• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum Fikir verin lütfen

Sorunları anlatsam gerçekten hani yaza yaza bitmez ne aramızda saygı var ne de sevgi hakaret küfür sövme şiddet herşey var bizde... kısaca böyle
Bunları ispatlayabiliyorsaniz eliniz güçlenir evden siz değil o gider ama siz evden giderseniz mahkemede hiç bir hak talep edemez üstüne haksız olursunuz. Bosanmalisiniz ama zamanlama yanlış. Ev tutma falan şuan için hayal tabi 50_60bin civarı biriktirmediyseniz. Kadın sığınma evi de nereye kadar o yüzden doğru zamanı beklemek zorundasınız. Of

Çocukların çok küçük en büyüğü 5 yaşında hepsi süt kuzusu ben Bi süreliğine bırak diyemeyeceğim. Kendimi yerine koyarak cevap veriyorum imkanım varsa onlarla çıkardım evden. Yoksa önce evliliğimiz iyileştirmek için elimden ne geliyorsa yapardım. Boşanmak istemediğine göre eşin belki Bi aile terapistini kabul eder he? Eşin gibi Bi adamdan çok mu fazla beklenti olur?

Bu yüzden acaba şimdi beklesem mi az daha büyüsunler mi bilmiyorum
Hemen ayrilma.Çocuklar büyüyene kadar bekle.Daha çocuk yaşta evlenmişsin 3disaridaki hayatı bilmiyorsun.3 çocukla çalışmak onlara bakmak ilgilenmek çok zor.Şimdiki hayatından daha zor bir hayatın olur.Sana tavsiyem eşin ile birlikte aile terapistine gitmek için eşini ikna etmen

Orta ölçekli bi yere girip cay servisi, telefonlara bakma gibi işle başlasan, hatta bosanmadan başlasan esin izin verir mi?

Allah yardımcınız olsun en başta, eşinizin şirketi olup maddi durumu oldukça iyi olduğuna göre birikiminizi bir süre eşinizden alarak yapabilirsiniz. Kartlar ortak mı? Paraya erişim durumunuz nedir bilmiyorum ama bir süre kendinizi garantiye almak için birikim yapmalısınız. Bu birikim yüklü olmalı. Birikim sürecinde de eşinize kursa katılmak istediğinizi söyleyin, kabul eder mi bilmiyorum ama gidin güzellik merkezleri bir sürü eğitim veriyor. Gidin tırnak yapmayı öğrenin, kaş kirpik yapın sertifikanız olsun. Bunlar birkaç ay sürüyor eşinizi ikna edip mutlaka gidin kızlarınıza da siz eğitimdeyken aileniz birkaç saat baksın, sertifikanız köşede dursun, sizi garantiye alacak bir birikimden sonra boşanma davanızı açın. Boşandıktan sonra kendi mal payınızı da almış olursunuz ve aldığınız eğitimler sayesinde evinizde çalışabilirsiniz. Bu işin geliri yüksek, günde 3 müşteri alsanız en az 900 lira yapıyor. Eşiniz de çocuklarına çok düşkünmüş mutlaka arkalarında durur diye düşünüyorum.
Cay telefon bakma isinden daha güzel oneriler geliyo, mutlaka degerlendir bunlari guzum

Orta okul mezunuyum eşimin durumu iyi evi arabası şirketi var çocuklarına çok düşkün evet zengin ama çok da cimri kızları mecbur bırakmak zorundayım onlardan vazgeçmiyorum sadece ayağımın üstüne durarak çalışıp onları yanıma almak için mücadele vermek istiyorum
Daha sonra vermez çocukları buraya alıştılar der en başta çocukları alarak gitmelisiniz yaa okudum ne zor bir durum şuan çok üzüldüm

22 yaş çok genç bir yaş , ben olsam şöyle yapardım , ya liseyi dışardan bitirmek için uğraşırdım ya da işkurun iş garantili kursları var onlara katılırdım , belimi doğrultana kadar görmezdim duymazdım , madem maddi durumu iyi bunu en iyi şekilde kullan bence , şu an ayrılsan çok düşük bir nafaka bağlarlar , kızların yaşını göremedim ama baba maddi olarak güçlü ise zaten alabilir vermek istemezse daha iyi şartlar sağlıyorum diyerek hep yanında da tutabilir ,, bence sinirle çok ani adımlar atma , yaşın çok genç bu çok büyük bir avantaj , sağlam bir iş bulmaya bak , bir de hayat şartları eskisi gibi değil bundan 5 yıl önce bir kadın asgari ücretle kendi ayakları üzerinde durup çocuklarına bakabilirdi , şimdi kira almış başını gidiyor zaten

Eskilerde çoluğunu çocuğunu alıp her işte çalışıp 3 çocuk büyüten, ev alan kadınlar vardı ama günümüz buna müsait değil. Daha mantıklı Planlar lazım size

