Boşanmak istiyorum

Hastane süreci bana çok ağır geldiğinden ve ben çalışmaya geri döndüğümden hep beni suçlu hissettirmeye çalıştı beni bu halde bıraktın o..pusun diyerek ve öyle düşünmesin diye hep onu yokladım ve şu an iyileşti ve beni bu şekilde yanında tutacağını sanıyor galiba çünkü kendini öyle kötü hissettiğinde hep daha yakın oldum ona. Alışmış.

E tamam işte ne diye evlenmede önce her şey pembeydi diye yalanlar yazıyorsunuz? Aynıymış, bile bile evlenmişsiniz.

E tamam işte ne diye evlenmede önce her şey pembeydi diye yalanlar yazıyorsunuz? Aynıymış, bile bile evlenmişsiniz.
Senin ayrıca bi başlık açman lazım bence ben oraya geleyim erkeklere güven olmaz olabilir başlığın adı yalan değil ya dedim ya güvenmek istedim, bana güvensin istedim. Eski hayatı dedim saygı duydum ortada atılan bi nişan var ve bana da çok takıntılı saplantılı insanlar olmuştu geçmişimde uzaklaştırma falan çok uğraştım hatta dedim ki sen altın dedikçe o yüz buluyor ümitleniyor gerek yok onda kalsın filme numaraya çok uzatırsa da uzaklaştırma al dedim 2 yıl bir kaç ay öyle geçti 6 aydır da evliyiz bu kız hala hikayelerimizi izliyordu en son nikah fotoğrafımızı attım ne diyim ben daha

Son düzenleme:
Ayy okurken kanım dondu. Gerçekten bu nasıl bir insan Allahim böylelerinden uzak tutsun bizi. Lütfen bosanin. Zaten en büyük hatayı evlenmekle yapmışsınız. Adam sizi kullanmış haberiniz yok. Lütfen bir kadin olarak kendinize saygınız olsun ve ayrilin

Keşke birazda yazım şekline dikkat etseniz. Gözlerimiz kanadı.

Askeri ortama uzak değilim, seviye yerlerde, iyi niyetlisin ama herseyin bir sınırı olmali; alçak eşeğe semer vuran çok olur bu ortamdan uzaklaşın

Siz eğlence sektöründe çalışıyorsunuz, eşinizle burada tanıştınız, sonra adam yaralınıp bacağını kaybetti, gazi oldu. Siz bu süreçte hep bu adama baktınız, karşılıklı hem fedakarlık hem hakaretlere gitti hayatınız. Bunca olaya ne olduysa oldu deyip evlendiniz. Şimdi adam kötü gününde olan insana nankörlük peşinde. Doğru anladım değil mi? Bacım sen eğlence sektörü gibi kadını sömüren bir sektöre katlanmışsın. Bu adamı da tuzu biberi yapmışsın hayatına. Boşan gitsin. Alacağını al. Yani namusuna dil uzatmasa sürekli, karım deyip sahip çıksa şunu derdim. Bu adam bir uzvunu kaybetti. Tekerlekli sandalyeye muhtaç kaldı, yaşadıkları kolay değil, anlayışlı ol derdim. Ama sin zaten elinden geleni yapmışsın.

Bu kadar uzun ve vasat hikayeyi okumaya çalıştım. Ama çok karmaşık içeriğinde kumar, sadakatsizlik, özgüven eksikliği, içki, paranoya kısacası bir ilişkide ve evlilikte olmaması gereken her şey var. Eşiniz normal değil ama bence siz de iyi değilsiniz. Bunu kötü manada söylemiyorum. Nasıl bir hayat yaşadınız da böyle bir adamı seçmek zorunda kaldınız bunu en iyi siz bilirsiniz. Herkesin ilişkisinde sorunları illaki var ama çok az duymuşumdur çevremde, kocasıyla ilgili sizin bahsettiğiniz durumları yaşayanları. Yaşayan varsa da sonradan ortaya çıkmış olabilir ve genelde ayrılmayı tercih etmişlerdir ya da çoluk çocuk var diye çaresiz sürdürmüşlerdir. Sizin böyle bir durumunuz da yok anladığm kadarıyla. Sizin de iyi olmadığınızı düşünme sebebim bu kadar sorun ve sıkıntı varken hala burda bunları yazarak kendine bir çare bir farklı bir çözüm bir bakış açısı arama çabasındasın. Belki gerçekten imkanın varsa profesyonel bir destek alabilirsin. Daha sağlıklı yol alabilme konusunda yardımcı olur belki. Yaşının da çok büyük olduğunu düşünmüyorum. Son söz: Hayat bir tane tekrarı yok. Kimse için heba etmeye de değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…