Boşanmak insana neden bu kadar acı verir bide çocuğun varsa

benim yavrularım babalarını hiç tanımadılar bilmiyorlar, tanısalardı nasıl tepki verirlerdi bilemiyorum fakat pedegogdan yardım alsanız sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum..

çocuklu olarak boşanmak çok daha zor.. Allahım bizlere yardım etsin inş.

Uzun zamandir konunu takip ediyorum bir turlu bosanamadin.neden kararlarini uygulayamiyorsun.bu adamdan sana hayir gelmez bunu sende biliyorsun.kizinin mutsuz bir ortamda babasiyla buyuyecegine mutlu ortamda annesiyle buyusun daha iti.cocuklar zamanla alisir.kendini daha fazla uzme ve hayata sıkıca saril.
Bu donemleri atlatmak zor olsada emin ol zaman herseyin ilacidir.
Bosanmak hicbirseyin sonu degil.aksine guzel gunlerin baslangici olabilir
Bunalima girmeye gerek yok.depresif dusunme pozitif olmaya calis.
Bu donemleri bende atlattim.emin ol geciyor.
Insanoglu nelere alismiyor ki.

canı eşim mahkemeye gelmedi ben boşanmak istemiyorum selisyayı ikna edicem demiş hakimde erteledi mahkemeyi ..eşimden hayır gelmiceni mahkemeden sonra çok iyi anladın eşimin hastalığından sonra en büyük sorunumuz çalışmaması halen çalışmıyor kızına maddi manevi desteği yok onda babalık duygusu yok yani..işte kızım böyle yapınca yüreğim parçalanıyor ...inşaallah ne karar verirsem hakkımızda hayırlı olur

Allah yardımcın olsun
Allah işini rast getirsin
Allah sana hayırlı kapılar açsın
senin de kızının da yüzünü güldürsün

Benim ex esdede babalik duygusu yok.rahatina duskun.zaten sorumsuzlugu yuzunden bosanmistik bizde.

Bu erkekler niye boyle oldu sorumluluk alna oh ne ala

Benim ex esdede babalik duygusu yok.rahatina duskun.zaten sorumsuzlugu yuzunden bosanmistik bizde.

Bu erkekler niye boyle oldu sorumluluk alna oh ne ala

hiç sorumluluk duygusu yok şimdi kızım gitti evde yatıyormuş ...ben ondan çalışkanım yani ....hem ilaçları düzenli kullanmaz hemde çalışmaz bende tam tersi çok disiplinliyim bide çok çalışkanım ...böyleleri hep bizemi denk gelir yarabbim ..

çocuklar ne kadar kötü de olsa anne babalarından vazgeçemezler. kan bağı var özlerler.kızınızın tepkileri normal hatta ilerde daha da atak yapacağı dönemler de olabilir hazırlıklı olun. ben de boşandım oğlum 1 yaşındaydı. önce babası 6 ay falan gelip görüyodu sonra nerdeyse 1 yıla yakındr ne geliyor ne arıyor ne soruyor. bi ara oğlum yeni konuşurken babasının arabasına benzer bi araba gördü koşup baba geldi diye arabaya sarılıp öpmeye başladı ve o an ben çöktüm ağladım ama ben hep şunu dedim mutsuz ailede olmaktansa mutlu bir ebeveyn olsun diye. şimdi biraz alıştı 2,5 yaşında seneye kreşe başlayacak ve o zaman soracak babam nerde diye ben de onu düşünüyorum. pedegog yardımı alıyoruz şu anda. sabır kararlılık en önemlisi. bir de şunu tavsiye ederim kızınızı anlamaya dinlemeye daha çok önem verin ve onu seçime zorlamayın yada ben yaşlanırsam bakarmısın vs gibi ağır yük yüklemeyin.

çocuklar ne kadar kötü de olsa anne babalarından vazgeçemezler. kan bağı var özlerler.kızınızın tepkileri normal hatta ilerde daha da atak yapacağı dönemler de olabilir hazırlıklı olun. ben de boşandım oğlum 1 yaşındaydı. önce babası 6 ay falan gelip görüyodu sonra nerdeyse 1 yıla yakındr ne geliyor ne arıyor ne soruyor. bi ara oğlum yeni konuşurken babasının arabasına benzer bi araba gördü koşup baba geldi diye arabaya sarılıp öpmeye başladı ve o an ben çöktüm ağladım ama ben hep şunu dedim mutsuz ailede olmaktansa mutlu bir ebeveyn olsun diye. şimdi biraz alıştı 2,5 yaşında seneye kreşe başlayacak ve o zaman soracak babam nerde diye ben de onu düşünüyorum. pedegog yardımı alıyoruz şu anda. sabır kararlılık en önemlisi. bir de şunu tavsiye ederim kızınızı anlamaya dinlemeye daha çok önem verin ve onu seçime zorlamayın yada ben yaşlanırsam bakarmısın vs gibi ağır yük yüklemeyin.

