Boşanmak istiyorum...

Hayır hiçbirşiyden bahsetmedi. sakalının bıyığının olmadğını gördüm ama dedim ya çocuktum. Hiçbişey bilmiyodum. çocuk isteyerek olmadı. İyileşsin diye ilaç kullanırken o hamile kaldım. Tahmin edemedim hamile kalabileceğimi. Sakladım ondan aldırırım diye hatta hamileliğimi. ama o testi gördü.

Yani keşke cocuk olmadan boşansaydım. tek pişmanlğım o. Bakireliğim yoktu ama kız gibi duruyodum. Aktif bir cinsellik olmadığı için.

Onada öyle üzülüyorum ki ama banada yazık. Bazen keşke ölse diyorum. :KK43:(((((

ilacını kullanırken size karşı (cinsellik anlamında) davranışları nasıl. çocuğun olması iyi olmuştur belkide bilemeyiz. belki kızınız destek olacak size bu zor günlerinizden hiç bir zaman geriye bakmayın olmasaydı etmeseydi diyerek hayat geçmiyor. size çok sevdiğim bir sözü yazacağım belki size de cesaret olur.

TANRIM, BANA
DEĞİŞTİREMEYECEĞİM ŞEYLERİ KABUL ETMEK İÇİN SUKUNET
DEĞİŞTİREBİLECEKLERİMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET
İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRT EDEBİLMEK İÇİN DE AKIL VER...

Canım ilacı kullansada hiç bir zaman normal bir erkek gibi olmuyor. Cinsel organlar hiç gelişmemiş. Ancak kendi tatmin oluyor. Benim ne ruhum doyuyor nede bedenim.

Temmuzda 10 sene olacak evliliğim. Evlendikleten sonra fark ettiğim ve çok büyük hayal kırıklığına uğradığım eşimin hastalığı yüzünden 6 sene sonra kızım oldu şuan 3,5 yaşında. eşim tedaviye başladıktan sonra hemen hamile kaldım ama ben çok mutsuzum. Çünkü eşimin hastalığını hala kabullenemedim ve ilaç kullansada kullanmasada taşıma suyla değirmen dönmüyor. Yaşım 33 bende normal kadınlar gibi bir evlilik yaşamak istiyorum. Evliligimiz hiç bir zaman normal olmadı bizim. 10 sene sonra çok geç değilmi diceksiniz. Bişeylerin normal olmadığını ilk evlendiğim zaman anladım fakat çocuktum hep bunalım gezdim yıllarca. Ailem desetk olmadı sorunu söylediğim halde. Artık olgunum ve ben gerçekten buna katlanamıyorum artık.

Boşanmaktanda çok korkuyorum...Lütfen bana bir fikir verin
Benim Kadınlık hormonum çalışmıyor diye eşim beni boşasa ona öyle bi ah ederim ki bida onun ki kalkmaz

Kızım var canım ona kıyamıyorum. Eşimede üzülüyorum onun durumuna...Kendime de üzülüyorum nolacak benim sonum. ömrüm böyle bitsin istemiyorum.

Benim Kadınlık hormonum çalışmıyor diye eşim beni boşasa ona öyle bi ah ederim ki bida onun ki kalkmaz

Kadınlık hormonunuzun çalışmaması demek erkek gibi bıyığınızın sakalının çıkması, tüm vücudunuzun kıl içinde olması, erkek gibi kaslarınızın olması, adet görememeniz, sesinizin kalın olması demek....

bilmiyorum eşiniz napardı...

Kızım var canım ona kıyamıyorum. Eşimede üzülüyorum onun durumuna...Kendime de üzülüyorum nolacak benim sonum. ömrüm böyle bitsin istemiyorum.
Neyine üzülüyosun canım o sana üzülüyomu tedavisini sürdürüyomu ayrıca seni kandırmış hayatınla oynamış neyine üzülüyosun???

Kızına gelince mutsuz aile çocuğu da mutsuz eder o yine babasıyla görüşür her türlü bunda vicdan yapıcak bişey yok vicdan yapması gereken sen değilsin adam rahatlıktan ölücek sen hala vicdan yapıyosun bana biraz enteresan geldi açıkçası

Bu kadar mutsuzdan ve mutsuzluk kaynağınızla aynı evde nasıl nekadar daha yaşayabilirsiniz ki. Hep söylüyorum önce can sonra canan.
O sizi değil kendini düşünmüşki evlenmeden önce bunları size söylememiş. Ilımlı iyi birey evli olmak için yeterli olsaydı zaten böyle mutsuz olmazdınız. Bence net bir biçimde isteklerinizden ve ruh halinizden bahsedin ve yollarınızı ayırın.