Bazen inanmak gerekiyor ne olacağı belli olmuyor ben bu yaşıma kadar hep başkaların tarafında yönlendirrildim bu sefer kendim isteiğim bir hayatı yaşamak istiyorum bakın susmak hiç bir şekilde çözüm değil herşey bende bitiyor inanmak kendine güvenmek şarttır bende cesart var sadece imkan yok
iyi güzel düşünüyorsun ama çocukların çok küçük birazcık daha büyümeleri gerekiyor. O süre içinde işe girip deneyiminiz olması daha mantıklı.

yerinizde olsam önce ilk iş aile hekimliğine gidip spiral taktırırdım. çocuklarımı bırakıp gitmeyi de asla asla düşünmezdim, onların annelerine ihtiyaçları var.

sinsice plan yapacaksınız, para biriktirmeye devam, açıktan liseyi araştırın ayrıca.

bi de o evde devam edeceksiniz, aileniz arkanızda değil maalesef ki, eşinize bu şekilde olmuyor bi terapiste gidelim diye ikna etmeye çalışın, siz sağlığınız için elinizden geleni yapın ki çocuklarınız da mutlu olsun.

eşiniz boşanmaya yanaşır mı?

Avukata danış canım hemcinsim. Git danış iyi bir avukata. Tazminat alırsın çok erken evlendirildiğin için artı evlilikte alınan mallar sana da aittir. Çocuklara nafaka bağlanır ve çocuklar da küçük olduğu için sende kalır eğer bir iş bulursan. Kocanın da donuna kadar alabilirsin eğer eşin zenginse.Bence birikim yap ve iyi bir avukat tut.Avukat senin bu işini çözer. İnanıyorum ki başarırsın. Çok gençsin güçlüsün.
Çocuklarını asla bırakma adama. Hatta evi de bırakma. Avukata sor dediğim gibi. Ve spiral taktır ki bir daha hamile kalmayasın.
İnsan bu hayata bir kere geliyor. 1 gün bile harcama o adamın yanında. Herkes mutluluğu aşkı rahatlığı hak eder. Sen de ediyorsun. Şimdi hemen googledan iyi avukat araştırmasına gir. Fiyatlarını çıkar. Bir kaçıyla görüş. Ve kesinlikle para biriktir.
Bu konu burada açık kalsın bizi bilgilendir. Ayrıca özel mesajım açık, yüksek mühüm avukat değilim ama derdini dinlemek fikir vermek, destek olmak için yazabilirsin.

Kendini yalnız hissetme. Sevgiler…

Boşanma davasını açın. Çocuk istismarı için tarafınızdan bir dava daha açın. Siz açmazsanız dahi kamu davasına döner bu iş zaten. Üç günlük dünyaya elin kahrını çekmeye mi geldiniz? Üç tane miniminnak yavrucağız da varmış. Günah değil mi onlara da size de. O çocuklar annelerinin dövüldüğü, ebeveynlerimin ayrı yattığı bir evde mi büyüsünler. Şu zamana kadar, aklınız erene kadar muaftınız hadi. Ama bundan sonrası için sağlam durup iyi bir mücadele vermeniz gerekiyor. Bana kalırsa çocukların babaya verilme işi de muallakta. Adam hapse dahi girebilir. 16 yaşındaki kız çocuğuyla evlenmek nedir? Evliliğiniz aslında bir tecavüz üstüne kurulu. Üstüne darp var, psikolojik şiddet var. Kendinize iyi bir avukat bulun. Aileniz de bu zor zamanda yanınızda değilse hiç olmasalar da olur. İnsan evladının mutlu olmadığını bile bile bir bardak suyu dahi nasıl rahatça içer evinde? Sizin konuyu takipte kalacağım. Bu konu bana göre bir varoluş savaşı. Çocuklarınız ve sizin için en iyisini diliyorum.

yerinizde olsam önce ilk iş aile hekimliğine gidip spiral taktırırdım. çocuklarımı bırakıp gitmeyi de asla asla düşünmezdim, onların annelerine ihtiyaçları var.

sinsice plan yapacaksınız, para biriktirmeye devam, açıktan liseyi araştırın ayrıca.

bi de o evde devam edeceksiniz, aileniz arkanızda değil maalesef ki, eşinize bu şekilde olmuyor bi terapiste gidelim diye ikna etmeye çalışın, siz sağlığınız için elinizden geleni yapın ki çocuklarınız da mutlu olsun.

