- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.809
- Konu Sahibi sari civciv
Niye?Yine hakaret edip banlanacaksınız.Hep yaptığınız şey.Hiç hatalarınızdan niye ders almıyorsunuz?Lutfen bana inanin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye?Yine hakaret edip banlanacaksınız.Hep yaptığınız şey.Hiç hatalarınızdan niye ders almıyorsunuz?Lutfen bana inanin..
Sen o epilatör isteyen degilmisinArkadaşlar haftaya boşanıyorum eşimden. Pskolojikmen iyi degilim. Bu acı hep boyle mi kalacak. Ne zaman gececek sanki dünyaya boş bakıyorum artık hicbisey beni mutlu etmiycek gibi hissediyorum. Bu sureci atlatanlar varmı .. nasıl başa cıktınız
Hayirdir ya siz beni mi takip ediyosunuz bi konu aciyorum dertlesmek icin ne hemen elestrileri ok gibi usttume gonderiyosunuz derdiniz ne ???Niye?Yine hakaret edip banlanacaksınız.Hep yaptığınız şey.Hiç hatalarınızdan niye ders almıyorsunuz?
Evet ne olmus ki ayip bisey mi yapmisim.Sen o epilatör isteyen degilmisin
Yas sürecinin bitmesi eşinin nereden ve kimlerin canını yakarak eline geçirdiği belli olmayan paralarla kurduğu yeni bir düzene bakarda işte adam ortada yok. Is bu sefer kesin boşanmaya gidiyor konu sahibinin çokta istediği bir sey değil esasında.Artık ben bu üyeye inanmıyorum.2.evlilik diye konusu var.Orada yazarken gayet atlatmıştı yas sürecini.
Yok kiz ne alakaEvet ne olmus ki ayip bisey mi yapmisim.
Ayyy istediginizi soyleyin sizi duymuyorum.Yas sürecinin bitmesi eşinin nereden ve kimlerin canını yakarak eline geçirdiği belli olmayan paralarla kurduğu yeni bir düzene bakarda işte adam ortada yok. Is bu sefer kesin boşanmaya gidiyor konu sahibinin çokta istediği bir sey değil esasında.
Daha bosanmadan ikinci evlilik endişesi taşıyan kadınlar var, anlaşılır olmasa da öyle.
Allah büyük mutlu olucaksin zamana ihtiyacın var geçer hepsi insallh hakkında hayırlısı olsunArkadaşlar haftaya boşanıyorum eşimden. Pskolojikmen iyi degilim. Bu acı hep boyle mi kalacak. Ne zaman gececek sanki dünyaya boş bakıyorum artık hicbisey beni mutlu etmiycek gibi hissediyorum. Bu sureci atlatanlar varmı .. nasıl başa cıktınız
İnsallah cok saolun iyi temennileriniz icinAllah büyük mutlu olucaksin zamana ihtiyacın var geçer hepsi insallh hakkında hayırlısı olsun
Dikkatliyim diyelim.Yine başlayacaksınız hakaretlere galiba.İsteğim yere de yorum yazarım.Hay
Hayirdir ya siz beni mi takip ediyosunuz bi konu aciyorum dertlesmek icin ne hemen elestrileri ok gibi usttume gonderiyosunuz derdiniz ne ???
Tamam ablacm aklim da bir karis havada. Hakaretleriniz bittimiDikkatliyim diyelim.Yine başlayacaksınız hakaretlere galiba.İsteğim yere de yorum yazarım.
Keşke ne istediğinizi bilseniz.Aklınız bir karış havada.Takılıp kalmışsınız bir sahtekara.
Epilatör kişisel birşeydir.Hastalık bulaşabilir.Hijyenik değil.Evet ne olmus ki ayip bisey mi yapmisim.
Duygusal bi boşluk var ona uzuluyorum giden kocaya degil
Keşke tc mi numarami falan da verseydiniz az yazmıssiniz. Neyse bisey demiyorumBen normalde cok sakin bir insanim. Zaten dusuk tansiyonluyum, kimseyle tartismam, kaba davranmam, sesimi yukseltmem. Ama kocam olacak adam cocugunu gormeye gelirken bir kazak bile almadiysa, sürpriz yumurta ile gelip 3dk gorduyse yerin dibine sokarım onu. Bu yuzden duygusal boşluk konusunda sizi anlayamıyorum
Not: konu sahibi depremzede, cadirda kaliyor kucuk cocuguyla beraber.
Keşke tc mi numarami falan da verseydiniz az yazmıssiniz. Neyse bisey demiyorum
Konu sahibi daha önce yas sürecinin bittiğini söyledi.Şimdi tekrar bir yas sürecinden bahsediyor.Yas sürecinin bitmesi eşinin nereden ve kimlerin canını yakarak eline geçirdiği belli olmayan paralarla kurduğu yeni bir düzene bakarda işte adam ortada yok. Is bu sefer kesin boşanmaya gidiyor konu sahibinin çokta istediği bir sey değil esasında.
Daha bosanmadan ikinci evlilik endişesi taşıyan kadınlar var, anlaşılır olmasa da öyle.
Bende 4 ay önce boşandım. Öncelikle acıyı yaşamaz, bastırırsanız ilerde depresyonla mücadele edebilirsiniz.Arkadaşlar haftaya boşanıyorum eşimden. Pskolojikmen iyi degilim. Bu acı hep boyle mi kalacak. Ne zaman gececek sanki dünyaya boş bakıyorum artık hicbisey beni mutlu etmiycek gibi hissediyorum. Bu sureci atlatanlar varmı .. nasıl başa cıktınız
Anlatmak istedigim tam olarak buydu.. halimden nasılda anliyorsunuz bazen aglama eşigine geliyorum cogu kezde agliyorum. Ama kesinlikle ona degil. Kurdugum hayallere emeklere en cok da kizima.. rabbim yardimcimiz olsun oyle guzel kapilar acsin ki neye uzuldugumuzu bile unutalım. Tesekkur ederim...Kurduğu hayallere, verdiği emeklere, yıkılan umutlarına üzülür.
Eski eşimle sadece farklı enerjimiz olduğu için hayata farklı açıdan baktığımız için ayrıldık anlaşmalı olarak.Arkadaşlar haftaya boşanıyorum eşimden. Pskolojikmen iyi degilim. Bu acı hep boyle mi kalacak. Ne zaman gececek sanki dünyaya boş bakıyorum artık hicbisey beni mutlu etmiycek gibi hissediyorum. Bu sureci atlatanlar varmı .. nasıl başa cıktınız
Cidden bak unuttugum biseyi yazmissin..Eski eşimle sadece farklı enerjimiz olduğu için hayata farklı açıdan baktığımız için ayrıldık anlaşmalı olarak.
Şiddet yoktu
Hakaret yoktu
Sigarası alkolü gezmesi tozması yoktu
Cimri değildi
Çalışkandı
Şevkatlıydı
İyi bir adamdı
ama
artık sevmediğimi anladığım için ayrıldım bu da çünkü bir nedendir ve haksızlık yapmak istemedim.
Boşandıktan sonra tabi bir alışkanlık oluyor rüyalarına giriyor ara ara ama zamanla geçiyor.
Sonra iyi ki! evresine geçiyorsun
Sonra oh be hayat varmış nefes alıyorum evresine
Şu an bu süreçten geçerken bu duygularda olmanız normal.
Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama önemli değil zaten mutlu değilsiniz ki boşanıyorsunuz.
Çocuk bile sizi bir birinize bağlayamamış demek ki en doğru karar buydu.
Hakkınızda hayırlısı