Boşanmak istiyorum...

Çalışıyorum bir kariyerim var. Kimse destek çıkmaz bana. Çocuk olmadan anneme dedim bunu anlamadı beni. Bilmiyorum korkuyorum işte.

çıkmasın kimse destek geliriniz yeticekse gül gibi yaşar gidersiniz kızınızla zaten normal bir erkek gibi dğil kocanız neden birlikte yaşayasınız ozman . nafakada talep edersiniz çocuk için. çocuğuyla tek yaşayan birtek siz olmıycaksınız ki .

boyle bir sorun oldugunu bile bile esinizin size bunu yapmasi cok yanlis cok kotu birsey. bosanmak istemekte gaklisiniz ama biraz gec olmus. ama araya soguklukta girdiyse zaten bu sekilde yurumez

Evet kızıyorum ya insan kendinin farkında olmazmı. Kendinin farkında ol sonra gel benle konuş evlenmeden. bile bile ya kabul edeyim ya etmeyeyim demi. neden mi 10 sene sonra şimdi daha iyi anlıyorum sorunları. allah sonumu hayır etsin. çok bunalıyorum çok. b

kesınlıkle haklısın,eşin bunu bıle bıle senınle evlenmış,sen ilk başta şöle böle deyıp ıdare etmişin,ama işte bır yerde tıkanıyor,heleki 40 doğru daha kötü olur piskolojın,şimdi burda ya sen hasta olsan falan dıyorlarya eğer sen olsan emın ol erkek çoktannn gıderdı,birde burda art nıyet var,sana dememiş,sede bıle o anki koşullarda sen evet deyıp daha sonra yaşayınca yapamayacağını anlayıp boşanabilrisin,bu katı kat'i kuralları sınırları kım neden koyuyor anlamıyorm,hayat sneın tatlım...

Biliyorum pişman olacağımı boşanmassam. Şimdiki aklım olsa çocuk olmadan boşanırdım. Hata yaptım. Bilmiyorum pişman olmaktanda çok korkuyorum. Boşanınca beni nasıl bir hayat beklicek tek başıma yapabilecekmiyim onuda bilmiyorum.

Evlenmeden önce eşinizin bu hastalığını biliyor muydunuz ? Eşiniz neden evlenmiş ki madem böyle bi hastalığı var karşındaki insana saygısızlık bu

boşanmakdan korkmayın ilk boşanan siz değilsiniz son boşananda olmayacaksınız.eşler arasında cinsellik olmadan pekde mutlu olunacağını sanmıyorum zaten mutlu degılsınız belli.

sımdı cınsellık ayrı bırsey erkek gıbı degıl demek ayrı bırsey nasıl yanı esınız kadın gıbımı :KK57:

medeni kanun cinsel tatminsizlik yetersizlik sorun vs her neyse boşanma sebebi sayıyor.çünkü bir ailenin sağlıklı bir aile olması için ve üremesi için en birincil koşul bu.
evet eşiniz sorun kendinde olduğu için bunu geçiştiriyor .normalde iyi biri olabilir ama evin erkeği olamıyorsa bu kocaman bir sorundur..
boşanın diyemem bunu anca siz kendi görüş ve yaşamınızla kıyaslar ve sonucuna varırsınız.
yemek uyumak gibi temel bir ihtiyaçtır ama bunu da unutmamak lazım.
olmuyorsa olmuyordur değil . eğer tedavi ile oluyorsa bu bir hastalıktır ve tedavisini olacak .aile birliğini korumak ve canmı tutmak adına ..

Evlendikten sonra olan bir hastalık değil bu. Doğuştan. Vücudu erkeklik hormonu üretmiyor.

kadınlarda bile bir miktar erkeklik hormonu vardır ki. sanırım yeterli miktarda testesteron üretmiyor.
evlenmeden önce bunu anlamış olmanız lazımdı hal ve hareketlerinden.
örneğin kadınsı davranışlar, sakal bıyık çıkmaması,kadınsı vucut hatları,ince ses tonu vs.

kadınsı
kadınlarda bile bir miktar erkeklik hormonu vardır ki. sanırım yeterli miktarda testesteron üretmiyor.
evlenmeden önce bunu anlamış olmanız lazımdı hal ve hareketlerinden.
örneğin kadınsı davranışlar, sakal bıyık çıkmaması,kadınsı vucut hatları,ince ses tonu vs.
[/QUOT

Kadınsı değil sesi. Sadece aşırı kilo almaya meyilli. allah hayrlısını versin çok zor..

Temmuzda 10 sene olacak evliliğim. Evlendikleten sonra fark ettiğim ve çok büyük hayal kırıklığına uğradığım eşimin hastalığı yüzünden 6 sene sonra kızım oldu şuan 3,5 yaşında. eşim tedaviye başladıktan sonra hemen hamile kaldım ama ben çok mutsuzum. Çünkü eşimin hastalığını hala kabullenemedim ve ilaç kullansada kullanmasada taşıma suyla değirmen dönmüyor. Yaşım 33 bende normal kadınlar gibi bir evlilik yaşamak istiyorum. Evliligimiz hiç bir zaman normal olmadı bizim. 10 sene sonra çok geç değilmi diceksiniz. Bişeylerin normal olmadığını ilk evlendiğim zaman anladım fakat çocuktum hep bunalım gezdim yıllarca. Ailem desetk olmadı sorunu söylediğim halde. Artık olgunum ve ben gerçekten buna katlanamıyorum artık.

Boşanmaktanda çok korkuyorum...Lütfen bana bir fikir verin
esinizden evliligin basindan itibaren rahatsizmişsiniz.. neden 6 koca yil sonra cocuk icin ugrastiniz?

Eslerden birinin cinsel yetersizliginin olmasi ve bunun icin tedaviye yanasmamasi direk bosanma sebebidir bence.
hastalik ayrı, tedavi icin caba gostermemek ayri.

X