- 14 Ağustos 2017
- 15
- 4
- 1
- Konu Sahibi Kkk123454321
-
Bebek o daha,alamaz.
Kanunlar böyle,
Sizde ağır kusur yoksa,fuhuş,uyuşturucu gibi alamaz.
Ki kendisi kusurlu,mahkemenin izin verdiği günlerde görebilir.net.
Hayır çok şükür hiç bi kusurum yok hayatımda igrenc ne gördüysem onda gördüm biz ayrı memleketteyiz onun yaşadığı memlekete belirli süre gitme kararı verilmesinden korkuyorum aileside oğulları ne yaparsa destekliyor kötü bile olsa böyle insanları yanına çocuğumu göndersem kafayı yerim çocuğuma orda ne olur bilmiyorum bu yüzden korkuyorumBebek o daha,alamaz.
Kanunlar böyle,
Sizde ağır kusur yoksa,fuhuş,uyuşturucu gibi alamaz.
Ki kendisi kusurlu,mahkemenin izin verdiği günlerde görebilir.net.
Özellikle işaretlediğim kısımdan sonra hiç sanmıyorum alabileceğini.Merhabalar.Benim 5 aylık bebeğim var ve boşanmak üzereyim babası boşanırsak onu benden almakla tehdit ediyor. Aynı memlektte yasamıyoruz ben şu an ailemin yanındayım.Eğer kızımı alırsa ben ölürüm.Daha önce kaçırmaya çalıştı bebeğimin kafası onun yüzünden çizildi kanıyordu bende gidip darp raporu aldım. Evliliğimde ve gebeliğimde şiddet gördüm keşke onun içinde darp raporu alsaydım ama doğumdan sonra düzelir diye almadım daha kötü oldu. üstelik internet üzerinden sohbet sitelerini kullanıyormuş telefonunda silinmiş uygulamalar arasında gördüm. Ancak delilim yok bir keresinde yakaladım benim görmemi istemediği için telefonu kırdı. Benden gizli internette hesapları varmış bir şekilde buldum ama dediğim gibi delilim yok belkide beni sanal haricindede aldatıyor olabilir. Bunu mahkemede sunsam yararıma olur mu. Şu an emziriyorum ve maddi gücüm yok ailemin desteği var çocuğumu alır mı ? Lütfen yardımcı olurmusunuz
Almasını geçtim kendisinede ailesinede güvenmiyorum ayrı memleketteyiz onun yaşadığı yere belirli süre gitme kararı verilirse çocuğuma ne olur bilmiyorm korkum buHep aynı blöf,artık bilinclenin alamaz...
Uzun süreli alamaz avukat arkadaslar ne yapmaniz gerektigini anlatir.Artik bu işler öyle kolay değil...Almasını geçtim kendisinede ailesinede güvenmiyorum ayrı memleketteyiz onun yaşadığı yere belirli süre gitme kararı verilirse çocuğuma ne olur bilmiyorm korkum bu
Evet çok uğraşıyorum sürekli internetteki hesaplarına ulaşmaya çalısıyorum bir tanesini buldum farklı bi isimle açmış sahte bi hesap kurup takip isteği gönderdim kabul ederse yazışıp açığını bulmaya çalısıcamMahkeme 5 aylik bebegi tabii ki size verecektir.niyr korkuyorsunuz?
Ama su delillere ulasaniz cok iyi olurdu mahkemede.
İnş görme izni benim yanımda olurÖzellikle işaretlediğim kısımdan sonra hiç sanmıyorum alabileceğini.
İnş dediğiniz gibi olur inş sadece benim yanımda görebilir ona hiç bir şekilde güvenim yokAlamaz rahat ol.
5 aylık süt bebesini hiçbir güç annenin koynundan alamaz.
Mahkeme çocuğun üstün yararını gözetir.
Eşinizi siz aldatmış olsanız dahi mahkeme bebeği anneye verir.
Bebeğiniz için darp raporunuz varsa iyi olur.
Yoksa zaten yine kadının beyanı esastır. Hakimler artık insan sarrafı merak etme.
Şak diye kimin suçlu olduğunu anlarlar delile gerek yok. Yakaladım, gördüm de yeter. O da inkar eder zaten.
Hakim anlar adamın ne mal olduğunu.
