Boşanmak konusunda danışacağım başka yer yok. Acil fikir destek !!!

Çok garip bir yaklaşımınız var gerçekten olaylara. İlk olarak çok özür dileyerek bunu yazıyorum siz cinsel organınızı çekip elin adamlarına atsanız kimse size "pisikolojik bir rahatsızlığı var, doktora götürelim" ya da "ama çok iyi bir anne" demezdi.
İşin garibi siz sanki pisikolojik bir durummuş gibi görmeye çalışıyorsunuz ama adam dümdüz sapık işte.
Ben tehlikeli durumda bir kedi köpek görsem camdan iceriye bakmak yerine zili çalarım her insan evladı gibi. Tesadüfe de bakın yalnız yaşayan bir kız çıkmış. Sizce o karşı binadaki adam sadece başını hafifçe içeri doğru çevirdi diye mi o kadar darp etti eşinizi? Belli ki sapık sapık içeriyi izliyordu..
Bence boşanın sürekli beni aldattı mı diye düşünerek ömür mu geçer...

Bunca zaman kendinizi kandırmışsınız bu hastalık değil adamın huyu karakteri ben okuyup ayakları üstünde duran kişileri hep bağımsız gururlu diye düşünürdüm birde çocuk yapmışsınız bu saplıktan tebrikler

Yapmayın kardeşim ,şu yaşadıklarınız dan birinin bile muhatabı olmayı hak etmiyorsunuz.Hastalık değil eşininki kusura bakma, adilik resmen.Seni nasıl bu kadar kör etmiş,gerçeklerden uzaklaştırmış.
İlk defa birinin acilen boşanması gerektiğini yazıyorum burada.Hatta kızınızı bile uzak tutun bu adamdan.

Siz başta boşanmanın gerekirken adama çocuk doğurmuşsunuz.Kolay kolay boşanamazsiniz.Aldatmaniz özrü mu olur hemde defalarca.Nasil bu adama hala guveniyorsunuz ya ?

Adam ağır sapık. Beş para etmez s...sizin teki ama niyeyse böyle adamlar hep çok iyi koca, çok iyi baba... To...mun kenarı. Bide hemsiyeymis konu sahibi, yorumsuz...

Yok yahu, adam her yediği b..ku anlatıyormuş, konu sahibi çok emin

İğrenç sapık bir eşin var. Sen de aldatılmalara doyamamışsın. Bir kız çocuğum var 3 yaşında. Bir kez daha anladım ki asla bir arkadaşının evine yollamamalıyım. Böyle babası sapıklar da vardır. Hayır yarın kendi kızını bile taciz edebilir basıl güveniyorsun? Peki daha ne yaparsa boşarsın? ( ben boşandım. Ve ben kızımı asla güvenmiyorum babasına. Oğlumla yolluyorum yatılı da vermiyorum. Ki böyle sapkınlıkları yok. En azından ben göremedim)

Adam ağır sapık. Beş para etmez s...sizin teki ama niyeyse böyle adamlar hep çok iyi koca, çok iyi baba... To...mun kenarı. Bide hemsiyeymis konu sahibi, yorumsuz...
Ayyy kadınlara çocuklara iğne Ya da pansuman yaparken neler geçiyordur aklından cinsiyetçi değilim hiç ama artık erkek hemşire istemem yani

İmkan bulup aldatmıştır zaten. Tek aldatan koca ya da kadın Nur nimet bunun yanında bu resmen sapık

Adama ne hastalık uydurdunuz ben onu merak ettim . Fokur fokur kaynıyor adam. Yerinde duramiyor resmen yürüyen cinsellik . Hastaysan elinden tutayım hastaneye götüreyim nedir ? Fazla sevişmeden ölen duymadım ben. Bence siz bir hastaneye gidin bu kadar gözünüz kör olmuş bağımlı davranmanizin altındaki etken ne araştırılsın

Kocanla keşke mağarada yaşasan da böyle insanları hayatını huzurunu mahvetmeseniz. Elalemi gözetleyen adam mı iyi baba olacak? Birde utanmadan kadınla gidip konuşmuşsun.

Senin kocan sapik kızım kaç kurtar kendini de o çocuğu da

Zaten vereceksiniz bence ,bosanmayacaksiniz

Dalga mı geçiyorsunuz döne döne iyi baba diye vurgulamissinız. İyi falan değil SAPIK bir BABA. O kız çocuğunu onun yanında büyütecek misiniz gerçekten. Kızınızı koruyamayacaksınız belli ki, umarım çevreniz de aklı selim birileri vardır da kızı korur sizden.
Cinsel organının resmini çekip atan adamdan buz gibi soğumanız gerekirken siz çocuk yapmışsınız. Camdan milleti dikizleyen bir röntgenci kedi falan hikaye. O kızcağızın yaşadığı korkuyu düşünebiliyor musunuz? Başka bir kadına bu kadar korku veren bir ruh hastası ile nasıl hala yaşayabiliyorsunuz.
Ayrıca kocanızı ısrarla psikoloğa götürmeniz de saçma aldatmalarina kılıf uydurmaya çalışmasınız affetmek için, adam her fırsatı değerlendirip karısını aldatan bir sapık. Aldatmak sayılması için illa fiziksel temasa gerek yok.
Gözünüz kör olmasın boşanmayacaksiniz belli Allah'ın size emaneti olan o kız çocuğunu koruyun. Babası demeyin o pisliğin yanında üstünü çıkarmayın banyo yaptırmayın tualet ihtiyacını gidermeyin. Hemsireymissiniz umarım nöbete giderken çocuğu o adama bırakıyorsunuzdur. Akşam akşam sinir küpü oldum. Teyzesi yada halası olsaydım emin olun o çocuğu sizden alırdım.

Tüm düzenim kızım ben alt üst olacağız boşanırsam,
Zaten alt ç üst olmuşken kendi kendinize neden sizin boşanmanıza engel olacak çocuk yaptınız ? Hemşiresiniz siz hiç karısını aldatma hastalığı diye bir hastalık duydunuz mu adamı aklamak için bin yol bulmuşsunuz maşallah , aldatmak illaki yatmayla olmuyor adam sizi çeşitli yollara aldatmış emin olun o olay da kedi olayı olsa yediği her haltı anlatan adam size onu da anlatırdı saklanması gereken bir şey var ki saklamış sizden . Eşiniz düzeldi sandığınız zamanlar da düzeldiğinden değil sizin yakaladığınız yoldan gitmediğinden yakalamamışsınız düzeldi diye kendinizi kandırmışsınız ben sizin bu adamdan asla boşanacağınızı düşünmüyorum her haltı sineye çekip kılıf bulcaksanız bari yüzüne vurmayın da adamı iyice arsızlaştırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…