Boşanmadan önce yüzleşmek..

Ama ben zaten konunun en altında belirttim insanları sıkmamak için soruldukca anlattım. Hayatta hiç bir şey tek taraflı değildir ki zaten, sizce ben durup dururken eşime senden nefret ediyorum mu dedim bunun mantığı var mı yok tabii ki. Ama ben verdiğim tepkide haksız olduğumu kabul ediyorum o hatalıydı sadece ben yanlış tepki verdim bende hatalı konuma düştüm. Birde aldatılmayı hiç bir kadın hazmedemez en ufak şey bile insana dert oluyor, kaldı ki hamilesiniz ve fiziğiniz değişiyor, kokuna bile hayranım diyen adam gidiyor yerine sizi daha uzun süre arzulamayan bir adam geliyor, siz fiziğim çok çirkin beni beğenmiyor her yerim çatladı artık böyle kalıcam beni hiç sevmeyecek diye saçma sapan düşüncelere giriyorsunuz felan. Ikimiz içinde kritik dönemlerdi ikimizde birbirimizi anlamadık. Bilmiyorum eşim çok soğumuş davranıyor sanki tek kabahatli benmişim gibi, hayırlısı ne ise o olsun.

Peki nekadar oldu ayrı yaşayali? Bana kalırsa medeni sekilde karşılıklı konuşursaniz,olumlu olur diye düşünüyorum.erkekler yonlendirilmekten bu tarz olumlu adımlarda hoşlanıyorlar.ama eğer olumlu olurda devam ederseniz size karşı daha açık olmalı ve sizi şüpheye dusurmemeli.en rahatsız olduğum şeyse gece arkadaşlariyla çıkması.evlilikte bu tarz çıkmalar çok yıpratıyor.aile hayatına tam adapte olmamış anlaşılan.gece çıkmasını asla kabuletme.ins temiz bir sayfa açarsiniz hakkınızda hayırlısi olsun

Unutulur mu dersiniz..
Unutulur unutulur hemde hicbisey olmamış gibi inanın.ben daha geçen hafta şahit oldum.birbirini nefretle terkeden bı çift ailelerin ısrarı ile karşılıklı konuştular kızda erkekte alttan aldı biraz sonra tekrar biraraya geldiler ve Elele geziyorlar.olan bu yaşananlara şahit olanlara oldu.ne küfürler ne hakaretler biz unutmayız sanırım:)

2 hafta kadar. Benim kalbim de içimde soğudu öfkem dindi makul düşünmeye başladım ama onda hala böyle birşey görmüyorum, arada " yaşananlar kolay değil, söylenenler hala aklımda " gibi laflar etti ben böyle yaparak kendi hatasını bastırmaya çalıştığını düşünüyorum. Bu güvensizlik meselesini aşamazsak zaten olmaz ama o da yapmadığım bir şey ile suçlanmayı hazmedemiyorum deyip işin içinden çıkabilir. Önceleride arkadaşlarıyla çıkardı ben yollardım hatta ama şu saatte gel derdim gelirdi sonraları arttı ve umursamamaya başladı. Yani senin eşin hamile gece 3e kadar yalnız nasıl bırakıyosun diyordum birşey olursa ararsın nasılsa diyordu e insan bunları duyunca ister istemez ağır konuşuyor. Çok değişti eşim böyle değildi bende bu yüzden başkası olduğunu düşündüm. Borcun sıkıntısı ve kavgalar bu kadar değiştirir miydi onu bilemiyorum..

Neler yaşandı mesela ? Bizimkinden ağır mıydı ?

Siz boşanacaktınız galiba eşiniz bir adım attı mı ? Çocuk sizde mi ? Babası istemiyor mu ?

Surekli suphe surekli baski okurken ben bile bunaldim.bence psikologa gidin yazik bebeginz babasiz kalmasin.eger supheleniyorsaniz bunu surekli cirkin bir sekilde dile getirmek yerine bir delil buldugunuzda esinize kizin yada bosanin.ama sadece supheyle bu kadar baskiya gerek yok adam aldatmiyosada sizin hareketleriniz adami baska bir kadina iter

onu gerçekten geri kazanmak istiyor musunuz ?

