Boşanmak istiyorum...

Kusura bakmayin ama hayatimda bu kadar sacma bir yorum görmedim!

Ne demek "bosanmakla amaciniz cinsellik yasamakmi?" Siz konu sahibini ne sandiniz pardon?
Oh sûkûrler olsun bosandim diyip deli divane gibi sevisecek hali yok bu kadinin..!? Istedigi aslinda cinsellik degil, normal bir hayat!
Bosanirsa hic degilse böyle bir beklentisi olmayacak, ve ruh hali daha saglikli olacak.

Evli olupta yanlizliga mahkum edilmek baska, bosanip yanliz olmak bambaska.

Hem nasip kismet isi evlenmek plan program yapmakla olmaz..
Birde şunu eklemek istiyorum ben bu konuya yorum yapalı aylar oldu.siz alıntı yapınca tekrar okudum fakat benim yorum yaptığım konunun içi bosaltilmis değiştirilmiş gibi geldi.çünkü eşini fazlasıyla övüyor fakat artık cinsellik yaşamak istediğini bunun için ayrılmak istedigini yazdığını hatırlıyorum. O gibi birsürü cümle aradan silinmiş gibi geldi bana.bu haliyle okuyunca benim yorumum saçma gorunmus evet.

Ben niye boşanıyosun diyemem
Erkekler kadar kadınların da ihtiyacı cinsellik
Sonradan eşin hasta oldu diye bırakıyosun denilmesi yanlış
Önceden zaten böyle birşey mevcutmuş ama saklayarak evlenmiş
Tedaviyle çocuk olmuş ama akabinde bırakmış, bırakmasa belki de konu sahibi boşanmak istemezdi

Erkekler belki bu durumu kullanıp aldatırdı bile
Kadın açıkça rahatsızlığını dile getirip boşanmak istediğini söylüyo
Haklı bence hatta ilk öğrendiğinde neden sakladın deyip boşansa daha iyiydi

hiç bişey bekliyorum sadece. kızım için karar veremiyorum. kızımda babaya düşkün. aşırı derecede hemde. sanki ben yokum. herşey baba.
Allah yardimcin olsun ama bence esinle konusmalisin seni gercekten kaybetmek istemiyorsa tedavisine devam etmelu aksi taktirde haklisinz ayrilmakta ki cunku tedaviyi kabul etmemekle zaten ayrilmaktan o da korkmuyir demek...sadece kiziniza uzuldum.babaci bir kiziniz varmis birinizden her daim ayri yasamasi cok kotu olut.bence esinizi ikna etmeye calisn sonucta bi cicugunuz var

Ben sunu anladim sen esinizin hastaligi yüzünden sevmemistin bide üstelik çocuk yspmissin nasil oluyor.
Hastalikta saglikca ne olursa olsun yaninda ol derler ya sen istemiyorsun bu sebeple boşanmak istiorsun peki yaa sen eşinden hastaligi yüzünden ayrilsaydin sende ayni hastalik yada baska sebep ciksaydi ikinci evlendiği esinde hastaligi yüzünden biraksaydi napardin?? Allah korusun.. Çok dusunmelisin boşanmadan önce.. Ama aldatilma şiddet varsa ayril da bu çok farklı:KK43:

Ben sunu anladim sen esinizin hastaligi yüzünden sevmemistin bide üstelik çocuk yspmissin nasil oluyor.
Hastalikta saglikca ne olursa olsun yaninda ol derler ya sen istemiyorsun bu sebeple boşanmak istiorsun peki yaa sen eşinden hastaligi yüzünden ayrilsaydin sende ayni hastalik yada baska sebep ciksaydi ikinci evlendiği esinde hastaligi yüzünden biraksaydi napardin?? Allah korusun.. Çok dusunmelisin boşanmadan önce.. Ama aldatilma şiddet varsa ayril da bu çok farklı:KK43:
eşimin hastalığı küçüklükten gelen bir durum. bana söylemedi evlenirken. evlendikten sonra anladım.

eşimin hastalığı küçüklükten gelen bir durum. bana söylemedi evlenirken. evlendikten sonra anladım.
Adam evlendikten sora söylediğine gore beni birakir diye korkmuştur simdi adamin korktugina basina geliyor sen onu birakiyorsun. Hata eşinde beklide.. Baştan soleseydi birakirmiydin onu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
X