• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum Fikir verin lütfen

Kızları babaya bırakıp evden giderseniz, daha da size vermez. Çocukları doldurur, anneniz sizi bıraktı gitti der. Mahkemeye de aynen bu şekilde sunar. Nasıl çıkacaksınız bu durumda işin içinden. Çocuklar çok küçük, anlamazlar ve babaya inanırlar. Çünkü yanlarında baba olacak, anneleri değil.

İnce detay bunlar. Çok iyi düşünün.
kesinlikle,

:) Aynı evinde sadece nefretle bakıyorum ona birbirimizi yemekten çocuklarımiza iyi anne baba olamıyoruz, Çıkmaz bir şekilde sıkışıp kaldım 🤦🏻‍♀️
kaç yıllık evlisiniz ? kaç yıldır bu durumdasınız bilemiyorum ama neden arka arkaya çocuk yaptınız diyeceğim kusura bakmayın. malum cocuk olunca, maddi manevı dusunulecek cok nokta oluyor bosanmak cok zorlasıyor ayrıca eskı es olsa da o adam ıyı adam olsa da kotu adam olsa da, hayatınıza omur boyu kalıyor maalesef.

kaç yıllık evlisiniz ? kaç yıldır bu durumdasınız bilemiyorum ama neden arka arkaya çocuk yaptınız diyeceğim kusura bakmayın. malum cocuk olunca, maddi manevı dusunulecek cok nokta oluyor bosanmak cok zorlasıyor ayrıca eskı es olsa da o adam ıyı adam olsa da kotu adam olsa da, hayatınıza omur boyu kalıyor maalesef.
Konu sahibi en son Aralık 2023'te sitedeymiş.

Back