• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak ve yeni bir iliski napsam..

Sizinki denize düşüp yılana sarılmaya benzemiş... adam macera peşinde ve ciddiyetsiz. Annesinin zoruyla evlenen yarın ben kendim istememiştim evlemeyi der çatır çatır boşar karısını.
Yaptığınız seçimde umarım muvaffak olursunuz.

Sizinki denize düşüp yılana sarılmaya benzemiş... adam macera peşinde ve ciddiyetsiz. Annesinin zoruyla evlenen yarın ben kendim istememiştim evlemeyi der çatır çatır boşar karısını.
Yaptığınız seçimde umarım muvaffak olursunuz.
Umarim..

Kararinizi vermissiniz fakat tum sayfalari okudum ve arkadaslar yazacaklarima deginmisler ancak yine de yazmak istedim,

1-kizinizi dusunun,
2-bosanma sonrasi nasil iliskiler kuracaginizi kafanizdaki tabulari sorgulayip kendi degerlerinize uygun bir yasam bicimi secin
3-secimlerinize gore yeni insanlara sans verseniz dahi bu karari saglikli alabilmek icin duygusal bosluktan olabildigince tek basiniza veya kizinizdan, ailenizden, dostlarinizdan guc alarak cikmaya calisin,
4-tum bunlari dusunmus olsaniz bile ayni is yerinden biriyle duygusal ve/veya cinsel iliski kurma isteginiz olusmussa 1degil 2kere dusunun,
5-tek gecelik iliskiler dahi olsa firsatcilara prim vermeyin
6-bir kisiyi net olarak reddetmeye basladiginizda aradaki cekime de ket vurabilecek guce sahip olacaksiniz... olay tamamen kendinizi sartlandirmakla alakali,
7-tek gecelik dusunmedigniz iliskilerde cocuk sahibi oldugunuz icin once mantiksal olarak eleyin, cunku is evlenmeye giderse sadece kendinizi mutsuz etmis olmayacaksiniz
Tesekkur ederim :KK9:

Madem sizden o kadar hoşlanıyor ve sevdiğini, düşünüyorsunuz evlenin. Evlenmeden önce de mal paylaşımı sözleşmesi yapın kendinizi garantiye alın olsun bitsin..

Cok dogru.. artik mantik zamani. Insallah basarabilirim.
Basarirsiniz tabiki ben esimle 2 ay ayri kalmak zorunda kaldik artik telefonda sapiklasmaya baslamistik hormonlarinizin calismasi gayet normal dusunmeniz istemeniz cok normal ama harekete gecmeyin bu cesaret sizde var ama bunu yapmayin zaten bedensel istekler dahil tum isteklerimiz once tavan yapar sonrasindaysa söner. Ama pekistirmediginiz surece az daha sabredin istekleriniz kesinlikle kaybolmayacak ama akliniza gelme sikligi sonecektir

Basarirsiniz tabiki ben esimle 2 ay ayri kalmak zorunda kaldik artik telefonda sapiklasmaya baslamistik hormonlarinizin calismasi gayet normal dusunmeniz istemeniz cok normal ama harekete gecmeyin bu cesaret sizde var ama bunu yapmayin zaten bedensel istekler dahil tum isteklerimiz once tavan yapar sonrasindaysa söner. Ama pekistirmediginiz surece az daha sabredin istekleriniz kesinlikle kaybolmayacak ama akliniza gelme sikligi sonecektir
Ben cinsel durtulerimi bastirmayacagim bastir bastir sonunda boyle birinde patlak verir mazallah kendi icimde yasiycam her seyi ;)

Madem sizden o kadar hoşlanıyor ve sevdiğini, düşünüyorsunuz evlenin. Evlenmeden önce de mal paylaşımı sözleşmesi yapın kendinizi garantiye alın olsun bitsin..
Evlenebilecegim turden bir adam degil ki evleneyim. Su anki haliyle evlenilecek adam degil:KK53: en iyisi uzak durmam..

Ayy bide bu erkeklerin evlenmek istiyorum cocuk istiyorum tripleri beni öldürüyor. Coguda yalanci. Ben bosanmis bir kadin degilim ama banada bunu cok yaptilat.bu takdik .once güven veriyor sonra tabi..neyse erkek milletini çözdüm. Turk erkekleri boyle..

