Bosanma

Arkadaşlar haftaya boşanıyorum eşimden. Pskolojikmen iyi degilim. Bu acı hep boyle mi kalacak. Ne zaman gececek sanki dünyaya boş bakıyorum artık hicbisey beni mutlu etmiycek gibi hissediyorum. Bu sureci atlatanlar varmı .. nasıl başa cıktınız
Sen o epilatör isteyen degilmisin 😅

Artık ben bu üyeye inanmıyorum.2.evlilik diye konusu var.Orada yazarken gayet atlatmıştı yas sürecini.
Yas sürecinin bitmesi eşinin nereden ve kimlerin canını yakarak eline geçirdiği belli olmayan paralarla kurduğu yeni bir düzene bakarda işte adam ortada yok. Is bu sefer kesin boşanmaya gidiyor konu sahibinin çokta istediği bir sey değil esasında.
Daha bosanmadan ikinci evlilik endişesi taşıyan kadınlar var, anlaşılır olmasa da öyle. 🤷‍♀️

Yas sürecinin bitmesi eşinin nereden ve kimlerin canını yakarak eline geçirdiği belli olmayan paralarla kurduğu yeni bir düzene bakarda işte adam ortada yok. Is bu sefer kesin boşanmaya gidiyor konu sahibinin çokta istediği bir sey değil esasında.
Daha bosanmadan ikinci evlilik endişesi taşıyan kadınlar var, anlaşılır olmasa da öyle. 🤷‍♀️
Ayyy istediginizi soyleyin sizi duymuyorum.

Arkadaşlar haftaya boşanıyorum eşimden. Pskolojikmen iyi degilim. Bu acı hep boyle mi kalacak. Ne zaman gececek sanki dünyaya boş bakıyorum artık hicbisey beni mutlu etmiycek gibi hissediyorum. Bu sureci atlatanlar varmı .. nasıl başa cıktınız
Allah büyük mutlu olucaksin zamana ihtiyacın var geçer hepsi insallh hakkında hayırlısı olsun

Hay

Hayirdir ya siz beni mi takip ediyosunuz bi konu aciyorum dertlesmek icin ne hemen elestrileri ok gibi usttume gonderiyosunuz derdiniz ne ???
Dikkatliyim diyelim.Yine başlayacaksınız hakaretlere galiba.İsteğim yere de yorum yazarım.
Keşke ne istediğinizi bilseniz.Aklınız bir karış havada.Takılıp kalmışsınız bir sahtekara.

Duygusal bi boşluk var ona uzuluyorum giden kocaya degil

Ben normalde cok sakin bir insanim. Zaten dusuk tansiyonluyum, kimseyle tartismam, kaba davranmam, sesimi yukseltmem. Ama kocam olacak adam cocugunu gormeye gelirken bir kazak bile almadiysa, sürpriz yumurta ile gelip 3dk gorduyse yerin dibine sokarım onu. Bu yuzden duygusal boşluk konusunda sizi anlayamıyorum

Not: konu sahibi depremzede, cadirda kaliyor kucuk cocuguyla beraber.

Ben normalde cok sakin bir insanim. Zaten dusuk tansiyonluyum, kimseyle tartismam, kaba davranmam, sesimi yukseltmem. Ama kocam olacak adam cocugunu gormeye gelirken bir kazak bile almadiysa, sürpriz yumurta ile gelip 3dk gorduyse yerin dibine sokarım onu. Bu yuzden duygusal boşluk konusunda sizi anlayamıyorum

Not: konu sahibi depremzede, cadirda kaliyor kucuk cocuguyla beraber.
Keşke tc mi numarami falan da verseydiniz az yazmıssiniz. Neyse bisey demiyorum

Sarı civciv:

Sonunda bosancaz ama. Butun umutlarimi yitirdikten sonra boyle bi dusunceye girmisim. Bunu dusunuyosam zaten artik onunla olurumuz kalmamistir. Aylardir yaninda degilim mesela bisryler kesin kes bitmis demekkiii.
Ayrica neyi kinadiysam yasarken buldum kendimi. Sizde kiniyosunuz ben beddua etmesemde yaradan herseyi goren bilendir. İnsanin agzindan ne cikiyorsa evren o mesajla tekrar kapinizi caliyor. Birebir yasadim diyorum neyi elestirdiysem.buyuk konustuysam.
Hemcinsim olarak beni savunup bana bu konuyu actirana soylenmiyosunuz,ama magduru taşlıyorsunuz. Sizin d3 bu hareketleriniz bana etik gelmedi en iy8si uzatmamak
Konu sahibi daha önce yas sürecinin bittiğini söyledi.Şimdi tekrar bir yas sürecinden bahsediyor.
Konu sahibi tutarsızsınız.Ben bunu söyleyince hakaret etmeye başlıyorsunuz.Ama durum bu.

