Boşanmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi DSB92
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence de olmuyor gibi, daha fazla ziyan olmadan boşanın. Hem çocuk falanda yok, bir iş bulup hayatınıza bakın. Manipüle etmesine izin vermeyin, alsın annesini yanına, anası baksın ona. Erkeklerin boşanmayı istemem sebepleri evinden hizmetçisinin gidecek olması. Eee rahata alışmış, zaten bunun gibiler güya erkeklik yapıp karısını çalıştırmaz, karisni kendine bağımlı hale getirir, çocuk yapar. Siz hâlâ çok şanslısınız, okumuş etmişsiniz ve çocuk yok. Bu adamın düzeleceğine inanmıyorum, ailesinin siz olduğunun farkında değil ki.

Bence çekişmeli açın, o altınlarında borç olarak verildiğini bir şekilde kanıtlayın. Altınları isteyin, bir yerden getirsin, vermezse çekişmeli açacağınızı söyleyin. Ben olsam benim ruhumu sömüren adamın donuna kadar alırım. O altınlar sizin şuan güvenceniz.

Haftanin 4 günü kavga dövüş küsme kendi hayatinizdan caliyorsunuz ama siz bilirsiniz.

Çok mantıklı evet.Sadece bir şeyi bilmiyorum ben protokole boşandığımız gün altın miktarını istediğimi yazdım.Mesela ona uymak zorunda değil mi ?

Tam olarak durumun özeti ailesi gibi görmedi beni evet. Konu boşanmaya gelince ha bugün ha yarın diye diye sündürüyor zaten haklısınız

Çok mantıklı evet.Sadece bir şeyi bilmiyorum ben protokole boşandığımız gün altın miktarını istediğimi yazdım.Mesela ona uymak zorunda değil mi ?
Bildiğim kadarıyla düğündeki altınlar sizin hakkınız yani o miktarı yazabilirsiniz. Ekstra beklentiniz varsa onu avukatla halletmeniz gerekiyor. Hani 1 kg altın versin boşanayım şeklinde talepler nasıl karşılık buluyor bilgim yok

Evet o miktarı yazdım ve gün olarak boşandığımız aynı gün olarak istediğimi belirttim.İzin aldın mı yazdım yok denetim var ortalık karışık falan demiş biran önce gidebilseydik

Kendisi o zaman anasına otur deseymiş ne bu anneci tavırlar yaa. İstiyorlar ki annelerine paspas olalım çocuk olmamsına sevindim. Kurtulun.

Etrafınızdakiler ne diye abartmisin demislerki size ortada valizini toplayıp gidecek bi olay göremedim ben .anne olan aklı basinda olan kavgayı körüklemek yerine sakinleştirmeye çalışır çocuk gibi davranmis kv esinizde en ufak şeyde bu kadar olay çıkarmış hiç kendinizi suclmayin abartan onlar bence

Iste sen is yapmasin diye buzlugu doldurur onceden hazirlik yaparsin o bir legen yikar olay cikar
Hata fazla fedakarlikta
Kvdenizin huyunu biliyorsaniz mutfaga adim dahi attirmayacaktiniz
Ama esinizde de hata var epey
Annesi bi legen yikadi diye sizi silmiş resmen
Kendi anneniz is yapiyor mu sizde? Muhtemelen kendi annesine is yaptirmiyor benimkine yaptiriyor diye dusundu
Ama yine pis dusunceler tabi
Bitmesi sizin acinizdan hayirli olmus
Esiniz gibi bir akrabam var
Esi cok debelendi adam simdi ailesiyle konusmuyor o derece gordu gercegi
Ama esi cok yiprandi bu surecte
10yillik evliler
Siz yillarinizi heba etmeyin

Sadece kocanizdan degil siz etrafınızdan da kurtulmalisiniz. Su anlattiklarinizi anlatıp da sizi haksız buluyorsa insanlar, etrafında da normal insanlar yok o zaman. İlişkilerini dogru yaşayan hangi insana bunları anlatsanız size hak verir ve bu evliligi bitirmenizi söyler çünkü.
Yapmak zor geliyor biliyorum ama sıfırdan herseye başlanabilir. Haklarınızı alin ve evliliginizi bitirin. Calismaya başlayın. Sosyal ortamınızı değiştirin.

Hiç bekleme, bunlar gibi ömür törpüleriyle hayat mı geçer, boşan geç!

Şu adamı koca diye gezdirdiğin günlere yazık

Eve dönmen için birşey diyemem ama özür dilemen büyük hata. Hak ettiğinden fazla değer vermemek lazım

Yaşadığımız hiçbir şey çöp değil, deneyim.

Dünyaya geliş amacımız yani.

Bu tecrübeyle size mutluluklar dilerim.

Kendisi o zaman anasına otur deseymiş ne bu anneci tavırlar yaa. İstiyorlar ki annelerine paspas olalım çocuk olmamsına sevindim. Kurtulun.
keşke deseymiş hayır bende arkasından pıt pıt gezmedim dedim ki kadın rahat etsin kontrol ediliyormuş gibi hissetmesin ama yine hatalı oldum

Eve dönmen için birşey diyemem ama özür dilemen büyük hata. Hak ettiğinden fazla değer vermemek lazım
İnsan o kafayla onu düşünemiyor işte.Birde hep fevri olarak itham edildiğim için yine fevrilik yaptığımı sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…