Boşanmak istiyorum Fikir verin lütfen

Allah yardımcınız olsun en başta, eşinizin şirketi olup maddi durumu oldukça iyi olduğuna göre birikiminizi bir süre eşinizden alarak yapabilirsiniz. Kartlar ortak mı? Paraya erişim durumunuz nedir bilmiyorum ama bir süre kendinizi garantiye almak için birikim yapmalısınız. Bu birikim yüklü olmalı. Birikim sürecinde de eşinize kursa katılmak istediğinizi söyleyin, kabul eder mi bilmiyorum ama gidin güzellik merkezleri bir sürü eğitim veriyor. Gidin tırnak yapmayı öğrenin, kaş kirpik yapın sertifikanız olsun. Bunlar birkaç ay sürüyor eşinizi ikna edip mutlaka gidin kızlarınıza da siz eğitimdeyken aileniz birkaç saat baksın, sertifikanız köşede dursun, sizi garantiye alacak bir birikimden sonra boşanma davanızı açın. Boşandıktan sonra kendi mal payınızı da almış olursunuz ve aldığınız eğitimler sayesinde evinizde çalışabilirsiniz. Bu işin geliri yüksek, günde 3 müşteri alsanız en az 900 lira yapıyor. Eşiniz de çocuklarına çok düşkünmüş mutlaka arkalarında durur diye düşünüyorum.

ZATEN söylüyor gidersen kızları unut onlara anneniz sizi bırakti diyecem dedi açık açık söyledi

Sorunları anlatsam gerçekten hani yaza yaza bitmez ne aramızda saygı var ne de sevgi hakaret küfür sövme şiddet herşey var bizde... kısaca böyle

Bu şiddet karşısında aileniz neden sus pus ?
Bu adamın kendi ailesinde koktuğu çekindiği birileri yok mu ?
Şiddet çok ciddi bir konu ucu bucağı gelmez kimse buna neden dur demiyor

Herşeyi göze alıp yoluma mi devam etsem bilmiyorum

Güzel, cesaret verici şeyler yazmak isterdim ama işiniz,mesleğiniz yok,aileniz destek değil, çocukları bırakırsanız geri almanız çok zor. Kim bakacak siz yokken onlara, nasil bakacak? Evet sizin açınızdan yasadiklariniz asla kolay değil, çok gençsiniz ama hepsi küçük üç çocuk var ortada. Siz yokken perisan olmaları da büyük olasılık.

Bu şiddet karşısında aileniz neden sus pus ?
Bu adamın kendi ailesinde koktuğu çekindiği birileri yok mu ?
Şiddet çok ciddi bir konu ucu bucağı gelmez kimse buna neden dur demiyor
Hayır işte bizde böyle değil Kürt olduğumuz için hep bir cahillik kocandir sever döver kavramı onlarda var kimse sesini çıkarmıyor

Bende biliyorum annesizlik zor olur çünkü bende 8 yıl boyunca yatılı okudum anne yüzü görmedim ne baba şefkati ve anne şefkati ama ölmedim ille bir şekilde yaşayıp gidiyoruz aynısini kızlarım da yaşasın istemiyorum ama mecbur bırakmak zorundayım

Malalesef kurduğunuz plan hayatın gerçeklerine hiç uygun değil. Kenara 3 5 kuruş koyarak , ev tutup düzen kuramazsınız. Ayrıca gerekirse merdiven silerim ama çocuklarıma iyi bir gelecek sağlamak istiyorum diyorsunuz da, merdiven silerek 3 çocuğa iyi gelecek sağlayamazsınız. Zaten babaları var çocukların, maddi durumu da iyi diyorsunuz, eğitim masraflarını babaları karşılayacak zaten. Ya eşinizle anlaşıp, boşanıp nafaka alacaksınız , size bu imkanı sağlayacak, hem çocuklara hem size nafaka verecek yada daha yaşınız 22 , çok gençsiniz, bir eğitim alıp, meslek sahibi olun.

Bilmiyorum Okumak iyi olur da bende o kafa yook ne liseye gittim nede doğru dürüst çalıştım 3 çocukla nasıl evde açıktan okuurum onlarla anca ilgileniyorum

Nafaka vermez çocukları da bana vermez zaten cimrinin teki..

Ayrıca çocuklar kaç yaşında? Siz kendi düzeninizi kurup , çocukları almak istediğinizde, kaç yıl geçecek büyüyecekler, babaya alışmış olacaklar , çocuk bunlar, bana beyinleriini yıkayacak belki. Baba vermezse, velayet davası açacaksınız, çocuklar belli bir yaşa gelmişse çocuklara soracaklar kimde kalma istiyorsunuz diye, çocuklar o zaman bakalım ne diyecek.

Ölmediniz ama yaşadığınız hayat ortada çocuklarınizda benzer belki daha kötü şeyler yaşayacaklar.
Çocukları gözden çıkararak plan yapacaksınız sorun yok zaten.
Tek başınıza bir şekilde devam ettirirsiniz hayatınızı.

Şuan büyük kızım 5 yaşında küçüğü 2 yaşında ortancasi 3

Cocuklarina karşı herhangi bir zalimligi olan biri degilse esiniz ve bosanma durumunuzu sindirebilecekse, bu duruma ofkelenip sizi cocuklarla cezalandirmayacaksa bence de sizinle savrulmak yerine bir muddet babalariyla kalabilirler. Ama bu kararı esinizi ölçüp tartarak en iyi siz verebilirsiniz

Çocuklara iyi bakar eminim ama bana karış dolduruur biliyorm onun ciğerini tanıyorum

Evlilik icinde alinam ev varsa yarisi size ait.
Velayet icinde şöyle soyleyeyim. Evlilik icinde gordugunuz her turlu siddeti bosanma davaniza ekleyin, darp raporu, eger sizi ölümle tehdit ediyorsa ses kayitlari delil olarak kullanilabilir ve velayeti babaya verin. Sonrasinda tekrar velayet davasi acip ayni evde yasamak imkansiz haldeydi, hayati tehlikem vardi, cocuklari birakip gitmek zorunda kaldim, su an cocuklara bakabilecek duzeni kurdum deyip alma ihtimaliniz var. En dogrusu bu konuyu avukatla gorusmeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…