• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak ve yeni bir iliski napsam..

Insallah oyle olur. Ben bidaha evlenmem diyordum duygularimla degil mantigimla hareket ederim etmem gerekir diyordum. Insallah nefsime hakim olabilirim bu yanlis insan cunku sonunda ikimiz de uzulecegiz..

kendinizi kandirmayin bu iliskide uzulen siz keyif suren o adam olacak..
Burada bu kadar insanin sozlerini onemsemeyip kulak arkasi yapip duygulariniza yenileceksiniz bunu gorebiliyorum..bu adam size evlilik vaadi ile yaklasip yari yolda birakacak sizi..insallah ve dilerim bu hatayi yapmazsiniz maalesef uzuleceksiniz.

Ya soyle de birsey var,eger grckten kendine cok guveniyorsan bu durum beni hic etkilemeZ ayni yerde olmak ya da surekli karsilasmak sknti olmaz bn idare ederim dersen atil bu maceraya.nefsini tatmin et.ama bir sure sonra hrsy bittikten sonra ben bu adamla mi olmusum deme ihtimalin bile var.grckten kadin acisindan boyle konular onem teskil ediyor.ya birlikte olduktan sonra ona duygusal anlamda baglanirsan ve is ewlilik yoluna giderse?kendine tam bir guven duyman gerekiyor kesinlikle

Iste buyu
kendinizi kandirmayin bu iliskide uzulen siz keyif suren o adam olacak..
Burada bu kadar insanin sozlerini onemsemeyip kulak arkasi yapip duygulariniza yenileceksiniz bunu gorebiliyorum..bu adam size evlilik vaadi ile yaklasip yari yolda birakacak sizi..insallah ve dilerim bu hatayi yapmazsiniz maalesef uzuleceksiniz.
zden duygusal olsun cinsel olsun bu adama bulasma...mast. yap inan daha iyi...vib.al daha iyi inan.
hem gunah olmaz..

Bu adam birseklide karsiniza cikar ilerde...ayni isyerindw ustelik
..departman degistirsede ayne yerde ...bulasmayin...uzulecwginizi hisdediyorum..

Boşandığım adamın kopyasi? Allah uzak etsin. Nefsinede hakim ol. Sonuçta annesin. Bu kadar aydın görüşlü olmak fazla!

İlişkinin yönünü istediğin gibi çizersin. Yargılamak kimseye düşmez. Ama şu var ki henüz boşanmamışsın. Beraberliğin seni çok zor duruma sokabilir. Henüz eski olmayan eşini nasıl biridir bilemem ama eline büyük bir koz verebilirsin. Ayrıca ciddiyete dönüşme ihtimali olmayan bir ilişki.. aynı iş yerinden biriyle.. Göz ardı edilmeyecek bir risk.. Yarın bitti dediğinde bitmez, sağda solda konuşup kariyerini zedeleyebilir. İyi düşün ve acele etme.

ya zaten kendin de diyorsun ev bark yuva kuracak biri değil
başına ne diye bela arıyorsun arkadaşım?
illa ki bir evlilik yaparsın ama bence daha düzgün birini bul bence

Cinsel hayatni tatmin ediyor olursun guzel ama karsiya meta olmaktam kurtulamazsin basedemezsiniz erkeklerle..onlar herzaman bu davranista meta gorurler .evlilik bekliyorsan bu oran duser.kendini kandirmaktan oteye gitmezsin..
Erkeklerin bakış açısına göre mi hayatımızı şekillendireceğiz?
Erkekler değil de siz nasıl görüyorsunuz onu söyleyin.

Hem boşandıktan sonra nasıl bir hayatınız olacağı, hem de bu adamla bir ilişki yaşayıp yaşamamanız gerektiği konusunda kafanız karışmış...

Boşandıktan sonra tekrar evlenmeseniz de, erkek arkadaşlarınızla cinsellik yaşayabilirsiniz.
Tam tersi, bir kadının başından nikah geçti diye, artık her erkek arkadaşıyla beraber olacak anlamına gelmez diyip, tekrar evlenene dek kimseyle beraber olmayabilirsiniz.
Toplum, tam da bu ikilem yüzünden evlenip ayrılmış ve dul kadınlara kötü gözle bakabiliyor. Burada kimse ahlak bekçisi değil, kimse sizin için neyin doğru olduğunu bilemez... Bu tür boyutta bir ilişki sizi çok yaralayabilir ve ağır da gelebilir ya da bu sefer daha sağlıklı bir evlilik yapmanız için karşınızdakini yakından tanımanızı da sağlayabilir. Bunu ancak siz bilebilirsiniz. Kararınız ne olursa olsun, hiçbirşey için acele etmeyin...

