- 23 Temmuz 2007
- 251
- 5
- 41
- Konu Sahibi ofof23
canım hayretler içerisinde okuyorum yazdıklarını,eşinin mutlaka bir psikoloğa görünmesi gerekiyor.Annesinin yanında yatması ne demek yaa,o zaman niye evlenmiş seninle.bende yeni evliyim ve eşimle ailesi yüzünden çok problemler yaşadık.boşanmanın eşiğine gelmiştik,valizimi hazırlayıp evi terketmeye bile kalkıştım.biz eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz.ikimizde çalışıyoruz,akşam yemeklerini onlarda yiyorduk.en son bombayı patlattım ve yemeğimi ayırdım.1 hafta oldu bu olaylar yaşanalı,1 haftadır çok mutluyuz eşimle,çok sık görmüyorum artık ailesini,evlendiğimizden beri eşim ailesine karşı inanılmaz bağlı davranıyordu,nişanlıyken hiç böyle bir durum yoktu,sonradan çok şaşırttı beni,ben yalnız 3 ay dayanabildim bu duruma,en sonunda patladım,hemde ne pahasına olursa olsun içimdeki herşeyi döktüm,valizimi toplayıp evden ayrılmaya kalktığımda eşimin ailesi gelip ikna etti bizi,evliliğimize son bir şans verdiğimi söyledim,1 haftadır herşey yolunda çok mutluyuz,ben güzel güzel yemekler pişiriyorum,eşimle başbaşa yiyoruz,ailesinide artık çok sık görmüyorum,eşimle daha çok vakit geçirmeye başladık,eşimin aileside artık karışmıyor,sanırım hatalarını anladılar,inşallah böyle devam eder,sana da tavsiyem cnm eşinle oturup konuşmalısın,herşeyden önemlisi ayrı eve çıkmalısınız,eşin annesinin dizinin dibinde olduğu müddetçe sana asla alışamaz,anladığım kadarıyla da annesi eşini dolduruyor,herşeyin bir çaresi vardır canım umarım eşin bir an önce hatasını anlar,aklını başına toplar ve evli olduğunun farkına varır,herşey gönlünce olsun,hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah