- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun zamandir konunu takip ediyorum bir turlu bosanamadin.neden kararlarini uygulayamiyorsun.bu adamdan sana hayir gelmez bunu sende biliyorsun.kizinin mutsuz bir ortamda babasiyla buyuyecegine mutlu ortamda annesiyle buyusun daha iti.cocuklar zamanla alisir.kendini daha fazla uzme ve hayata sıkıca saril.
Bu donemleri atlatmak zor olsada emin ol zaman herseyin ilacidir.
Bosanmak hicbirseyin sonu degil.aksine guzel gunlerin baslangici olabilir
Bunalima girmeye gerek yok.depresif dusunme pozitif olmaya calis.
Bu donemleri bende atlattim.emin ol geciyor.
Insanoglu nelere alismiyor ki.
Benim ex esdede babalik duygusu yok.rahatina duskun.zaten sorumsuzlugu yuzunden bosanmistik bizde.
Bu erkekler niye boyle oldu sorumluluk alna oh ne ala
çocuklar ne kadar kötü de olsa anne babalarından vazgeçemezler. kan bağı var özlerler.kızınızın tepkileri normal hatta ilerde daha da atak yapacağı dönemler de olabilir hazırlıklı olun. ben de boşandım oğlum 1 yaşındaydı. önce babası 6 ay falan gelip görüyodu sonra nerdeyse 1 yıla yakındr ne geliyor ne arıyor ne soruyor. bi ara oğlum yeni konuşurken babasının arabasına benzer bi araba gördü koşup baba geldi diye arabaya sarılıp öpmeye başladı ve o an ben çöktüm ağladım ama ben hep şunu dedim mutsuz ailede olmaktansa mutlu bir ebeveyn olsun diye. şimdi biraz alıştı 2,5 yaşında seneye kreşe başlayacak ve o zaman soracak babam nerde diye ben de onu düşünüyorum. pedegog yardımı alıyoruz şu anda. sabır kararlılık en önemlisi. bir de şunu tavsiye ederim kızınızı anlamaya dinlemeye daha çok önem verin ve onu seçime zorlamayın yada ben yaşlanırsam bakarmısın vs gibi ağır yük yüklemeyin.
Tabak kir kiz bana cok iyi geldi![]()
Allah yardımcın olsun
Allah işini rast getirsin
Allah sana hayırlı kapılar açsın
senin de kızının da yüzünü güldürsün
Ayrılan arkadaşlarımdan tecrübemdir;
Terkedilen erkek hemen değişir birden çok iyi bir baba olur ve çocuğuna düşkünlük başlar.
Değiştiğini ya da değişeceğini söyler durur.
Hatta ayrı bir bakıma girer kıyafetini düzeltir traşını olur.
Son olarakta mülayim bir adam oluverir.
Ancak barışanlar 6 ayı bulmadan eski hayatına döner, ayrılanlar ise yeni bir hayat kurar.
Anlayacağın zamanla senin ve çocuğunun ruhu iyileşecek ve her şey daha güzel olacak hiiiçç düşünme tek ilaç zaman... Rabbim yardımcın olsun arkadaşım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Diyorum ya zamana bırak. Sen daha şanslısın o zaman. Eğer bakımlı ve ilgili olsaydı çevrenden baskı görürdün bir daha dene diye. Madem böyle bir durum yok çocukta ileride kabullenecektir emin ol😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah yardımcınız olsun inşallah..
evet pedegog fayda sağladı. bizim konuşma sorunumuz da vardı. ama mutsuz bir de olmasındansa mutlu tek anne ya da babayla olması çok daha iyi. zamanla atlatacaktır. çocuğunuz ve sizin için Allah en hayırlı kapıları açsın inşallah bu mübarek günde Rabbim dularınızı geri çevirmez.