kızım babasına çok düşkün değil ...sadece o ev ortamı beraber gezmek oynamak istiyor ...ama herşeyide anlıyor babasının hasta olduğunu biliyor ...anne babama şans ver bu sefer içecek ilaçları diyor ...eşim çok iyi insan ama bencil...sadece kendisini düşünen biri ....eşimle son zamanlar mutlu değildim...şimdi huzurluyum ama kızım böyle yapınca çok kötü oluyorum kendi rahatım için onun hayatını mahvediyorum gibi geliyor bana suçluluk duyuyorum ...ama devam etsemde çok zor bir evlilik olacağını biliyorum..kızım o zaman dahada etkilenecek ..pedegog fayda sağlıyormu

Ayrılan arkadaşlarımdan tecrübemdir;
Terkedilen erkek hemen değişir birden çok iyi bir baba olur ve çocuğuna düşkünlük başlar.
Değiştiğini ya da değişeceğini söyler durur.
Hatta ayrı bir bakıma girer kıyafetini düzeltir traşını olur.
Son olarakta mülayim bir adam oluverir.
Ancak barışanlar 6 ayı bulmadan eski hayatına döner, ayrılanlar ise yeni bir hayat kurar.
Anlayacağın zamanla senin ve çocuğunun ruhu iyileşecek ve her şey daha güzel olacak hiiiçç düşünme tek ilaç zaman... Rabbim yardımcın olsun arkadaşım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrılan arkadaşlarımdan tecrübemdir;
Terkedilen erkek hemen değişir birden çok iyi bir baba olur ve çocuğuna düşkünlük başlar.
Değiştiğini ya da değişeceğini söyler durur.
Hatta ayrı bir bakıma girer kıyafetini düzeltir traşını olur.
Son olarakta mülayim bir adam oluverir.
Ancak barışanlar 6 ayı bulmadan eski hayatına döner, ayrılanlar ise yeni bir hayat kurar.
Anlayacağın zamanla senin ve çocuğunun ruhu iyileşecek ve her şey daha güzel olacak hiiiçç düşünme tek ilaç zaman... Rabbim yardımcın olsun arkadaşım

arkadaşlarının eşleri bi çaba sarfetmiş benimki onuda yapmıyor ...içcem diyor çalışıcam diyor ama icraat yok ...çok ilgili babada değil kızı gidince uyuyan baba yani ...eşime 3 defa şans verdim sözverdi ilaçları içicam çalışıcam diye en fazla 3 ay sürdü sonra herşey aynı oldu ben zaten düzeleceğine inanmıyorum ama kızım için üzülüyorum çok takıyorum bunu kafamdan atsam daha rahat olucam ama olmuyor işte

Diyorum ya zamana bırak. Sen daha şanslısın o zaman. Eğer bakımlı ve ilgili olsaydı çevrenden baskı görürdün bir daha dene diye. Madem böyle bir durum yok çocukta ileride kabullenecektir emin ol😉

Diyorum ya zamana bırak. Sen daha şanslısın o zaman. Eğer bakımlı ve ilgili olsaydı çevrenden baskı görürdün bir daha dene diye. Madem böyle bir durum yok çocukta ileride kabullenecektir emin ol😉

çevremdeki herkes bana hak veriyor kız ne zamana kadar çeksin diyor ...eşimde mücadele yok ...kızımda en zararla atlatır inşaallh

evet pedegog fayda sağladı. bizim konuşma sorunumuz da vardı. ama mutsuz bir de olmasındansa mutlu tek anne ya da babayla olması çok daha iyi. zamanla atlatacaktır. çocuğunuz ve sizin için Allah en hayırlı kapıları açsın inşallah bu mübarek günde Rabbim dularınızı geri çevirmez.

evet pedegog fayda sağladı. bizim konuşma sorunumuz da vardı. ama mutsuz bir de olmasındansa mutlu tek anne ya da babayla olması çok daha iyi. zamanla atlatacaktır. çocuğunuz ve sizin için Allah en hayırlı kapıları açsın inşallah bu mübarek günde Rabbim dularınızı geri çevirmez.

inşaallah canım konuşma sorunu derken kekelememi benim kızımda kekeliyordu şuanda durdu psikiyatri kekelediğini belli etmeyin düzeltmeyin geçer dedi şimdi yok bazen heyecanlanırsa oluyor arada ...rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

Back
X