eşiniz boşanmaya yanaşır mı?
Yanaşmaz

Bnce çocukları bırakıp biyere gitmeyin bu manyağın eline.
Dsarda yaşam çok kolay dgl hiçbir destekçisi yok,mesleğin yok,evin yok..3cocukla çıkacaksın çıkarsan suandada buna imkanın yok..onceorda kendini guclendir eğitim e başla lise üniversite vs.braz daha katlan o ortama çocuklar için.sonra çalışmaya başla. .çalıştığında para biriktir vs.simdi çıkıp gtmr psikolojin çocuklardan ötürü iyice bozulur ayrı kalmak olurmuş onlardan olmazzzz

Bekara boşamak kolay derler. Bende evliyim ama çocuğum yok o yüzden çocuk ve 3 tane olunca insan bi düşünüyor ben senin yerinde olsam öncelikle adam boşanma aşamasına gelene kadar senden tekrar çocuk sahibi olup ayağını bağlamaya çalışabilir. Çocuk sahibi olmamak için tedavi ol yada spiral falan taktır bence. Çocuklar içnde belki üzücü ama evet yetiştirme yurduna vereblrsn ama çocukları bu durumda zaten baba alacaktır. sen sığınma evlerinde de bu durumda kalabilrsin. Bu dediklerimi tabiki yazmak kolay ne hissettiğini bilemem ama evet çok zor bi durum ama ekonomik özgürlük çok önemli... Sadece ne yapacaksan çok fazla dkkatli düşünerek sakince yapmalısın

Allah razı olsun okula devam edemem, ama kişisel gelişim kitapları bol bol okuyorum boşandıktan sonra sudan çıkmış balık gibi aval aval insanlara bakmak istemiyorum kendimi geliştirmek için çaba gösteriyorum
Hiç tecrübeniz olmadığı belli.. , temizlikte, tekstilde çalıştınız.. en fazla alacağınız maaş günde 12 saat çalışarak asgari ücret olacak.. o da 17bin tl .. kira da oturup 3 çocuğa nasıl bakacaksınız bu parayla ?? Siz işteyken çocuklara kim bakacak ?? Kitabı, okulu, kıyafeti , eti , sütü nasıl alacaksınız ?? Faturalar vs hiç saymıyorum .. Madem 3 çocuk yaptınız onlar büyüyene kadar sabredeceksiniz.. 3 çocuğun vebaline girmeyin boşu boşuna :(.. sizin hayaliniz ne yazık ki gerçek dünya için fazla toz pembe .. hayallerinizi en az 10 yıl erteleyin .. madem çocukları dünyaya getirdiniz onlar için en az 10 yılınızı feda etmek mecburiyetiniz var .

Elbete arada görmek değil ben önce kendimi iyi etmek istiyorum ben baştan aşağı yeni bir cansu inşa etmek istiyorum sonra hayatın verdiği mücadelelere yaşamak istiyorum gerekirse kızlarım için gece gündüz dava açıp durup mahkemelerde sürüneyim, kendim için ve kızlarım için bu yola girmek istiyorum
Avukat ücretleri ne kadar bir bilginiz var mı acaba ?

Orta okul mezunuyum eşimin durumu iyi evi arabası şirketi var çocuklarına çok düşkün evet zengin ama çok da cimri kızları mecbur bırakmak zorundayım onlardan vazgeçmiyorum sadece ayağımın üstüne durarak çalışıp onları yanıma almak için mücadele vermek istiyorum
meslek, ev, aylık maaş ya da nafaka... bunlar olacak mı, ayrıldığınızda ? hiç bir durumda evli kalın demem, boşanmış biri olarak ama benim mesleğim var, cocugum da yok. ama ben bile zorlandım, sonradan evlendim hatta. tabi ki maddiyat için değil ama boşanmak çok zor özellikle büyük şehirlerde yaşam olacaksa

Hiç tecrübeniz olmadığı belli.. , temizlikte, tekstilde çalıştınız.. en fazla alacağınız maaş günde 12 saat çalışarak asgari ücret olacak.. o da 17bin tl .. kira da oturup 3 çocuğa nasıl bakacaksınız bu parayla ?? Siz işteyken çocuklara kim bakacak ?? Kitabı, okulu, kıyafeti , eti , sütü nasıl alacaksınız ?? Faturalar vs hiç saymıyorum .. Madem 3 çocuk yaptınız onlar büyüyene kadar sabredeceksiniz.. 3 çocuğun vebaline girmeyin boşu boşuna :KK43:.. sizin hayaliniz ne yazık ki gerçek dünya için fazla toz pembe .. hayallerinizi en az 10 yıl erteleyin .. madem çocukları dünyaya getirdiniz onlar için en az 10 yılınızı feda etmek mecburiyetiniz var .
maalesef katılıyorum. 40 bin maaş alıyorum ben bile şimdi yeniden boşanmak için düşünürüm kaç kez. kiralar en az 20 bin olmuş. depozito, eşyalar saymıyorum, taşınmak 10-15 bin oluyor nakliye falan. eee faturalar, mutfak masrafı derken.. ki çocugum yok

Back