Bahsettiğiniz kişiyle ilişki durumuna gelince, anlattığınız kadarıyla "kesinlikle" uzak durmanız gereken biri. Gece yaşamı olan, kızları eve atan biriyse, sizin de boşanmış olmanızı bir fırsat olarak görüp şansını deniyor olabilir. Sizinle paylaştığı özel şeyleri, başkalarına anlatabilir. Ayrılırsanız, aldatılırsanız, kalbiniz kırılırsa aynı işyerinde çalışmanız çok zorlaşabilir. İyi bir kariyer ve maaşınız varken neden bunları riske atasınız ki? Yalnız olsanız belki ama bir kızınız var.
Bence sadece onu düşünerek, yaşamınıza alacağınız kişileri çok ama çok iyi irdelemelisiniz. Neler okuyoruz, daha bugun forumda çocukları ilk eşinin karısının oğlu tarafından tacize uğrayan bir kadın yazı yazdı. Size yaklaşan insanları değerlendirirken bir değil bin kere düşünün. Sadece duygu, istek ve ihtiyaçlarınıza göre hareket edemeyeceğiniz kadar büyük bir sorumluluğunuz var.

Sizin açınızdan yürütülebilir bir ilişki olsa eski evliliğinizi yürütürdünüz değil mi?
Çocuğunuz bile katlanmanıza yardımcı olamamış bu kadar zor sizin için.

O halde benzer özellikteki bir adamla niye?

Okuyunca kendine cok baskıcı davrandığını düşündüm. Sende birseyler yaşayabilirsin, kendini bu kadar sıkma. Isteyebilirsinde buda cok normal. Yalnız dikkatimi çeken birşey oldu bu adam pek saglam pabuca benzemiyor. Evlilik niyetiyle yaklaşmasan iyi olur.Sonu üzücü olabilir. İç inden birseyler yaşamak geciyorsa durustce yaşa, inkar etmene gerek yok.Yalniz onunda senin gibi dürüst olduğundan emin ol.Yalnizligindan , boşluklarindan faydalanmaya çalışan biri olmasın.

bugun saf günüm galiba anlamadım yıne :)
ŞAP;
Alüminyum ve potasyum sulfatından meydana gelen bir bileşiktir. halk arasında tuz yoğunluğu açısından yüksek olan maddelere ve kantaşı na da bu ad verilir.
ayrıca özellikle orduda askerlere verilen yemeklere şap katıldığı ve böylece onlardaki cinsel dürtünün azaltıldığı kanısı yaygındır. oysa cinsel dürtüsü az olan askerlerin iyi savaşçı olamayacakları kesin olduğundan bu yönteme başvurulması gereksizdir. diğer yandan ordu ve yatılı mekteplere ilk katılanlarda alışılan ortamdan bir süre uzaklaşmak ve belirli bir disiplin altına girmek zorunluluğu psikolojik bakımdan bunalıma yol açabilmekte ve bu bunalımın bir belirtisi de cinsel dürtünün azalması olduğundan ve bu durum oldukça yaygın bir şekil aldığından, bu durum yanlış olarak "yemeğe özel olarak bu amaçla şap katıldığı" şwklinde yorumlanmaktadır.

* şap, insanlarda cinsel dürtüyü azaltıcı bir madde değildir.

Şap halk arasında cinsel dürtüyü azaltıcı bir madde olarak nitelendirilir fakat bu böyle değildir

-Alıntı-

Tarif ettiğiniz adamı beğenmedim. Ha kocanızla barışmışsınız ha bu adamla evlenmişsiniz. Hiç bi fark yok. Bence uzak durun,artık zaman mantık zamanı.:KK12:

Sen müslüman oylamaya

sen musluman olmaya bilirsin ama sunu bil muslumanlar opusmek sevismek heleki iliskiye girmek evli olmadigin
biriyle zinaya girer bu tarz hareketler bunlari bil ve oyle yorum yaz diyorum zinayida biliyorsundur her halde turkiyede kaliyorsun belliki bunlari bilmen gerek baskada bisey demiyorum
Erkekler için de nikahsız ilişki zina oluyor değil mi?

