- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
o zaman hiç uzatmadan, yoluna bakmalısın, ne geçmişi, nede geleceği düşünmeden...muhasaebe yapmaya kalkarsan, cesaretin kırılır...ücretsiz avukat talebinde bulun, gereken neyse o alır eşinden...ama dediğim gibi, eşinden ayrıldığındaSans vermek istedim bir kere belki düzelir ümidiyle ama düzelmedi ve başka şansı haketmiyor. Ailemin yanına gidersem belki gerçekten beni kaybetmekten korkar düzelir sandım.
Evet zorolacak ama Rabbim yardımcı olsun çok teşekkür ederimCocugu senden almazlar.ancak nafakayi az alirsin her sey kp uzerineymis cunku. Bence bosan. Calis annen bebege baksin. Onlara maddi olarak da destek olursun 3 5 kurus. Bahsettigin insanlar çöp. Uzerinde konusmaya degmez. Ne demek bizim kazancimiz. Resmen karin tokluguna her pisligimizi cek modundalar. At bu asalak adami ve ailesini ustunden. Madem ailen arkanda cek git. Hic dusunme. Allah buyuk mutlaka bi yol acar sana. Daha genceciksin. Yapabilirsin. Elbette zor ama.imkansiz degil.
Bir nevi biraz göz dagi vermek istedim belki beni kaybetme korkusu olur ciddi oldugumu anlar ve duzelir sandim ha evet duzelme konusunda ikna etti ama en fazla 10 gun surdu sonra yine ayniydiNeden geri döndün?
Malesef oyleYeterr bıktım bu erkeklerden Allah bunların soyunu kurutsun inş., ne istiyorsunuz milletin gül gibi kızından ananın evinde oturcaksan ananın koynuna gir uyu ne diye evlendin. Benim bu sitede psikolojim bozuldu insanlar çok kötü bıktım artık hiçbişi okumucam
Ama hep aynı hikaye. İnan çok üzüyorum bunları duydukça. Olmuyor işte düzelmiyor bunlar. Göz dağı ile evlilik yürümez ki! Evlilik sevgiyle, saygıyla, güvenle yürür. Daha fazla heba etme gençliğini rica ediyorum. Bir an önce kurtar kendini...Bir nevi biraz göz dagi vermek istedim belki beni kaybetme korkusu olur ciddi oldugumu anlar ve duzelir sandim ha evet duzelme konusunda ikna etti ama en fazla 10 gun surdu sonra yine ayniydi