Daha 5 aylık bebeği mahkeme verir mii babaya? Vermez!!Merhabalar.Benim 5 aylık bebeğim var ve boşanmak üzereyim babası boşanırsak onu benden almakla tehdit ediyor. Aynı memlektte yasamıyoruz ben şu an ailemin yanındayım.Eğer kızımı alırsa ben ölürüm.Daha önce kaçırmaya çalıştı bebeğimin kafası onun yüzünden çizildi kanıyordu bende gidip darp raporu aldım. Evliliğimde ve gebeliğimde şiddet gördüm keşke onun içinde darp raporu alsaydım ama doğumdan sonra düzelir diye almadım daha kötü oldu. üstelik internet üzerinden sohbet sitelerini kullanıyormuş telefonunda silinmiş uygulamalar arasında gördüm. Ancak delilim yok bir keresinde yakaladım benim görmemi istemediği için telefonu kırdı. Benden gizli internette hesapları varmış bir şekilde buldum ama dediğim gibi delilim yok belkide beni sanal haricindede aldatıyor olabilir. Bunu mahkemede sunsam yararıma olur mu. Şu an emziriyorum ve maddi gücüm yok ailemin desteği var çocuğumu alır mı ve herşeyden önemlisi ayrı memleketteyiz onun yaşadığı yere görmesi için gitme kararı verilir mi orada çocugumun güvende olacağını sanmıyorum . Lütfen yardımcı olurmusunuz
Zaten bi kaydımız var annemde ondan bebeğimi almaya çalısırken onunda kolu morarmıştı annemede darp raporu aldık babam engel oldugu için bana bişey yapamadıKöşeye sıkışan erkek modeli . Üzülme korkma kız çocuğu babasının sorumluluğuna geçiyor babanın geliri olduğu sürece mahkeme senden gelir beklemez. Ki senin bebeğin daha çok küçük senden asla alamaz. Tehdit aldığını korktuğunu söylersin . Kapıya falan dayanırsa kayda al hemen polis çağır ki elinde delilin olsun. Muhtemelen vazgeçecektir. Başlarda gelir arar sorar. 5 sene sonra Bayram'dan bayrama. Kuzenime kan kusturdular oğlunu almaya kaçırmaya çalıştılar. Sonuç babası hiç gelmiyor aramıyor sormuyor. Sana zarar verip seni yıldırmak istiyor . Güçlü ol bu kadarını başarmışsın zaten
Allah yardımcınız olsun. Annen baban için çok üzüldüm . Olan yaşlılara ve çocuklara oluyor malesef. Allah bebeğinle sana huzurlu bi ömür versinZaten bi kaydımız var annemde ondan bebeğimi almaya çalısırken onunda kolu morarmıştı annemede darp raporu aldık babam engel oldugu için bana bişey yapamadı
Amin çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun. Annen baban için çok üzüldüm . Olan yaşlılara ve çocuklara oluyor malesef. Allah bebeğinle sana huzurlu bi ömür versin
Çocuğunu falan alamaz bir kere ,geçsin o işleri. . Küçük olduğu için durumun da uygunsa çocuk kesinlikle sana verilir . Aldığın darp raporu sonrası kirli bezini bile vermezler ona ..hemen davanı aç ,kurtul ! Tehdite ,şantaja boyun eğme ..bu sırada tekrar şiddet uygularsa darp raporu almayı ihmal etme (umarım olmasin )..Merhabalar.Benim 5 aylık bebeğim var ve boşanmak üzereyim babası boşanırsak onu benden almakla tehdit ediyor. Aynı memlektte yasamıyoruz ben şu an ailemin yanındayım.Eğer kızımı alırsa ben ölürüm.Daha önce kaçırmaya çalıştı bebeğimin kafası onun yüzünden çizildi kanıyordu bende gidip darp raporu aldım. Evliliğimde ve gebeliğimde şiddet gördüm keşke onun içinde darp raporu alsaydım ama doğumdan sonra düzelir diye almadım daha kötü oldu. üstelik internet üzerinden sohbet sitelerini kullanıyormuş telefonunda silinmiş uygulamalar arasında gördüm. Ancak delilim yok bir keresinde yakaladım benim görmemi istemediği için telefonu kırdı. Benden gizli internette hesapları varmış bir şekilde buldum ama dediğim gibi delilim yok belkide beni sanal haricindede aldatıyor olabilir. Bunu mahkemede sunsam yararıma olur mu. Şu an emziriyorum ve maddi gücüm yok ailemin desteği var çocuğumu alır mı ve herşeyden önemlisi ayrı memleketteyiz onun yaşadığı yere görmesi için gitme kararı verilir mi orada çocugumun güvende olacağını sanmıyorum . Lütfen yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?