8 yıllık evliyim ve 1 çocuğum var.8 aylık hamileyken eşimin madde bağımlısı olduğunu öğrendim defalarca ayrılmak istedim ama bir türlü olmadı aileler girdi çocuk olduğu için defalarca şans verdim duzelcem dedi bir süre içmedi herşey tam yolunda girmişti şehir değiştirdik çevredende kurtuldu derken tekrar başa döndük 8 yıldır edebimle namusumla senelerdir yuvam için çabaladım didindim bütün rezilliklere katlandim şiddet yok sevgisizlik yok aldatma yok iyi kötü geçiniyoruzda bırakacm diyor ağlıyor çocuğum bı yandan baba diye ayrılmıyor çok düşkün fakat artık düzelmiyecegine inandım boşanmak bı yanım boşanmak istemiyor baba anne ayrı çocuğum büyüsün istemiyorum madde olmasa biz çok güzel bir aileyiz ama bırakamıyor tedavi olmayada çalıştı onları da denedi ailesi de benim ailemde herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı ama bu insan bırakamıyor bana başka çare bırakmadı benimde hayatıma artık bakmam lazım daha gencim gelelim asıl konuya şuan adliyeye gitsem verecek beş kurusum yok çocuğum küçük bakacak yok dava açacak yardım edecek kimse yok ne yapacağımı bilmiyorum çıkmaz sokaktayim çocuğum olmasaydı yaşamak istemiyorum hayatımdan bezdim mutlu değilim eşime üzülüyorum ama elimden geleni yaptım içim çok rahat nasıl yapılır ne edilir lütfen bana bir yol gosterin