet gören kadınların çoğu bu görüşte oluyor. çok üstüne gittim. susmadım. bak yavaş yavaş özgüvenini almaya başlamış senden.
canım beım yaa
cok uzuldum senın adına..
esınle karsılıklı konusan sorunlarınızı cozmeye calıssanız olmuyomu ? tepkısı ne oluyo sen hıssettıklerını duygularını anlatsan cok kırıldıgını soylesen cocugun ıcın bazı seylere yenıden baslasanız bıde daha cok yenı evlısınız..
acıkcası evlı degılım neler yasadıgını nasıl bı psıkolojıde oldugunuda bılemem ama...evlılıgının bıtmemesı ıcın elınden gelenı yap ama herseyede katlanma kendınıde ezdırme ..
evet sana vurmaya hakkı yok ama seninde istediğini yaptırma hakkın yok.
neden sinirliyken üzerine gidiyosun?
o suçlu sen ondan daha suçlusun.
onu evden kovarken kesin kararlıydım ama zaman geçtikçe öfkem yatıştıkça ondan bir adım görmedikçe böyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?