Boşanmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi DSB92
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zor zor zor okurken içim daraldı

Okurken gerildim, sizin yerinize ben tepki vermek istedim.Hatta sizin yerinize geçtim, gittim mutfaktan hamur leğenini alıp eşinize doğru fırlattım.Öyle uyuz oldum ki adama.
Siz de aileniz de yüz vermeyin şunların hiç birine.Boşanmayacaksınız sanırım ama en azından haklılığınıza yakışır şekilde davranın.

Bu adam büyüyene kadar seni çok yıpratır..anne,oğul epey tuhaf..keşke annesine özür mesajı göndermeseydin hiç..Seni kaybettiğinden iyice emin olsun,bence o sana yalvarmaya gelecek.
Zaten bir keresinde bitirmeye karar verip gitmiştim ve hiçbir şekilde iletişim kurmadım yalvarmıştı , terapiye başlamıştı. Sağolsun psikolog iyice gaza getirdi ve bıraktırdım. Sonra bu olaya kadar gayet iyi ilerliyorduk.Yine patlak verdi işte ittirmeyle bir yere kadar gidiyor.Diğer yorumunuza katılıyorum bugün bile şımarık bir çocuk gibi davrandığından bahsetmiştim.Uydum akıllı resmen

Bu adam büyüyene kadar seni çok yıpratır..anne,oğul epey tuhaf..keşke annesine özür mesajı göndermeseydin hiç..Seni kaybettiğinden iyice emin olsun,bence o sana yalvarmaya gelecek.
Hımmm eve dönmüşsünüz, o bölümü okumamıştım..keşke biraz durup gelişmelere göre yol çizseydiniz..Büyük kavgalar etmeden konuşun, böyle davranışları asla kabul etmem,çok yaralandım,ayrılalım diyin ciddi olarak..sizi kaybettiğini düşünsün

Yahu sonunda biri benim içimdeki tepkiyi dile getirdi, teşekkürler. . Bu olay yaşandığında herkesin verdiğim tepkiden dolayı haklıyken haksız konuma düştüğümü dillendirmesi resmen kendimi sorgulatmıştı bana. Çünkü istisnasız olayı anlattığım herkes ben o an tepki vermez annesi gittikten sonra durumu konuşurdum dedi. Fakat zaten yorgunluk üstüne kadının çenesi hiç durmuyor oğlunun önünde bana çok düşkünmüş gibi davranıp o yokken alttan laf sokmaları , eşimin o son tavrı iyice zıvanadan çıkarmıştı beni. Boşanmak istiyorum emin olun ama babamın yanına sığınamıyorum evli . Annem desen anneannem ve teyzemle yaşıyor açıkcası annemi bile zar zor kabul ediyorlar.Babaannemle yaşadığım yer hem çok küçük be yobaz bir yer hem de babaannem alzeimer başlangıcı o kadar huysuzlaştı ki tekrar ona bakacak gücüm yok. Maalesef işimde yok aslında yüksek lisansımı bile tamamladım ama sağolsun eşim o konuda bile taş koydu yoluma, köreldim. Şu an sağlam adım atıp en azından takı paralarımı alıp boşanmak istiyorum

Anlıyorum sizi, boşanmak falan zor kararlar bunlar..madem psikoloğa gitmeyi kabul etmiş,bi umut ışığı var sanki..ama annenizle konuştuğu şeyler bi adama yakışmaz..öyle affetmeyin hemen..anneni ağırlamak için o kadar uğraştım,anne oğul beni çok ezdiniz,sevgimi hak etmiyorsunuz falan diyin..iyi tarafı annesi bi daha gelmeyecekmiş

Birçok yöntemi denedim. Tam beni anlıyor evet artık yanımda diyorum , değişti diyorum. Sonra bir an geliyorum bir bakıyorum fabrika ayarlarına dönmüş . .

Psikolog mevzusu rafa kalktı artık.Nerde kadın düşmanı bir psikolog var gitmiş onu seçmiş:) onu demeye kalktın annesine iftira atmış oldum :) hahaha :) ama bizim ki rüyasında bile annesiyle

Yüksek lisansa kadar yapmışsınız,lütfen hazır çocuk da yok,kocayı dinlemeyin ,bi işe girin. O zaman hepsinin size davranışlarının nasıl değiştiğini göreceksiniz..

Bosanmama motivasyonun ne ,çocuk da yok .

Hadi gittin valizi alıp kaynana gitti die nie özür mesajı atıp geri döndün eve . Korunun çocuk yapmayın

Yüksek lisansa kadar yapmışsınız,lütfen hazır çocuk da yok,kocayı dinlemeyin ,bi işe girin. O zaman hepsinin size davranışlarının nasıl değiştiğini göreceksiniz..
Çok yere başvurdum bir dönüş olmadı. Birde şöyle bir durum var aşırı kıskanç benim işim daha çok fabrika ortamında ama kurumsal bir yer olmadan olmazmış diyelim ki oldu kıskandığında görmeniz lazım gözü dönüyor resmen.Babamın anneme şiddetinden kalma huyum var böyle durumlarda hemen elim ayağım titriyor kısacası sanırım beni baya sindirmiş ama yine de iş arayışındayım sadece bu boşanma istememden dolayı biraz erteledim çünkü boşandıktan sonra onla aynı şehirde yaşamak istemiyorum. Zaten burada da ne arkadaşım ne de bir tanıdığım var.

Hadi gittin valizi alıp kaynana gitti die nie özür mesajı atıp geri döndün eve . Korunun çocuk yapmayın
Herkesin fevri davrandığımı söylemesinden dolayı , suçlu hissettirilmek . . Çocuk gibi bir düşüncem yok

Herkesin fevri davrandığımı söylemesinden dolayı , suçlu hissettirilmek . . Çocuk gibi bir düşüncem yok
33 yaşında neden başkalarının sizi yönlendirmesine müsade ettiniz ki haftanın 5 günü kötü olduğum koca iyi napayım

Bosanmama motivasyonun ne ,çocuk da yok
Burada yazıldığı kadar her şeyi çok kolay çabuk hallediyorsunuz sanırım , ne güzel :) Ama hak veriyorum bu tepkiye çünkü bana da anlatılsa bende böyle bir tepki veririm. Sanırım korku ve bağımlılık olabilirdi boşanmama motivasyonum. .

33 yaşında neden başkalarının sizi yönlendirmesine müsade ettiniz ki haftanın 5 günü kötü olduğum koca iyi napayım
Çünkü o yaşa kadar da yine başkaları yönlendiriyordu beni yani babam. . Mesela eşimle bu kadar benzediklerini evlendikten sonra gördüm.

Eşinizle oturun konuşun işe girin. Madem yürümüyor çalışmama karışma ayaklarımın üzerinde durayım süreci başlatalım uzamasın deyin. Boşanacağı insanı da kıskanmaz yani.
Zaten aileden kalan sorunlar varmış bu tarz durumlarda yuvam dağılmasın anne babam gibi olmayayım ayağına birçok şeye katlanıyor insan. O nedenle sizi anlıyorum ama önce işe ihtiyacınız var zira ben şak diye altınları alabileceğinizi düşünmüyorum verecek olan 3 yılda verirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…