Bahsetmedi canım. Hatta beden olarak eksikliklerini bile ben hiç ona söylemedim.

burda hata yapmış bence oturup konuşmalısın
üzülmesin diye demediğin için sen kendini harap ettin canım
bundan sonra demelisin oturup konuşmalısın
onunda eşini arzulamadığını düşünmüş olabilir

Kızına gelince mutsuz aile çocuğu da mutsuz eder o yine babasıyla görüşür her türlü bunda vicdan yapıcak bişey yok vicdan yapması gereken sen değilsin adam rahatlıktan ölücek sen hala vicdan yapıyosun bana biraz enteresan geldi açıkçası
Ya üzülüyorum onada. Ayrı bir anne baba çocuğu garibanlık içinde büyümüş. ben çok vicdanlıyım galiba.

Kadınlık hormonunuzun çalışmaması demek erkek gibi bıyığınızın sakalının çıkması, tüm vücudunuzun kıl içinde olması, erkek gibi kaslarınızın olması, adet görememeniz, sesinizin kalın olması demek....

bilmiyorum eşiniz napardı...
Bu cevabınızla kendiniz hakkında bütün bilgiyi verdiniz bence kesinlikle boşanın tek sorunu cinsellik olan diğer konularda hiç sıkıntısı olamayan bi evliliği haketmiyorsunuz. Östrojen ve testesteron hormonları hakkında yeteri kadar bilgim var ama bu Dünyada hersey insanlar için hastalıklar da. Eğer siz bu durumu gördüğünüz ilk zaman boşanmaya kalksaydınız haklı olabilirdiniz ama sen adamla 10 yıl evli kal bide çocuk yap ama kadınlığın doymuyor diye çocuğu ev ortamından ayır. O çocuk büyüdüğünde 10 yıl nerdeydin derse anlatırsınız kadınlığınızı.

Bu cevabınızla kendiniz hakkında bütün bilgiyi verdiniz bence kesinlikle boşanın tek sorunu cinsellik olan diğer konularda hiç sıkıntısı olamayan bi evliliği haketmiyorsunuz. Östrojen ve testesteron hormonları hakkında yeteri kadar bilgim var ama bu Dünyada hersey insanlar için hastalıklar da. Eğer siz bu durumu gördüğünüz ilk zaman boşanmaya kalksaydınız haklı olabilirdiniz ama sen adamla 10 yıl evli kal bide çocuk yap ama kadınlığın doymuyor diye çocuğu ev ortamından ayır. O çocuk büyüdüğünde 10 yıl nerdeydin derse anlatırsınız kadınlığınızı.

Umarım siz böyle bişey yaşamazsınız hanımfendi.

cinselliiği mükemmel yaşayan birini buldunuz ama içiyor sizi dövüyor yada ailesine karşı sizi eziyor bu mutlu eder mi sizi sırf cinselliği yaşayamıyorum diye eşinizi bırakmak bana tuhaf geldi tabii hayat sizin...

Anlıyorum sizi ama cocugunuz için bile olsa son bi kez çaba göstermeye degmezmi benim demek istediğim bu sız son kez bi uğraş verin o zaman olmazsa siz yolunuza o yoluna hatta ona artık böyle dayanamıyorum aklımdan boşanmak geçiyor deyin belki o şekilde kabul edebilir tedaviyi
Adam zaten tedaviye gerek yok işte çocuğumuz varya yeter diyomuş

canım bence sakın eşinle bu durumu konuşmadan karar verme ilerde çok pişman olursun eğer senin erkek çocugun olsaydı .aynı hastalığı taşısaydı ilerde birgün oda evlense yuva kursa 1 çocugu olsa eşi onu yarı yolda bıraksa sen üzülmezmisin bu durumu başta sen evlenince fark etmişindir ortada bir çocuk var .çocugun kız çocuğu bir çocuğun babasız büyümesi kadar hayatta kötü birşey yoktur. ilerde kızın sana babamdan neden boşandın dediğinde açıklaması bile kötü biliyorum anlıyorum senin durumunu normal değil ama bence bu durumu aile danışmanı ile çözmeniz burdaki yorumları okuyaarak yol çizmeniz değil yuvanı yıkma vebali çok büyük 10 sene dile kolay oda allahdan bizde öyle hepimiz insanız herkez istermi hasta olmayı bu durumda olmayı eşinde istemez ama yapacak birşey yok sen şuan kazandığın sevabın allah katında değerlenecek çünkü hep sabrettin benim dayımın kızı oldu yengem hastalandı öldü dayımın kızı şuan 28 yaşında tamamen yatalak başında annesi bile yok..... kızının hiç biryeri tutmuyor düşün bir baba kızının genital tıraş ediyor altını değişiyor o istemezmi bir kadınla gencecik yaşında evlenip cinselliği yaşamayı ister ama işte yavrusu var .o bile 20 yıldır sabrettiyse erkek olarak sevabını sen düşün.SABIR HERŞEYİN BAŞIDIR

X