Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım, başına gelmeyen bilemez ama benim nacizane düşüncelerim şunlardır...
Anladığım kadarıyla eşinle karşılıklı konuşmayı çok denemişsin, bir de kayınvalidenle konuşmayı dene ama tatlı bir dille. Diyeceksin ki tatlı dili hak ediyorlar mı ki! Ama unutma tatlı dil yılanı deliğinden bile çıkarırmış. Onunla uzlaşmaya, sorunlarını paylaşmaya çalış. Kayın validen gibi değilde arkadaşınmış gibi al karşına konuş. Yeri geldiğinde anne sen de hakılısın ama birde benim açımdan bak felan de. Bu sefer de olmuyor anlamıyorsa karar sana kalmıştır canım.
Ayrıca eşinle de defalarca konuş ama dediğim gibi hep tatlı bir dille olsun bu konuşmaların ve baktın seni dinlemiyorsa söylediklerin işine gelmiyorsa ona ciddi bir şekilde sor ayrılırsak mutlu olucakmısın? Ben bu evde olmayınca yanında durmayınca, benden günlerce aylarca hatta yıllarca bi haber kalınca mutlu olucakmısın? Diye sor ve bunun cevabını hemen isteme lütfen 3 gün sonra bana cevabını ver de. Cevabına göre de kendini yönlendir hayatım. Henüz çok gençsin. Ve ben çevremde gördüklerimden yola çıkarak eminimki eşinin böyle olmasının sebebi; ailesi. Kışkırtmaları ve belki saçma gelecek ama belki de büyü( allah korusun) bizden uzak dursun ama yapan kişiler hala var canım maalesef ki allah ıslah etsin.
Ayrıca sana tavsiyem, eşin derhal bir işe girsin o girmiyorsa diretiyorsa sen çık işten ama çıkardılar kriz felan de kendin çıktığını söyleme bakalım boğazından bşey geçmeyince ne yapabilecek. Eşin sorumluluk sahibi olmadıkça evli olduğunu issetmeyecektir bunu unutma ve sen şuan da çaışarak ona bu rahatlığı veriyorsun canım.
Allah hepimizin sonunu hayır etsin inşallah.
eşin senin yiğenlerini ve kardeşini mi dövüyor??? !!!! :1shok::1shok::1shok::1shok: Yalnış mı duyuyorum?...klava: Nasıl izin veriyor yiğenlerinin anne babası buna? sen nasıl izin veriyorsun?? Nasıl adam bu...ali kıran baş kesen mi? Hem çalışmıcak, karısı para getiricek..hem zerre kadar karına ihtimam yok..oh ne ala ya...
canım yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım çünkü benim yaşadıklarımın hemen hemen aynısı anlattıkların,tek fark ben 30 yaşımdayım,küçük bebeğim var ve şu anda boşanmak üzereyiz,sakın düzelir diye bekleme,ben beş yılda düzelir mi diye diye ruh sağlığımdan oldum,kendime olan güvenimi kaybettim,hamileliğimde eşim ve ailesinin yaşattkları sayesinde bebeğim sorunlu doğdu,herşey hergün daha kötüye gitti,konuşmak filan da işe yaramıyor yine sen suçlu çıkıyorsun çünkü . çok seviyorsan biraz daha uğraş derim ama sakın sakın sakın çocuk yapma,
bence eşinizin ciddi derecede psikolojik problemleri var...
Bir..o aslında bir erkek gibi yetiştirilmemiş...yani görüntü erkek ama sahip olduğu ruh bence bayan..hep annesiyle yaşamış..annesinin doğruları,onun da doğrusu olmuş..teyzeleri gelince onlara sarılmalar,kucaklarında yatmalar..hele hele geceleri anesiyle yatması..neymiş hep karısıylamı yatacakmış,o yatağa esirmiymiş..yani tüm bunlar bi anomaliliğin belirtileri..
Iki...bir işe girmemesi.aslında en basit işte kendisinin bile dikiş tutturamayacağının kendiside farkında...kendine hiçmi hiç güveni yok..ya bi işe girerde orda yetersiz olursa yada amiriyle takışırsa anesi yanında olmadığı için onu kim pışpışlayacak..neymiş..ancak büyük şirketlerde çalışabilirmiş..yesinlerrrrrrr...
üç..ve en önemli belirti..(bence tabii) cinselik yok..çünkü bi erkeğin cinselikte nasıl hareket edeceğini çok iyi bilmiyor..içindeki bayan ruhuyla onun üzerine düşülsün,o naz yapsın,cilvelensin istiyor...