3 e kadar eve gelmemek ve sen nerde oldugunu bilmiyorsun...senden baya kopmuş gibi adam...şimdi sen laf soyledim diye kendini sucluyorsun da peki hamile eşini yalnız bırakan kişide hiç mi hata yok...işler ciddiye binince başladın kendini suçlamaya, yakında ayağına gider özür de dilersin ama boyle yaparsan barıştıgınızda artık sana karşı daha vurdumduymaz olacaktır, dışarı çıktıgında geç geldiğinde haksız oldugu halde yine soylenme diyecektir...Kendini ezdirme dayan...Adamda birsürü hata var bunları yoksayma...dik dur..onsuz da yaşarım gibi konuş hem kendine hem cevreye...böyle çaresiz suçlu gibi olursan senin ayrılmayacagını anlar ve dönse bile aynı sekilde üzmeye devam eder...üstüne üstlük bu adam şimdiden bunaldıysa yarın bebek olunca hem bebekle hem onun telefondaki gizli saklı işleriyle nasıl ugrasacaksın?
Alttan alma derim

+1 Çok güzel yazmışsınız

Unutulur mu dersiniz..
kolay olmaz ama yardım alırsanız ve o bebeğin yüzünü gorursenız katlanma gucunuz artara lutfen hakaret etmeyı bırakın o eğer sızı aldatıyorsa bu onun kendı ayıbı olacak ve hiçbir sır gizli kalmaz bunu unutmayın ... aile terapistine gıdın...

Zaten sadece buraya yazdım, onun haricinde onada ailemede pek ılımlı konuşmadım. Sadece ağır sözler sarf ettiğim için utanç duyuyorum daha makul anlatabilirdim kendimi onun dışında haksız olduğumu düşünmüyorum. Onunla görüşüncede benim hatam buydu ama buna senin şu tavrın sebep oldu diyeceğim. Ya bilmiyorum sonu ne olacak. Ayrılmak değil minicik bir bebeğe yetememek onu eksik hissettirmek beni korkutuyor. Ama ben layığıyla annelik yaptıktan sonra babalığı ona kalmış ne diyebilirim ki..

Şimdi elele gezerler ama kalplerindeki yara öyle kolay iyileşmez. Tekrar ayrilmayacaklarinin ve bosanmayacaklarinin garantisi yok.

+1 Çok güzel yazmışsınız

Biz kadınlar işleri yoluna sokmak için fedakarlık ediyoruz ama bu aslında karşı tarafın egosunu tavan yapıp bize karşı daha da saygısız olmasına sebep oluyor...bize değer vermeyen erkeklere aynı şekilde cevap vermek gerekiyor...Hamile bile olsan...Çünkü o senin hamile olmanı bir faktör olarak görmüyor

Hanımefendi bu konunuzu okuyunca ben de sizi haksız bulmustum. Eski konunuzu ve onun güncellemesini okuyunca sizi haklı buldum. Bu konunun açılışında yazdıklarınızı okuyan herkes sizi suçlayacak çünkü gercekten kendinize cok yüklenmişsiniz. Eski konuyu da herkes okumaz.

Eğer kendiside hatalarını görüp tekrar etmemeyi kabul ederse evet kazanmak istiyorum. Ama asıl sorumlu o iken sadece kendim alttan alıp devam edemem.

ama size göre böyle. Belki de hassas dönemde olduğunuz için yanlış anlamışsınızdır. Aile kolay kurulmuyor birbirinizi yargılamadan yaftalamadan sakince konuşup çözmeye çalışsanız iyi olabilir.

Ahh ah... kesinlikle. Bi inatlaşma için boşanmayayım, büyüklük bende kalsın diye düşünüyoruz. Ama karşı taraf bu kadın bana mecbur zannediyor...

Ahh ah... kesinlikle. Bi inatlaşma için boşanmayayım, büyüklük bende kalsın diye düşünüyoruz. Ama karşı taraf bu kadın bana mecbur zannediyor...

Bende bu tarz hataları defalarca yaptım ders almadım yine yine yaptım..sonuç ne karşı tarafın egosu uzaya çıktı ve ben neydim ne oldum...hani derler ya lanet olsun içimdeki insan sevgisine aynen o hesap...ayrılınca geçmişi ozlersin bi duygu basar neden boyle olduk bende hata var diye kendi kendini yersin ama erkekler için bu çabalar değerli değil...dik duracaksın giderse gitsin gerçekten ömür boyu telefon takibinden, geç gelince kendini yemekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…