Iyi işinizi kaybetmekten korkunuz yoksa belki şans verilebilir.. Geleceğin ne getireceği belli olmaz.. sorumsuz gördüğünüz arkadaşınızla ilişkiniz yürümezse aynı is yerinde yaşadığınız ilişkinin ister istemez işinize yansıyacaktir.
Cinsellik ise sizin takdirinize kalmış elbet bana ahkam kesmek düşmez ama yaşayacaginiz kaçamak karşısında erkek tarafından yapılacak en ufak çirkin dedikodu isminizine kirlenmesine neden olacaktır.. buda yine is yerinde prestij kaybına sebep olacaktır..

Belki ciddi gözüyle bakılan bir ilişkiyi Türk erkeğinin gözünde basitlestirecektir.. Birde dul olmanizi ve maddi durumunuzun iyi olması, tek başınıza güçlü durmaniz sizi tercih etmesine önemli bir faktör olabilir..

ama Nitekim aslında denemeye demeyecek olduğunu tahlil ettiğiniz bi ilişkide bu adamı yara bandı olarak kullanmanız yukarıda saydığım olasiliklardan ötürü pek akıl karı görünmedi bence.. Hormonlarınızi kontrol altına almalı kızınız için daha sağlıklı dusuncelisin iz..

flört şu aşamada bu adamla bence doğru değil..

Anlaşılıyor ki bu birliktelik kendi ahlaki değerlerinize uygun değil.
Bu durumda hiç kimseye açıklama yapmak zorunda olmasanız da kendinizle hesaplaşacaksınız.
Siz değerlerinizin farkında olan ve saygı duyan bir kişiliksiniz.
Aranızdaki çekimin gücü önemli bir değerinizi alaşağı etmenize sebep olursa kendinize olan saygınızı
yitirme riskiniz var.
Eksikliğini hissettiğiniz bazı şeyleri bu kişiyle bir süreliğine tamamladığınızı varsayalım. Ve ayrıldığınızı.
Yeniden aynı boşluğa doğru sürüklenmeyecek misiniz? Aynı eksiklikleri hissetmeyecek misiniz?

hepinize çok teşekkürler :KK36: an itibariyle kendime bir oyuncak siparişi verip kendi işimi kendim halletmeye karar verdim :KK28::KK23: zina kaçınılmaz oldu çünkü. kudurdum resmen. birkaç güne elime geçermiş. adam da durmadan mesaj atıyor. yüz vermedim pek o da azdı galiba:KK53:

telimi kapattım zaten sevgili değiliz zaten ilgi babında mesaj atıyor nasılmışım günüm nasıl geçiyormus. musait değilim yazdım devamı yok işte. bu işi de becerebilirsem mantığımla istediğim gibi hareket edebilirim. :KK6: bu adamla beraber olmaktan iyidir. ve dediğiniz gibi benim yapıma da ters böyle bir ilişki. kızıma ne diycem hadi diyelim bu oldu x abin, sonra başkası olsa y abin anne bunlar kim demiycek mi böyle mi örnek olucam :KK35: cinsellik bir ihtiyaç hele benim gibi düzenli ve güzel bir cinsel hayatı olup aniden ortada kalan için çok büyük dert olabiliyor o yüzden her alanda kimseye muhtaç olmadan kendi işini halletmek bu durumda en iyisi. beni yıpratırdı bu ilişki bağlanabilirdim de şimdiden böyleyim etkisindeyim hiçbir şeyin garantisi yok. desteğiniz için hepinize teşekkürler:KK54:

Kararinizi vermissiniz fakat tum sayfalari okudum ve arkadaslar yazacaklarima deginmisler ancak yine de yazmak istedim,

1-kizinizi dusunun,
2-bosanma sonrasi nasil iliskiler kuracaginizi kafanizdaki tabulari sorgulayip kendi degerlerinize uygun bir yasam bicimi secin
3-secimlerinize gore yeni insanlara sans verseniz dahi bu karari saglikli alabilmek icin duygusal bosluktan olabildigince tek basiniza veya kizinizdan, ailenizden, dostlarinizdan guc alarak cikmaya calisin,
4-tum bunlari dusunmus olsaniz bile ayni is yerinden biriyle duygusal ve/veya cinsel iliski kurma isteginiz olusmussa 1degil 2kere dusunun,
5-tek gecelik iliskiler dahi olsa firsatcilara prim vermeyin
6-bir kisiyi net olarak reddetmeye basladiginizda aradaki cekime de ket vurabilecek guce sahip olacaksiniz... olay tamamen kendinizi sartlandirmakla alakali,
7-tek gecelik dusunmedigniz iliskilerde cocuk sahibi oldugunuz icin once mantiksal olarak eleyin, cunku is evlenmeye giderse sadece kendinizi mutsuz etmis olmayacaksiniz

Back