• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum ama çocuğumu almakla tehdit ediyor

Çocuğunu falan alamaz bir kere ,geçsin o işleri. . Küçük olduğu için durumun da uygunsa çocuk kesinlikle sana verilir . Aldığın darp raporu sonrası kirli bezini bile vermezler ona ..hemen davanı aç ,kurtul ! Tehdite ,şantaja boyun eğme ..bu sırada tekrar şiddet uygularsa darp raporu almayı ihmal etme (umarım olmasin )..

Hem senin ailen yok mu , seni koruyup, kollayacak? Kedi yavrusu musun ? Hiç kimsen yoksa devletimizin polisi var ..korkma ,dik dur !
Şu an ailemin yanındayım onların desteği her zaman benimle benim asıl korkum onun yaşadığı memlekete görmesi için gitme kararı verilir mi bunlardan sonra görecekse gözümün önünde görmesini istiyorum çünkü güvenmiyorum

Bebeğin saçının telini alamaz. Görüşme zamanları da senin olduğun yerde olur daha bebek çünkü. Sen merak etme içini ferah tut

Şu an ailemin yanındayım onların desteği her zaman benimle benim asıl korkum onun yaşadığı memlekete görmesi için gitme kararı verilir mi bunlardan sonra görecekse gözümün önünde görmesini istiyorum çünkü güvenmiyorum
Avukat arkadaşlar daha net cevap verir fakat esin sağlıklı görünmüyor ..bu sebeple vereceklerini sanmıyorum .ama senden alıp belirlenen saatlerde istediği yere götürebilir gün içinde .yaşadığı yere gidip dönemeyeceği için geç kalma durumunda ceza alır sanıyorum .yaşayan bir arkadasim böyle anlatmıştı ..

Avukat arkadaşlar daha net cevap verir fakat esin sağlıklı görünmüyor ..bu sebeple vereceklerini sanmıyorum .ama senden alıp belirlenen saatlerde istediği yere götürebilir gün içinde .yaşadığı yere gidip dönemeyeceği için geç kalma durumunda ceza alır sanıyorum .yaşayan bir arkadasim böyle anlatmıştı ..
O arkadaşınızda boşandığı eşiyle farklı memlekette yaşıyordu

Merhabalar.Benim 5 aylık bebeğim var ve boşanmak üzereyim babası boşanırsak onu benden almakla tehdit ediyor. Aynı memlektte yasamıyoruz ben şu an ailemin yanındayım.Eğer kızımı alırsa ben ölürüm.Daha önce kaçırmaya çalıştı bebeğimin kafası onun yüzünden çizildi kanıyordu bende gidip darp raporu aldım. Evliliğimde ve gebeliğimde şiddet gördüm keşke onun içinde darp raporu alsaydım ama doğumdan sonra düzelir diye almadım daha kötü oldu. üstelik internet üzerinden sohbet sitelerini kullanıyormuş telefonunda silinmiş uygulamalar arasında gördüm. Ancak delilim yok bir keresinde yakaladım benim görmemi istemediği için telefonu kırdı. Benden gizli internette hesapları varmış bir şekilde buldum ama dediğim gibi delilim yok belkide beni sanal haricindede aldatıyor olabilir. Bunu mahkemede sunsam yararıma olur mu. Şu an emziriyorum ve maddi gücüm yok ailemin desteği var çocuğumu alır mı ve herşeyden önemlisi ayrı memleketteyiz onun yaşadığı yere görmesi için gitme kararı verilir mi orada çocugumun güvende olacağını sanmıyorum . Lütfen yardımcı olurmusunuz

Mahkemeye sunun onlar buluyor araştırıyor kızınız için darp raporu en önemlisi bence zaten 5 aylık çocuk sizde olur merak etmeyin.Ayrıca uzaklaştırma alabilirsiniz yanınıza dahi yaklaşamaz.Ayrı memlekete küçükken göndermezler sanmıyorum çok isterse gelip sizin orada görebilir.

Merhabalar.Benim 5 aylık bebeğim var ve boşanmak üzereyim babası boşanırsak onu benden almakla tehdit ediyor. Aynı memlektte yasamıyoruz ben şu an ailemin yanındayım.Eğer kızımı alırsa ben ölürüm.Daha önce kaçırmaya çalıştı bebeğimin kafası onun yüzünden çizildi kanıyordu bende gidip darp raporu aldım. Evliliğimde ve gebeliğimde şiddet gördüm keşke onun içinde darp raporu alsaydım ama doğumdan sonra düzelir diye almadım daha kötü oldu. üstelik internet üzerinden sohbet sitelerini kullanıyormuş telefonunda silinmiş uygulamalar arasında gördüm. Ancak delilim yok bir keresinde yakaladım benim görmemi istemediği için telefonu kırdı. Benden gizli internette hesapları varmış bir şekilde buldum ama dediğim gibi delilim yok belkide beni sanal haricindede aldatıyor olabilir. Bunu mahkemede sunsam yararıma olur mu. Şu an emziriyorum ve maddi gücüm yok ailemin desteği var çocuğumu alır mı ve herşeyden önemlisi ayrı memleketteyiz onun yaşadığı yere görmesi için gitme kararı verilir mi orada çocugumun güvende olacağını sanmıyorum . Lütfen yardımcı olurmusunuz

mahkemeye iddialarını söyle, mutlaka bulurlar hat üzerinden. bebeğini sana verirler sonuçta daha küçücük. alamaz kolay kolay. sen tüm iddiaların için bulabildiğin kadar kanıt bul topla. şahit bul güvendiğin kimselerden, çünkü evladından seni ayırmak isteyen adam sana iftira da atabilir bunlar çok yaşanıyor maalesef.

Tabiki de alamaz. Dik durun sizde karsisinda. Aglamayin, egilmeyin. Hodri meydan diyin. Anneler cocuklari meseleyken gerekirse canavarda olurlar, problem degil.

5 aylik bebegi oyle baska sehirde görmr hakki falan verilmez. Emiyor o daha. Bulundugunuz sehrin barosuna basvurun onlar size adli yardimdan avukat tayin edrrlrr.

5 aylık bebeği anneden almazlar merak etmeyin.

Alamaz asla

Bebeği hakim size verir haysiyetsiz hayat yaşadığınızı ispatlamadığı sürece. Ama kınamıyorum yanlış anlama da madem şiddet görüyorsun bu mahlûktan bebek sahibi olmak neyin kafası

Back