Bende 4 ay önce boşandım. Öncelikle acıyı yaşamaz, bastırırsanız ilerde depresyonla mücadele edebilirsiniz.
İçinizde geldiğince ağlayın, o acının akmasına izin verin. İzin vermezseniz o acı orda pelteleşir.

Ağlamak, üzülmek güçsüzlük değildir. İnsan eşi en kötü kişide olsa üzülür. İnsanın neye nasıl üzülmesi gerektiği ile ilgili bir madde, kriter yoktur.
Kurduğu hayallere, verdiği emeklere, yıkılan umutlarına üzülür.

Bir süre üzülüp, acınızı yaşadıktan sonra ayağa kalkın. Reformer pilatese yazılın, yürüyüş vb spor yapın.
Hayat acı, tatlı, hüzünlü, mutlu anları yaşadığımız bir yer.

Her kıştan sonra bahar gelir ve şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.
Allah yüreğinizi ferahlatsın.

Kurduğu hayallere, verdiği emeklere, yıkılan umutlarına üzülür.
Anlatmak istedigim tam olarak buydu.. halimden nasılda anliyorsunuz 😔 bazen aglama eşigine geliyorum cogu kezde agliyorum. Ama kesinlikle ona degil. Kurdugum hayallere emeklere en cok da kizima.. rabbim yardimcimiz olsun oyle guzel kapilar acsin ki neye uzuldugumuzu bile unutalım. Tesekkur ederim...

Eski eşimle sadece farklı enerjimiz olduğu için hayata farklı açıdan baktığımız için ayrıldık anlaşmalı olarak.
Şiddet yoktu
Hakaret yoktu
Sigarası alkolü gezmesi tozması yoktu
Cimri değildi
Çalışkandı
Şevkatlıydı
İyi bir adamdı
ama
artık sevmediğimi anladığım için ayrıldım bu da çünkü bir nedendir ve haksızlık yapmak istemedim.
Boşandıktan sonra tabi bir alışkanlık oluyor rüyalarına giriyor ara ara ama zamanla geçiyor.
Sonra iyi ki! evresine geçiyorsun
Sonra oh be hayat varmış nefes alıyorum evresine
Şu an bu süreçten geçerken bu duygularda olmanız normal.
Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama önemli değil zaten mutlu değilsiniz ki boşanıyorsunuz.
Çocuk bile sizi bir birinize bağlayamamış demek ki en doğru karar buydu.
Hakkınızda hayırlısı

Eski eşimle sadece farklı enerjimiz olduğu için hayata farklı açıdan baktığımız için ayrıldık anlaşmalı olarak.
Şiddet yoktu
Hakaret yoktu
Sigarası alkolü gezmesi tozması yoktu
Cimri değildi
Çalışkandı
Şevkatlıydı
İyi bir adamdı
ama
artık sevmediğimi anladığım için ayrıldım bu da çünkü bir nedendir ve haksızlık yapmak istemedim.
Boşandıktan sonra tabi bir alışkanlık oluyor rüyalarına giriyor ara ara ama zamanla geçiyor.
Sonra iyi ki! evresine geçiyorsun
Sonra oh be hayat varmış nefes alıyorum evresine
Şu an bu süreçten geçerken bu duygularda olmanız normal.
Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama önemli değil zaten mutlu değilsiniz ki boşanıyorsunuz.
Çocuk bile sizi bir birinize bağlayamamış demek ki en doğru karar buydu.
Hakkınızda hayırlısı
Cidden bak unuttugum biseyi yazmissin..
Benimde ruyalarima cok giriyo bu yuzden her sabah bi kalp carpintisiyla uyaniyorum. Sanki uyurken herseeyi unutuyorum sabah yine sorunlarla basa cikmaya calisiyorum..
Hergun dua ediyorum insallah bu bi surectir gececek diyorum..
Bugun yine cok bunaldım buraya yazdım sizlerle dertlesmek iyi geliyor.
Bu yoldan gecenleri dinlemek.
Rabbim herkesin de benim de yardimcisi olsun..🙏
Bundan sonraki konum oh be evresini anlatmak olsun insallah

X