ıyı bır ısın bır karıyerın guzel ımkanlara sahıp oldugun ıcın sana cok ımrendım cnku ben bu ımkanlara sahıp degılım ve yıne de bosanmak ıstıyorum.ne yapıcagımı da ınan bılmıyorum.sana da sunu tavsıye verebılırım,gunah dıyerek kendını kısıtlama.sen de bır kadınsın ve bu cok normal.adamla sevgılı olablırsın ama evlılık ıcın senın de gordugun uzere cok yanlıs bır profıl.bn de evlendıkten sonra anladım kı bu evlılık ısı mantıkla yuruyor.ask bıtıyor tutku da duygu da.hele kı karsındakı ınsan senı sevmıyorsa butun bu duygular cok cabuk oluyor.ılıskını yasaman su an ıcın ne kadar dogru bılmıyorum.bosanma surecının tamamlanması cok onemlı herseyden once.gızlı olsa bıle muhakkak bır yerde acık verır.kendını dızgınlemen acısından da sunu soyleyeyım emın ol bu ıstek de o adamı elde ettıkten sonra bıtecek.buna yuzde yuz garantı verebılrım.bu ıstegın bıtecegını dusunerek su andakı durumunuzun bıraz tadını cıkarıp sureyı uzatırsan daha makbul olur.ote yandan onun bu kdr sorumsuz bır hayatının olması da senı cezbedebılır onu da bır kenarda tart derım.cunku senın hayatın kucuk bır cocuk bıten bır evlılık uzayan bır bosanma ve yalnız bır hayatla fazlasıyla sorumluluk dolu.ve bu adamla ılgılı yapacagın en ufak bır hata da duzgun bır sekılde ıdare ettıgın bunca sorumlulugun aksamasına neden olabılır.cnku onu hayatına aldıktan sonra onun hayatını da yuklenmıs olacaksın bır yerde.ufak bır tartısmanız,senın moral bozuklugun dırek eve ve cocuga yansıycaktır.ayrıca yarın bırgun bu ılıskı bıttgnde o kendnı gece alemlerıne atmaya devam ederken ve sen evde cocugunla ılgılenmek durumunda kaldıgında bu durum senı sıkmaya baslayabılır.yanı demem o kı sana en hayırlı olacak olan sana en yakn hayatı yasayan ve sıkıntılarını anlyabılcek bırı olmalı.hc evlenmemıs ve sorumluluk dahı almamıs bırısının sana soyledıgı tesellıler laftadır.ne hıssettgnı uzaktan yakından tahmın bıle edemez.sana ayrıntılı bır dokum sundum dısardan bırının gozuyle.umarım ısıne yarar.
ne demek günah die kendni kısıtlama ! bukadar basit mi yani ? düşüncene kızdım vede üzüldüm acıkcası .. konu sahibi bnce kendine hakim olmalısın yoksa bunun önünü alamassın geriye dönüp baktıgındada hayatına ne cok erkegin girdigini hatrlayıp geri dönülmez bi pişmanlık yasarsn .. sakın böyle bi hataya düşme ve bekle derm ben bak ne güzel evladında varmıs onunla ilgilen işten geriye kalan vaktini onunla harca .. madem bukadar istysn önüne cıkan kısmetleri degerlendr ama bu sahsı deil .. madem diğer kocanıza benziyo ozaman onu hic bırakmayın zira aynı sorunları yasayacasınz gbi gözüküyo !

Basin onla belaya sokma.
.kendin kendine yet daha iyi.
.gunaha da girmemeni ayrica tavsiye ederim..bu dunya birgun bitecek..kisa dunya zevkine aldanma...bir bosanmis olarak bunu soyleyebilirim..baska dahA temiz biriyle evlilik ins.
helal be e ! !!!

Şuan boşluktasınız ve her an hata yapabilirsiniz,iyi düşünün bence.Anlattığınız kişiye gelince sizin de dediğiniz gibi bir sonu yok gibi...

sevmek, bir seyler hissetmek, opusmek, sevismek, flort etmek, sevgili olmak cok guzel seyler.
bunda ne bir gunah, ne sucluluk yok.
bir bitmislik var sonucta, bekar kadinsin sen, bir resmi onayi kalmis.
buradaki nokta, birlikte olacagin kisiyi iyi secmen, yine ayni seyleri yasamaman icin ayni ozellikteki kisilerle yakinlasmamaya calisman.
yanliz olmandan dolayi etkisi altinda kalmissin belli. iyice dusun, tasin, sadece yanlizliktan degil, bir kisiyi gercekten istediginde, gercekten bisiler hissettiginde ve bu kisi buna deger bir kisiyse, birak kendini ona.

Bosanma asamasinda olupta bir baskasiyla iliski yasarsaniz sadakat yukumlulugunu ihlal etmis olursunuz kanunen bu boyle ! evlilik birligi hukuken son bulmadikca sadakat yukumlulugu devam eder bunu ben degil yargitay soyluyor ! bu surec cok riskli mesela diyelim bosanma kesinlesmeden esiniz sizin bir baskasiyla iliski yasadiginizi ogrenirse ve bu iliskiyi delil olarak mahkemeye sunarsa esinizi kadar sizde kusurlu duruma dusersiniz butun haklarinizi kaybetmis olursunuz benden soylemesi ! once bir bosanin kafanizi toparlayin ayrica karsinizdaki insanda saglam bir tipede benzemiyor uzak durun derim ben !

Ben de boşandım cok merak edıyorum bu cınsel nefsınıze nasıl hakım oluyorsunuz gercekten..Bana geldıler bu aralar valla ıyı kı bı aday yok yoksa gunahlara gırecektım:)

Back