- 20 Ocak 2017
- 1.341
- 4.836
-
- Konu Sahibi gamzelikizce
Ben anlamıyorum elin kadınına pipisini gösteren bir adam nasıl iyi bir eş olabiliyor? Başka kadınlarla konuşan bir adam nasıl iyi bir eş olabiliyor? Elalemin evini gözetleyen röntgenci bir adam nasıl iyi bir eş olabiliyor? Yarın öbür gün kendi kızını izlemeyeceğinin garantisi olmayan bir adam nasıl iyi bir baba olabiliyor?Elin kadınlarıyla konuşması, cinsel organını göstermesi nasıl bir hastalık olabilir? Hemşiresiniz siz söyleyin ben ömrümde böyle bir hastalık duymadım da. İmkan bulsa ilk fırsatta aldatacak sizi. Her seferinde yakalayıp bir bahane bulup affedeceksiniz madem niye kurcalıyorsunuz adamın telefonunu, bilgisayarını? Terapistle konuşmasını bile kayda almışsınız pes. Siz boşanmazsınız hiç ihtimal vermiyorum. Adamın neresi iyi eş neresi iyi baba yahu? Sapığın teki sizin kocanız aklamaya çalışıp durmayın. Kız evladınız var bir de böyle düşünün. Bu şekilde bir babayla aynı evde nasıl büyüteceksiniz? Nasıl sindireceğim diye sormuşsunuz ama son düşündüğünüz şey o olsun. Daha önce neleri neleri sindirmişsiniz zor olmaz sizin için. Ayrıca sinirlendiğinizde bunu 2 yaşındaki kızınıza yansıtacak kadar öfke kontrolünden yoksunsanız sizin de tedavi olmanız gerek.
Aa ne kadar kötü niyetlisiniz. Ne röntengeni? Adam kediciklerin hayatları tehlikede diye kahretmiş kendini gecenin 12 sinde.Öyle boşarım ederim diye atıp tutmuşsun ama, sende o röntgencilik yapacak kadar kendini aşmış sapığı boşayacak cesaret yok ve buraya da bir şans ver diyeceklerin cevaplarını okumak için konu açmışsın. Evliliğine devam et tabii ki, sakın boşama kocişini!
Kopasıca pipileri ne yapacaklarını şaşırdılar iyiki çok bir pok değil .Ben anlamıyorum elin kadınına pipisini gösteren bir adam nasıl iyi bir eş olabiliyor? Başka kadınlarla konuşan bir adam nasıl iyi bir eş olabiliyor? Elalemin evini gözetleyen röntgenci bir adam nasıl iyi bir eş olabiliyor? Yarın öbür gün kendi kızını izlemeyeceğinin garantisi olmayan bir adam nasıl iyi bir baba olabiliyor?
Ay günahı boynuna ama yapmış bile olabilir. Burda bir konu vardı adam dövmeci kızın göğsüne dövme yapmış. Arkadaşına mesaj atmıştı kızın memesine dokundum diye. Kimseye de güvenemicek miyiz yarabbim yaKopasıca pipileri ne yapacaklarını şaşırdılar iyiki çok bir pok değil .
Ha birde senin bu bildiklerin yakaladığın şeyler daha bilmediğin haberinin olmadığı ohoooo neler vardır neler yarın birgün hastanede de hastalara birşey yaparsa hiç şaşırma o zamanki onurunu düşün bu adamdan herşey beklenir !
fotoyu çeken konu sahibiydi hem de. Ama o fotoğrafı al arkadaşına geç diye atmamış yapılan işlem için çekmiştyi. Sevgilisi saçma sapan şeyler için kullanmıştıAy günahı boynuna ama yapmış bile olabilir. Burda bir konu vardı adam dövmeci kızın göğsüne dövme yapmış. Arkadaşına mesaj atmıştı kızın memesine dokundum diye. Kimseye de güvenemicek miyiz yarabbim ya