Yani arkadaşım..olayın artılarını ve eksilerini değerlendirmek sana düşer..ki ilk sayfada okuduğum yazında artı hiç bişey yoktu eşin hakkında..kendin için en doğrusunu sen bilirsin..bize ancak hissettiklerimizi yazmak söylemek düşer...bol sabır diliyorum arkadaşım..
yanılmıyorsam geçen haftada aynı konuyu açmıştın ordan devam etseydin daha kolay olurdu
8ay gibi bir süre verdim demiştin eşime ve evliliğime
bir hafta içinde neler değiştide şimdi boşanmaktan bahsediyorsun
Bana güvendiğini sevdiğini sööylüyor bazen ama hiç inanmıyorum sevdiği neyse de bana hiç güvenmedi biliyorum. Devamlı sen giderken ben dönüyordum yaşın kaç ki falan diyor ama bir sürü insan ondan daha olgun olduğumu söylüyor. 31 sene yaşamış ama her ortamda özellikle ailemin yanında beni kaç defa rezil etti. Konuşması oturması hep umursamaz saygısızca. Annemlere giderdik hiç konuşmazdı kim olursa olsun devamlı pc başında oyun oynardı. 10-11 yaşlarında yiğenlerim var devamlı onları dövüyor hemde ciddi ciddi dövmek yani.bir kereyiğenimin yüzünü kanattı. Bir kere erkek kardeşimin boğazını sıkmaktan kıpkırmızı yaptı. Bir kere kardeşime vurmak için annemin elini morarttı. Annem ve babam yine benim hatrıma bizden ayırmadılart oğlum oğlum diye. Eğer onun ailesine ben onun yaptığının birisini yapaydım çokktannn kovmuştular beni evden.
Kayınvalidemin emekli maaşı var ve benim maaşım ile geçiniyoruz. Paramı eve vermeme rağmen yarın eminim ondan bile şikayet edecek bişey bulurlar. Devamlı bana eşim çekmeceye bırak hepsini falan diyordu. Hiç bir zaman ciddi konuşmadı ki lakayt lakayt konuşup sadece bağırıp kızmayı küfretmeyi biliyor. Anlamıyorum ki ne demek istiyor. Yalan mı gerçek mi. Kendisi şu anda ssk lı olarak göründüğü bir yer var ama para alamıyor ve işe de gitmiyor. Arkadaşının yanı ben olsam o arakdaşının yerinde çoktan ssk sını da bitirdim. O da ayrı konu. Işe gitmiyor annesiyle akşama kadar evde otturuyor. Fakat bir güzel huyu var parasını aldığı gibi eve bırakır eve de annesi baktığı için alışveişe şuna buna annesine veriri yani.
Bana güvendiğini sevdiğini sööylüyor bazen ama hiç inanmıyorum sevdiği neyse de bana hiç güvenmedi biliyorum. Devamlı sen giderken ben dönüyordum yaşın kaç ki falan diyor ama bir sürü insan ondan daha olgun olduğumu söylüyor. 31 sene yaşamış ama her ortamda özellikle ailemin yanında beni kaç defa rezil etti. Konuşması oturması hep umursamaz saygısızca. Annemlere giderdik hiç konuşmazdı kim olursa olsun devamlı pc başında oyun oynardı. 10-11 yaşlarında yiğenlerim var devamlı onları dövüyor hemde ciddi ciddi dövmek yani.bir kereyiğenimin yüzünü kanattı. Bir kere erkek kardeşimin boğazını sıkmaktan kıpkırmızı yaptı. Bir kere kardeşime vurmak için annemin elini morarttı. Annem ve babam yine benim hatrıma bizden ayırmadılart oğlum oğlum diye. Eğer onun ailesine ben onun yaptığının birisini yapaydım çokktannn kovmuştular beni evden.
evet dövüyor ve teyzemler evime gelmiyorlar bu hareketlerinden dolayı sevmiyorlar eşimi. Defalarca kavge ettim kızdım annem dedi tatlılıkla yine yapıyor bunu. Ama bunu işte etrbiyesizlik yaptı yiğenin bana şunu dedi bunu dedi diyor. çocuklarla çocuk gibi laf yarışı dövüşme görseniz dersiniz 10 yaşında 31 falan değil öyle döverken onları. Ha bu güne kadar damarına çok bastım bana hiç el kaldırmadı hakkını yiyemem çok konuştum sabahlara kadar konuştum kavga ettim. Hiç öyle bir vaka yaşamadık. Ama adamın huyu böyle kendi ailesindeki çocuklara da öyle döver hep kızları sever erkek çocukları hep döver herkes kim olursa olsun. Sen gelsen eve bebeğinle onu da döver el altından.
1-hastalandım kapımı dahi açmadı eskiden hemen ilaç milaç bişiler yapardı ilgilenmedi dahi.
2-annesinin odasında yattı.
3-bundan sonra aileme hiç gelemeyceğini söyledi.
4-seri bir şekilde bana hiç suçum yokken küfür etti.
5-bundan sonra sana hiç bir şey vermeyeceğim ilgilenmeyeceğim dedi ve aynen öyle davranıyor.
Ve bütün bunları ben düzeltmeye çalışırken alttan almaya çalışırken bunu da görüyorken yaptı.
uzuldum durumuna,yeni evli olarak suan cicim aylarinda olman lazimken yasadiklarina bak,
hani dedin ya duzelir diye bekliyorum,beklemekle hic bise duzelmez,tavrini koyacaksin,ya alip karsina ,hepsini,adam akilli konusacaksin,yada eyvallah deyip gideceksin bu kadar basit,,cocugunda yokken,ailende destek olduktan sonra,belki tepki alcam ama,bosan derim ben,ayni durumda olan akrabam var cunku,ha duzelir ha duzelir dedi ama,hic biseyin duzeldigi yok,olan kadina oluyo,adam hayatini yasiyo,,,kimsenin kayrini cekme,resti cek,,,:1closedeyes: